De grootste stinkers uit de carrière van Johnny Depp

Inhoudsopgave:

De grootste stinkers uit de carrière van Johnny Depp
De grootste stinkers uit de carrière van Johnny Depp
Anonim

Hollywood-ster Johnny Depp werd begin jaren '80 beroemd en speelde sindsdien in talloze beroemde blockbusters. Het is geen geheim dat de acteur veel geld verdiende aan de Pirates of the Carribean-franchise, maar door de jaren heen heeft Depp ook een aantal films gemaakt die niet zo goed werden ontvangen door het publiek.

Vandaag bekijken we de 10 Johnny Depp-films met de slechtste beoordelingen op IMDb. Blijf scrollen om erachter te komen welke van de projecten van de acteur momenteel een beoordeling van 4,2 heeft!

10 'Wachten op de barbaren' - IMDb-beoordeling: 5.9

De aftrap is de actiedramafilm Waiting for the Barbarians uit 2019. Daarin speelt Johnny Depp kolonel Joll en schittert hij naast Mark Rylance, Robert Pattinson, Gana Bayarsaikhan en Greta Scacchi. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1980 van J. M. Coetzee en heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb. Wachten op de Barbaren leverde uiteindelijk minder dan $ 800.000 op aan de kassa.

9 'Into The Woods' - IMDb-beoordeling: 5.9

De volgende op de lijst is de muzikale fantasie van 2014 Into the Woods, waarin Johnny Depp The Big Bad Wolf speelt. Naast Depp zijn er in de film ook Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine en Tracey Ullman te zien. Into the Woods is gebaseerd op de Broadway-musical met dezelfde naam uit 1986 en heeft momenteel ook een 5,9-score op IMDb. Hoewel het niet hoog gewaardeerd wordt, deed de film het goed aan de kassa, waar het $ 213,1 miljoen verdiende.

8 'Donald Trump's The Art Of The Deal: The Movie' - IMDb-beoordeling: 5.8

Laten we verder gaan met de 2016 parodiefilm Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie. Daarin speelt Johnny Depp Donald Trump en schittert hij naast Michaela Watkins, Jack McBrayer, Patton Osw alt, Alfred Molina en Henry Winkler.

De film is losjes gebaseerd op het autobiografische boek Trump: The Art of the Deal uit 1987. Momenteel heeft The Art of the Deal: The Movie van Donald Trump een beoordeling van 5,8 op IMDb.

7 'Mortdecai' - IMDb-beoordeling: 5.5

De actiekomedie Mortdecai uit 2015 waarin Johnny Depp Charlie Mortdecai speelt. Naast Depp zijn er in de film ook Gwyneth P altrow, Ewan McGregor, Olivia Munn, Jeff Goldblum en Paul Bettany te zien. De film is gebaseerd op de nieuwe serie Mortdecai en heeft momenteel een beoordeling van 5,5 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $60 miljoen en verdiende slechts $47,3 miljoen aan de kassa.

6 'The Astronaut's Wife' - IMDb-beoordeling: 5.3

De volgende op de lijst is de sci-fi-thriller The Astronaut's Wife uit 1999. Daarin speelt Johnny Depp Commander Spencer Armacost en schittert hij naast Charlize Theron, Joe Morton en Clea DuVall. De film volgt twee astronauten die getuige zijn van een explosie in de ruimte waarna ze terugkeren naar hun vrouw. The Astronaut's Wife heeft momenteel een 5,3 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 75 miljoen en verdiende uiteindelijk slechts $ 19,6 miljoen aan de kassa.

5 'Tusk' - IMDb-beoordeling: 5.3

Laten we verder gaan met de horrorkomedie Tusk uit 2014. Daarin speelt Johnny Depp Guy LaPointe en schittert hij naast Michael Parks, Justin Long, Haley Joel Osment en Genesis Rodriguez. Tusk is de eerste in de True North-trilogie en heeft momenteel ook een beoordeling van 5,3 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 3 miljoen, en het verdiende uiteindelijk slechts $ 1,9 miljoen aan de kassa.

4 'Sherlock Gnomes' - IMDb-beoordeling: 5.2

De 2018 3D computer-geanimeerde film Sherlock Gnomes waarin Johnny Depp de stem achter het titulaire personage is, is de volgende. Naast Depp bevat de film ook de stemmen van James McAvoy, Emily Blunt, Chiwetel Ejiofor, Michael Caine en Ashley Jensen.

Sherlock Gnomes is een vervolg en spin-off van de film Gnomeo & Juliet uit 2011 en heeft momenteel een 5,2 beoordeling op IMDb. Hoewel de film niet hoog gewaardeerd wordt, deed hij het goed aan de kassa - hij werd gemaakt met een budget van $ 59 miljoen en bracht uiteindelijk $ 90,4 miljoen op.

3 'Privé Resort' - IMDb-beoordeling: 5.2

Het openen van de top drie van Johnny Depp's slechtst beoordeelde IMDb-films is de avonturenkomedie Private Resort uit 1985. Daarin speelt Johnny Depp Jack Marshall en schittert hij naast Rob Morrow, Emily Longstreth, Toni Azito, Dody Goodman en Leslie Easterbrook. De film volgt twee adolescente jongens die te gast zijn in een resort in Florida - en het heeft momenteel een 5,2 beoordeling op IMDb. Private Resort bracht uiteindelijk minder dan $ 400.000 op aan de kassa.

2 'Freddy's Dead: The Final Nightmare' - IMDb-beoordeling: 4.7

De nummer twee op de lijst van vandaag is de slasher-film Freddy's Dead: The Final Nightmare uit 1991. Daarin speelt Johnny Depp een tiener op tv en schittert hij naast Robert Englund, Lisa Zane, Shon Greenblatt, Lezlie Deane en Yaphet Kotto. De film is de zesde in de A Nightmare on Elm Street-franchise en heeft momenteel een beoordeling van 4,7 op IMDb. Freddy's Dead: The Final Nightmare werd gemaakt met een budget van $ 9-11 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 34.9 miljoen aan de kassa.

1 'Yoga Hosers' - IMDb-beoordeling: 4.2

En tot slot, het afronden van de lijst op plek nummer één is de komische horrorfilm Yoga Hosers. Daarin speelt Johnny Depp Guy LaPointe, en hij schittert naast zijn dochter Lily-Rose Depp, evenals Harley Quinn Smith, Vanessa Paradis, Austin Butler en Tyler Posey. Yoga Hosers is de tweede film in Smith's True North-trilogie - en heeft momenteel een 4,2 beoordeling op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 5 miljoen en verdiende uiteindelijk minder dan $ 40.000 aan de kassa.

Aanbevolen: