De schokkende reden waarom Sophia Bush 'Chicago PD' verliet

Inhoudsopgave:

De schokkende reden waarom Sophia Bush 'Chicago PD' verliet
De schokkende reden waarom Sophia Bush 'Chicago PD' verliet
Anonim

Het landen van een hitshow kan iemands leven snel veranderen, ongeacht hoe lang ze al in Hollywood zijn. Shows zoals SVU en Veronica Mars waren in staat om het spel voor hun hoofdrolspelers te veranderen, en daarom zouden velen graag de kans krijgen om in een populaire serie te schitteren.

Sophia Bush brak jaren geleden uit als televisieartiest en ze vond uiteindelijk nog een hitserie met Chicago P. D. Bush zou de show echter vroeg verlaten, waardoor velen zich afvragen waarom.

Laten we eens luisteren naar wat ze te zeggen had over het verlaten van haar hitserie.

Sophia Bush is een succesvolle actrice

Televisiefans zijn zich al lang bewust van Sophia Bush en het talent dat ze naar het kleine scherm brengt, en dit is te danken aan het feit dat Bush tijdens haar carrière betrokken was bij meerdere hitshows. Dit is moeilijk voor elke artiest om succesvol te zijn, maar de actrice heeft het met gemak gedaan.

Bush brak voor het eerst uit als televisiester in 2003 toen ze de rol van Brooke Davis op One Tree Hill kreeg. Ze was fenomenaal in de show en nadat ze in meer dan 180 afleveringen was verschenen, was ze een legitieme televisiester met een mooie toekomst.

Na verloop van tijd zou Sophia Bush rollen van alle soorten en maten op het kleine scherm blijven plaatsen. Ze verscheen op shows als Chicago Fire, SVU, Chicago Med, Jane the Virgin en This Is Us.

Haar kredietlijst is indrukwekkend, en het spelen van de rol van Erin Lindsay in de Chicago-televisiefranchise was een enorme overwinning voor de actrice.

Ze was geweldig op 'Chicago P. D.'

Van 2014 tot 2017 was Sophia Bush een van de belangrijkste spelers op Chicago P. D., die in een mum van tijd een groot publiek wist te bereiken. Artiesten die eerder succesvolle shows op televisie hebben gehad, zullen altijd nauwlettend in de gaten worden gehouden, en fans waren enthousiast over wat Bush kon doen toen hij de hoofdrol speelde in Chicago P. D.

Tijdens de serie maakt het personage van Bush al vroeg veel door, en Bush wilde een handje helpen bij het vormgeven van het verhaal van het personage.

"Ik heb een boog van zes of zeven afleveringen gepitcht, maar uiteindelijk ben ik niet een van de meest succesvolle producenten op televisie. Ik win die gevechten niet, maar ik zet alles op alles van mijn vertrouwen in Dick [Wolf] en Matt [Olmstead] en ons team en ze zeiden gewoon: "Luister, we kunnen je niet zo lang laten gaan. De show werkt niet zo. We hebben geprobeerd je te laten vertrekken vorig seizoen voor een boog en de fans haatten het zo erg dat een boog van acht afleveringen een verhaallijn van twee afleveringen werd.' Ik zei: 'Ah, je hebt gelijk'", vertelde ze aan The Hollywood Reporter.

Bush hield er duidelijk van om het personage te spelen, maar ze verraste velen toen ze de show verliet na het vierde seizoen.

Waarom ze wegging

Dus, waarom verliet Sophia Bush de Chicago P. D. achter, ondanks dat de serie een succes is? De actrice vertelde wat er achter de schermen gebeurde, en op basis van haar woorden kunnen we gerust stellen dat niemand het haar kwalijk zou nemen dat ze zo'n omgeving achter zich had gelaten.

Volgens Bush: "Het was een aanhoudende aanval van beledigend gedrag."

Toen hij sprak over Armchair Expert, zou Bush veel details geven over het werken aan de show, inclusief enkele van de omstandigheden waarin ze moest filmen en de druk die achter de schermen op haar werd uitgeoefend.

Toen ze sprak over de filmomstandigheden, zei ze: "Het is letterlijk 30 graden onder nul … dus het is 62 graden onder het vriespunt, en je gaat zeggen dat we buiten moeten blijven werken?"

Bush realiseerde zich uiteindelijk dat ze moest doen wat het beste voor haar was en niet moest toegeven aan het gewicht op haar schouders.

"Ik ben gestopt omdat, wat ik heb geleerd, is dat ik zo geprogrammeerd ben om een braaf meisje en een werkpaard te zijn en een sleepboot te zijn, dat ik altijd prioriteit heb gegeven aan het slepen van het schip voor de bemanning, want de show, voor de groep, voor mijn eigen gezondheid. Mijn lichaam viel uit elkaar, want ik was echt, echt ongelukkig, "vertelde Bush aan Dax Shepard.

Sinds het vertrek van Bush heeft de show nog 5 seizoenen en bijna 100 extra afleveringen geduurd. Het v alt niet te ontkennen dat het een grote hit is geweest, maar men moet zich afvragen of er op de set dingen zijn veranderd om de werkomstandigheden voor iedereen die bij de hitserie betrokken is te verbeteren.

Zo geweldig als Sophia Bush was op Chicago P. D., niemand zou het haar kwalijk nemen dat ze wegging op basis van wat ze onthulde.

Aanbevolen: