Waar is de cast van 'The Good Place' begonnen?

Inhoudsopgave:

Waar is de cast van 'The Good Place' begonnen?
Waar is de cast van 'The Good Place' begonnen?
Anonim

The Good Place is een Amerikaanse comedyserie die in 2016 in première ging. Deze creatieve sitcom speelt met de ideeën van hemel en hel, met de toepasselijke naam 'The Good Place' en 'The Bad Place'. Op een onderhoudende manier worden de personages geconfronteerd met morele dilemma's en de ideeën van goed versus slecht.

Met zo'n getalenteerde groep is de chemie tussen de hoofdcast perfect. De acteurs en actrices kwamen naar de show met zeer uiteenlopende hoeveelheden ervaring - van Ted Danson die al tientallen jaren acteert tot Jameela Jamil die nog nooit een rol had geboekt. Hier is hoe de cast van The Good Place begonnen is.

10 Jason Mantzoukas (Derek) acteert al meer dan 2 decennia

Jason Mantzoukas acteert al meer dan 20 jaar in films en televisieshows. Hij wordt het meest erkend voor zijn werk in shows als Big Mouth, Brooklyn Nine-Nine en films The Dictator en The Lego Batman Movie. Waar hij echter begon, was begin jaren 2000 in verschillende tv-series. Hij kreeg kleine eenmalige rollen in de shows Upright Citizens Brigade, Contest Searchlight en A2Z.

9 Maya Rudolph (Judge Gen) begon haar carrière met 'Chicago Hope'

Maya Rudolph is gecast in meer dan 100 producties, variërend van momenteel aan het werk tot haar eerste werk als verpleegster in de televisieshow Chicago Hope uit 1996. Sinds haar Hollywood-debuut is ze gecast in tal van werken, zoals Bridesmaids, Grown Ups, en verscheen ze in meer dan 150 afleveringen van Saturday Night Live. Als komiek is ze een hete handelswaar voor comedy- en romcomproducenten.

8 Kirby Howell-Baptiste (Simone) speelde in verschillende videoshorts

Kirby Howell-Baptiste werd voor het eerst aangenomen in 2008 voor een rol in Holby City, maar het werd niet genoemd. In de vroege jaren 2010 begon ze echt grip te krijgen, aangezien ze in de loop van drie jaar in acht videoshorts speelde. Toen Kirby meer erkenning begon te krijgen, kon ze meer terugkerende rollen boeken bij grotere namen, zoals het werken met Bill Hader in Barry en Kristen Bell (voor de eerste keer) in Veronica Mars.

7 Marc Evan Jackson's (Shawn) eerste hoofdrol was in 'Case Closed'

Marc Evan Jackson, die de kwaadaardige "Shawn" speelt in The Good Place, boekte zijn eerste rol in 2000 als chef-kok voor de film Garage: A Rock Saga. In de daaropvolgende zeven jaar bleef hij rollen boeken als extra of afgeschreven personage, maar in 2007 kreeg hij zijn eerste hoofdrol. Case Closed was een tv-film waarin Jackson de hoofdrol van "Nathan Shadle" boekte.

6 D'Arcy Carden (Janet) maakte haar Hollywood-debuut op 'Rhonda Casting'

D'Arcy Carden begon haar acteerreis pas eind jaren 2000/begin 2010. De eerste keer dat ze een hoofdrol kreeg, was tijdens haar tweede productie, die in 2009 in de televisieshow Rhonda Casting was. Sindsdien is ze in bekendheid en populariteit gestegen. D'Arcy werkte samen met Kirby Howell-Baptiste, medewerkster van The Good Place, aan de serie Barry en heeft momenteel twee titels in postproductie.

5 Ted Danson (Michael) begon zijn acteercarrière in de jaren 70

Ted Danson begon in 1970 met acteren. Hij was een hoofdpersoon in The Doctors, werkte aan de tv-serie The Amazing Spider-Man 1979 en boekte later grote titels zoals Cheers, CSI: Crime Scene Investigation, en meer recentelijk, Mr. Mayor. Ted is in de afgelopen twee jaar in vier televisieshows geweest en hij lijkt niet snel te vertragen.

4 Manny Jacinto (Jason) verscheen in veel populaire tv-shows

Manny Jacinto was de eerste op onze schermen dankzij een aflevering van Once Upon a Time in 2013. In hetzelfde jaar had hij een eenmalige rol in Supernatural en het jaar daarop verscheen hij twee keer in The 100. In de loop der jaren is hij meer vooraan en centraal geplaatst, met in shows als Nine Perfect Strangers en Brand New Cherry Flavour.

3 'The Good Place' was de eerste rol van Jameela Jamil (Tahani)

Vanwege haar ongelooflijke optreden op The Good Place, kan het fans choqueren om te weten dat dit het eerste project was waarvoor Jameela Jamil was gecast. Sindsdien is ze gecast voor grote franchises, zoals Disney voor de nieuwe reboot van Ducktales, DC Comics voor de aankomende film DC League of Super-Pets, en Marvel voor de (momenteel in post-productie) serie She-Hulk.

2 William Jackson Harper (Chidi) had zijn doorbraakrol in 'The Electric Company'

William Jackson Harper kwam voor het eerst bij Hollywood via Law & Order: Criminal Intent in 2007, en ging drie jaar later over naar een aflevering van Law & Order. In 2009 boekte Harper echter zijn doorbraakrol als "Danny Rebus" in de televisieserie The Electric Company. Sindsdien speelde hij in Love Life en Midsommar.

1 Kristen Bell (Eleanor) werd populair dankzij 'Veronica Mars'

Kristen Bell is een begrip voor de meeste Amerikaanse families nadat ze in verschillende entertainmentgenres is verschenen. Van Disney's geanimeerde musical Frozen tot het komische moordmysterie The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window, tot het romantische drama Gossip Girl, ze heeft talloze personages geportretteerd. Kristen kreeg haar start in 2001, toen ze haar eerste gecrediteerde rol in Pootie Tang kreeg, maar het tv-programma Veronica Mars uit 2004 maakte haar beroemd.

Aanbevolen: