Aaliyah-fans boos over postuum album met Drake en Chris Brown

Aaliyah-fans boos over postuum album met Drake en Chris Brown
Aaliyah-fans boos over postuum album met Drake en Chris Brown
Anonim

Aaliyah-fans zijn niet overtuigd nadat een postuum nieuw album werd aangekondigd.

Aaliyah's vierde studioalbum getiteld "Unstoppable" zal naar verluidt "binnen enkele weken" worden uitgebracht. De plaat komt exclusief op een nieuwe app 'Music360' te staan. Er zullen samenwerkingen zijn met Drake, Snoop Dogg, Ne-Yo, Chris Brown, Future en een "surprise artist".

Het album wordt aangevoerd door Aaliyah's controversiële oom Barry Hankerson.

Zijn label Blackground Records heeft onlangs toestemming gegeven voor haar back-catalogus om streamingplatforms te bereiken.

Hankerson onthulde dat Aaliyah's producer Timbaland een aantal sessies heeft geremixt en geproduceerd. Singer Tank, een andere Blackground-artiest die achtergrond zong voor Aaliyah, is mogelijk ook betrokken.

“Het was heel leuk”, vertelde Hankerson aan Billboard. over het werken aan de plaat. “Het enige dat een beetje onsmakelijk was, is dat zoveel mensen boos op me waren omdat de muziek niet uitkwam toen ze het wilden. Maar daar heb ik mee leren leven. Ik kan er niets aan doen.”

Maar fans waren er niet voor een nieuw Aaliyah-album - twintig jaar na de dood van de zanger.

"NOOO! We willen het niet! We willen alleen Aaliyah, niet een stel postume functies!!!" één persoon schreef online.

"Ik wil geen samenwerkingen met drake of een van die mensen. Het gaat gek klinken. Doe Aaliyah niet zo. Laat het alsjeblieft los zoals het oorspronkelijk is opgenomen. Ik hou van Aaliyah, maar ik luister nooit naar de Chris Brown- of Drake-nummers. De nummers zijn ok, het voelt gewoon verkeerd voor mij, "voegde een tweede eraan toe.

"Deze albums na de dood van de artiest zijn niet eens echt! De meeste artiesten willen hun eigen gevoelens uiten en wat ze op dit moment in hun leven ervaren. Dit is geldklopperij van het label en het is zo respectloos voor haar nalatenschap. De muziek zal niet eens authentiek zijn. Laat deze jongedame rusten in vrede! Verdomme!" een derde commentaar.

Aaliyah-streaming (1)
Aaliyah-streaming (1)

Aaliyah Dana Haughton was ooit een van de beroemdste artiesten ter wereld.

Maar tragisch genoeg kwam op 25 augustus 2001 de "One In A Million"-zanger om in de Bahama's bij een nachtmerrieachtig vliegtuigongeluk. Ze was pas 22.

Afbeelding
Afbeelding

De muzikant en actrice was naar de Bahama's gevlogen om de opnames voor haar nummer Rock The Boat af te ronden.

Aaliyah zou op zaterdagavond 25 augustus 2001 terugkeren naar Miami, Florida.

Ze ging aan boord van een tweemotorige Cessna 402B-privéjet met 10 zitplaatsen, samen met zeven leden van haar bemanning - waaronder haar videoregisseur, platenlabelmanager en haarstylisten.

Aaliyah
Aaliyah

Het vliegtuig stortte kort na het opstijgen neer.

Aaliyah stierf ter plaatse samen met zes andere passagiers, terwijl drie anderen uren na de crash stierven.

Er werd ook een onderzoek uitgevoerd door de Amerikaanse National Transportation Safety Board, die oordeelde dat het vliegtuig - geëxploiteerd door Blackhawk Airways International - bij het opstijgen overbelast was.

Het vliegtuig was met 700 pond (320 kg) overbelast toen het probeerde op te stijgen en vervoerde één passagier meer dan waarvoor was goedgekeurd.

Aanbevolen: