‘The New Adventures Of Old Christine’ werd echt geannuleerd om deze controversiële reden

Inhoudsopgave:

‘The New Adventures Of Old Christine’ werd echt geannuleerd om deze controversiële reden
‘The New Adventures Of Old Christine’ werd echt geannuleerd om deze controversiële reden
Anonim

Voor de meeste mensen die ervan dromen ooit acteur te worden, is het een enorme prestatie om gewoon de kost te verdienen als artiest. Om die reden moet elke acteur die een rol in een populaire tv-serie krijgt, zijn gelukkige sterren bedanken. Desondanks kunnen veel acteurs die in legendarische shows schitterden bevestigen dat er een negatieve kant aan die prestatie zit. Per slot van rekening hebben veel acteurs die geliefde personages hebben geportretteerd, moeite gehad om daarna rollen te vinden. De meeste sterren van Seinfeld hebben bijvoorbeeld nog nooit een hoofdact gehad op een ander groot project. Hoewel, moet worden opgemerkt dat Michael Richards zijn eigen carrière torpedeerde.

Gelukkig voor Julia Louis-Dreyfus heeft ze de zogenaamde Seinfeld-vloek verslagen. De uitvoering van Louis-Dreyfus is tenslotte een groot deel van de reden waarom Veep's Selena Myer zo'n badass-personage is. Wie echter denkt dat de carrière van Louis-Dreyfus sinds het einde van Seinfeld geen enkele struikelblok heeft bereikt, heeft het mis. Zo werd de show van Louis-Dreyfus The New Adventures of Old Christine aantoonbaar geannuleerd om een zeer controversiële en oneerlijke reden.

The New Adventures of Old Christine Beat The Odds

Nadat Seinfeld in 1998 ten einde kwam, besloot Julia Louis-Dreyfus schijnbaar om zich een aantal jaren stil te houden. In de tussenliggende jaren probeerden haar voormalige co-sterren hun eigen sitcoms te lanceren, waaronder The Michael Richards Show en Jason Alexander's Listen Up! en Bob Patterson. Na het mislukken van al die shows hadden veel mensen lage verwachtingen toen Louis-Dreyfus' show The New Adventures of Old Christine in première ging in 2006.

Gelukkig voor iedereen die betrokken was bij de productie van The New Adventures of Old Christine, zou de show veel meer succes opleveren dan veel mensen hadden verwacht. Immers, tussen de jaren 2006 en 2010 werden vijf seizoenen van The New Adventures of Old Christine uitgezonden. Gezien het feit dat veel geweldige shows na één seizoen zijn geannuleerd, was dat een grote prestatie.

Tijdens de vijf seizoenen van de show werd The New Adventures of Old Christine genomineerd voor en won een lange lijst met prijzen. Bovendien bracht de show een uiterst getalenteerde cast samen, waaronder Julia Louis-Dreyfus, Wanda Sykes en Clark Gregg. Ondanks alles wat The New Adventures of Old Christine ervoor had, is de show schijnbaar vergeten sinds het tot een einde kwam. Zoals iedereen die de show heeft gezien, waarschijnlijk zal kunnen bevestigen, is dat een echte schande. The New Adventures of Old Christine is tenslotte een geweldige show om naar te kijken voor iedereen die het zat is om steeds weer dezelfde shows te zien.

De verontrustende reden dat de nieuwe avonturen van de oude Christine werden geannuleerd

Wanneer de meeste tv-programma's zonder pardon eindigen, is iedereen het erover eens dat dit uitsluitend te wijten is aan slechte kijkcijfers. De overgrote meerderheid van de tv-series wordt immers nauwelijks bekeken en heeft geen grote impact op de weinige mensen die ze proeven. Aan de andere kant was The New Adventures of Old Christine een show waar veel mensen om gaven en zoals in dit artikel eerder werd opgemerkt, won het grote prijzen. Om beide redenen waren veel mensen op zoek naar een verklaring voor het einde van The New Adventures of Old Christine, ook al was de sitcom nooit een lieveling van de kijkcijfers.

Na de annulering van The New Adventures of Old Christine, sprak de maker van de show, Kari Lizer, met TV Guide over de situatie. Volgens Lizer kunnen de annulering van haar show en de teleurstellende beoordelingen beide aan één ding worden toegeschreven: het netwerk van The New Adventures of Old Christine, CBS, ondersteunde de sitcom niet. Bovendien beweerde Lizer dat CBS niet achterop liep en annuleerde vervolgens The New Adventures of Old Christine om een verontrustende reden.

“Wat betreft wat er bij CBS is gebeurd, hebben we vanaf het begin te kampen gehad met een ernstig gebrek aan steun van hen… ik zeg het niet graag, maar ik ben bang dat ze niet veel om het vrouwtje geven - van een bepaald leeftijdsstandpunt daar. Hoe verklaar je anders dat ze de talenten van Julia [Louis-Dreyfus] en Wanda [Sykes] verspillen?”

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat Kari Lizer een duidelijke motivatie had om de annulering van The New Adventures of Old Christine aan CBS te wijten. Immers, als het netwerk niet de schuld was, was Lizer zelf verantwoordelijk voor het einde van The New Adventures of Old Christine. Maar hoewel Lizer een goede reden had om de annulering van The New Adventures of Old Christine aan iemand anders te verwijten, betekent dat niet dat ze ongelijk had over de manier waarop CBS haar show behandelde. Het is tenslotte vermeldenswaard dat de meeste CBS-shows mannelijke hoofdrolspelers en mannelijke showrunners hebben. Bovendien was Julia Louis-Dreyfus een grote ster toen Seinfeld eindigde, dus je zou denken dat CBS al hun promotiekracht achter The New Adventures of Old Christine zou hebben gestoken.

Aanbevolen: