Major cameo's die naar verluidt uit de MCU zijn geknipt

Inhoudsopgave:

Major cameo's die naar verluidt uit de MCU zijn geknipt
Major cameo's die naar verluidt uit de MCU zijn geknipt
Anonim

Het Marvel Cinematic Universe heeft een lange weg afgelegd sinds de eerste Iron Man-film in 2008 uitkwam, en inmiddels is het bijna onmogelijk om al zijn iconische personages op te sommen. Een van de mooiste dingen van de MCU is dat franchises op elkaar inwerken en elkaar beïnvloeden, en de laatste tijd hebben de nieuwe projecten veel cameo's gehad.

Sommige speciale optredens en paaseieren hebben helaas nooit het daglicht gezien, en de kennis van wat had kunnen zijn, kan soms frustrerend zijn. Hier zijn enkele cameo's die ongelooflijk zouden zijn geweest.

8 Hank Pym - Thor

Fans leerden Hank Pym voor het eerst kennen in 2015, in Paul Rudds eerste Ant-Man-film die deze zeer eigenaardige superheld introduceerde in het Marvel Cinematic Universe. Maar de eerste keer dat de naam van deze wetenschapper in de MCU verscheen, was in 2011, hoewel deze later werd geschrapt. Tijdens een verwijderde scène in de eerste Thor-film noemt astronoom Erik Selvig, die een van Thors beste aardse vrienden wordt, enkele van zijn collega's, en de naam van Hank Pym komt naar voren.

7 Jeff Goldblum - Thor: Love And Thunder

The Grandmaster is een van de favoriete schurken van de fans. Zijn excentrieke slechtheid en grappige houding, vergeleken met Thor: Ragnarok's echte schurk, Thor en Loki's lang verloren gewaande zus Hela, maakten hem ongelooflijk sympathiek, en na zijn baanbrekende uiterlijk was iedereen opgewonden om hem samen met Chris Hemsworth terug te zien keren in Thor: Love and Thunder. Helaas gebeurde dat niet, tot groot ongenoegen van de fans. En volgens regisseur Taika Waititi kun je het beste niet wachten op verwijderde scènes, want zelfs die zien misschien nooit het daglicht.

6 Captain Marvel - Avengers: Age Of Ultron

Brie Larson's Captain Marvel kwam pas in 2019 bij de MCU, maar we kregen bijna een preview van een van de sterkste Marvel-helden in 2015, in Avengers: Age of Ultron. Blijkbaar hebben ze een paar scènes met haar gefilmd, maar uiteindelijk besloten ze dat het te verwarrend zou zijn voor de fans en gebruikten ze die scènes om Elizabeth Olsen's Scarlet Witch te introduceren.

"[Captain Marvel] zat in een draft", legde Kevin Feige uit. "Maar voor mij zou het dat personage een slechte dienst hebben bewezen, om haar volledig gevormd, in een kostuum en een deel van de Avengers al te ontmoeten wanneer 99% van het publiek zou gaan, 'Wie is dat?' Het is gewoon niet de manier waarop we het eerder hebben gedaan… De manier waarop we Scarlet Witch [in kostuum] aan het einde van de film onthullen? Dat waren plaatjes van Captain Marvel."

5 Loki - Avengers: Age Of Ultron

Ondanks dat Loki niet fysiek aanwezig was, had hij nog steeds een invloed in Avengers: Age of Ultron, omdat het zijn scepter was die Hydra had gestolen en de Avengers moesten terughalen. En natuurlijk was het diezelfde scepter die Ultron gebruikte om zijn kwaadaardige plan uit te voeren. Aanvankelijk zou Tom Hiddleston in de film verschijnen, maar regisseur Joss Whedon besloot dat het te veel zou zijn.

"We hebben wel iets geschoten, maar het speelde niet", zei hij. "De film heeft zoveel. Het is zo vol. We wilden niet dat het overvol zou voelen. Ik wilde echt Loki erin hebben, maar ik begreep de beslissing dat er nu te veel stemmen in het refrein waren. Op een gegeven moment, de verlegenheid van rijkdom is eigenlijk gênant."

4 Peter Dinklage - Thor: Love And Thunder

De meeste fans zullen zich het optreden van Peter Dinklage in Avengers: Infinity War herinneren als Eitri the Dwarf. Het personage was, ondanks dat hij niet veel schermtijd had, cruciaal voor de film, aangezien hij degene was die Thor de Stormbreaker bouwde en gaf. Veel mensen verwachtten meer van hem te zien, en dat deden ze bijna op Thor: Love and Thunder, maar zijn scène werd verwijderd. En vraag Taika Waititi niet om het vrij te geven.

"Ik ga je geen moment geven, want dit is mijn manier om je te vertellen, zoals mensen zeggen: 'Ik kan niet wachten op de verwijderde scènes met die acteurs'", lachte de regisseur."Ik wil niet dat mensen de verwijderde scènes zien omdat ze om een reden zijn verwijderd: ze zijn niet goed genoeg. De scènes zaten niet in de film en dat is het."

3 Lady Sif - Thor: Ragnarok

Lady Sif's plotselinge afwezigheid bij Thor: Ragnarok riep veel vragen op bij fans. Hoewel het personage van Jaimie Alexander op geen enkele manier een van de belangrijkste was, ging ze van een van Asgards felste krijgers en een goede vriend van de God van de Donder naar het verdwijnen zonder iets te zeggen.

In werkelijkheid zou ze deel uitmaken van de film, maar vanwege haar drukke schema werd haar rol uiteindelijk geschrapt.

2 Hawkeye - Captain America: The Winter Soldier

Van wat regisseur Joe Russo zei over Hawkeye's verwijderde scène in Captain America: The Winter Soldier, heeft het publiek echt een geweldige verhaallijn gemist.

"Wat het zou worden, we probeerden de relatie tussen Cap en zijn S. Vrienden van H. I. E. L. D.-agenten,' legde de directeur uit. 'Als Hawkeye een telefoontje krijgt van S. H. I. E. L. D dat Captain America voortvluchtig is, zou hij dan naar die oproep luisteren of niet naar die oproep luisteren? Die reeks was echt hartverscheurend voor ons om het af te knippen." Het zou ongelooflijk zijn geweest om te zien dat Hawkeye orders had gekregen om tegen Steve Rogers te vechten, en dus ook tegen zijn beste vriend Natasha Romanoff, maar blijkbaar moesten ze vanwege een conflict met Jeremy Renners schema knip de scènes uit die ze hadden kunnen filmen en laat hem buiten het project.

1 Lena Headey's mysterieuze personage - Thor: Love And Thunder

Game of Thrones' ster Lena Headey's mogelijke verschijning op Thor: Love and Thunder zorgde voor nogal wat opschudding, en het was teleurstellend om het niet te zien gebeuren. Maar volgens Taika Waititi werkte het gewoon niet, en er zijn geen harde gevoelens.

"[Als] je een van die acteurs vraagt die eruit zijn gesneden - Jeff Goldblum, Lena Headey, Peter Dinklage - ze begrijpen allemaal hoe het werkt. Ze zijn lang genoeg in het spel geweest. manier waarop ik naar dingen kijk, " deelde hij.

Aanbevolen: