10 Bizarre cameo's van beroemdheden in 'BoJack Horseman

Inhoudsopgave:

10 Bizarre cameo's van beroemdheden in 'BoJack Horseman
10 Bizarre cameo's van beroemdheden in 'BoJack Horseman
Anonim

BoJack Horseman is geen onbekende voor fans van satire en donkere komedie. De door Raphael Bob Waksberg gemaakte show portretteert taboe-onderwerpen, zoals geestelijke gezondheid, depressie, narcisme en alcoholisme, veel beter dan welke andere serie dan ook. Het volgt de hoofdpersoon met dezelfde naam, een zelfhaat, mensachtig paard en een voormalige sitcom-ster uit de jaren 90, en zijn reis om een beter mens te worden.

De serie zelf is de thuisbasis van een overvloed aan verrassende, hilarisch donkere en verdraaide cameo's van beroemdheden. Van Margo Martindale die een hele groep agenten uitschakelt tot Beyoncé die op een dollarbiljet glijdt, hier zijn de top tien van echte beroemdheden in BoJack Horseman.

10 Naomi Watts

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Met een hele reeks echte celeb-cameo's, trad voormalig Mulholland Drive-actrice Naomi Watts toe tot de waslijst van A-lijststerren in de aflevering "One Trick Pony" van BoJack Horseman uit seizoen 1. BoJack Horseman in Mr. Peanutbutter's Hollywoo Heist, de door Quentin Tarantulino geregisseerde gekke film gebaseerd op de gebeurtenissen waarbij BoJack en Mr. Peanutbutter de "D" stelen van het Hollywood-bord uit "Our A-Story is a 'D' Story."

9 Mila Kunis

Mila Kunis
Mila Kunis

In "Live Fast, Diane Nguyen", verschijnt de vijfde aflevering van seizoen 1, actrice Mila Kunis uit That 70's Show, terwijl ze een broodje eet in het "Boreanaz House". Als je bent vergeten wat er is gebeurd, nodigden Todd Chavez en zijn toenmalige manager Princess Carolyn een groep mensen uit voor een "nep" Hollywood-insidertour, waarbij ze het huis van BoJack vermomden als dat van David Boreanaz. Kunis voegde zich bij de groep als een van de aanwezigen en hielp Todd en prinses Carolyn om de zwendel voort te zetten.

8 J. D. Salinger

JD Salinger
JD Salinger

De legendarische auteur van The Catcher in the Rye en A Perfect Day for Bananafish, Jerome David Salinger, stierf in 2010. Toch leverde zijn erfenis in de popcultuur hem een cameo op in BoJack Horseman als hijzelf voor verschillende afleveringen in Seizoen 2 en één in seizoen 3. In de serie presenteert Salinger de gekke spelshow van Mr. Peanutbutter, Hollywoo Stars and Celebrities: What Do They Know? Weten ze dingen?? Laten we erachter komen!.

7 Zach Braff

Zach Braff
Zach Braff

Tijdens de gebeurtenissen van 'Underground' uit seizoen 4 nam het liefdadigheidsevenement van Mr. Peanutbutter een chaotische en angstaanjagende wending. Zijn pro-fracking beslissing leidde tot een lokale aardbeving, waardoor veel bezoekers vastzaten in het huis. Zach Braff, de acteur van de Scrub, is een van hen. De acteur/scenarioschrijver duikt ook weer op tijdens BoJacks droom in "The View from Halfway Down."

6 Henry Winkler

Henry Winkler
Henry Winkler

Volgens BoJack Horseman was Happy Days-acteur Henry Winkler een van de beste vrienden van Herb Kazzaz tot het punt waarop hij een lofrede hield na de dood van Kazzaz in "Still Broken" van seizoen 2. Verder in de aflevering, Winkler steelt een naamloos manuscript van de overleden vriend, uit angst dat er misschien wat minder aardige woorden over hemzelf zijn.

5 Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe

Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe voegde zich bij Mr. Peanutbutter in zijn poging BoJack Horseman in verlegenheid te brengen tijdens zijn maffe spelshow. De twee hebben een ongemakkelijke competitie tijdens de aflevering en een penseel-off totdat het spel eindigt in een gelijkspel. Voor de laatste vraag stelt Mr. Peanutbutter BoJack een vraag over de acteur die het titulaire personage van de Harry Potter-franchise speelt, maar omdat hij het kleine paard is dat hij altijd is geweest, antwoordt BoJack in plaats daarvan "Elijah Woods".

4 Jessica Biel

Jessica Biel
Jessica Biel

Jessica Biel steekt de draak met zichzelf in BoJack Horseman als een minder belangrijk personage en voormalig tortelduifje van Mr. Peanutbutter. Volgens de show gingen Biel en Mr. Peanutbutter ooit naar een Starbucks-balie waar PB Diane Nguyen voor het eerst ontmoette.

Biel, die een overdreven versie van zichzelf speelt, vertelde BoJack op The BoJack Horseman Show in 2007 dat ze zou trouwen met Justin Timberlake, een vrij canonieke gebeurtenis die aansluit bij wat er in het echte leven is gebeurd.

3 Andrew Garfield

Andrew garfield
Andrew garfield

Een ex-vriend van Sarah Lynn, The Amazing Spider-Man-acteur Andrew Garfield is een andere grote celeb die in de show te zien is. Hoewel zijn personage werd ingesproken door Paul F. Tompkins, de stemacteur van Mr. Peanutbutter, diende Andrew Garfield een paar afleveringen als Sarah Lynns morele kompas voordat hij het volledig uitmaakte met haar.

2 Margo Martindale

Margo Martindale
Margo Martindale

Van het vegen van een hele groep zwaarbewapende politie tot een chaotische non, karakteractrice Margo Martindale ging helemaal los in BoJack Horseman. De Emmy-genomineerde actrice verschijnt in elk seizoen van BoJack Horseman. In het echte leven speelde de actrice in het secretariaat van 2010 en deelde ze het podium met Will Arnett, de stemacteur van BoJack, in The Millers in 2013.

1 Beyoncé Knowles

Beyoncé
Beyoncé

Beyoncé is de meest verrassende cameo in de serie. Queen B, zoals te zien op de afbeelding hierboven, struikelt en v alt op een dollarbiljet in "Our A-Story is a 'D' Story" uit seizoen 1. Als je vergeten bent wat er is gebeurd, probeerde BoJack de pers af te leiden van het feit dat hij de "D" had gestolen door geld van de straat te gooien, waarbij hij de zanger van Destiny's Child verwondde.

Aanbevolen: