De cast van 'Degrassi: The Next Generation': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Degrassi: The Next Generation': waar zijn ze nu?
De cast van 'Degrassi: The Next Generation': waar zijn ze nu?
Anonim

Als het gaat om Canadese sitcoms, is er één show die altijd in je opkomt, Degrassi! Terwijl de serie voor het eerst tot stand kwam in 1979, was het hun 2001 Next Generation-serie die de show echt naar internationale niveaus katapulteerde.

Degrassi: The Next Generation bleef maar liefst 13 seizoenen in de lucht en had een aantal bekende gezichten die sindsdien een groot probleem zijn geworden in Hollywood. Van Drake die Jimmy speelt, helemaal tot Shenae Grimes en Nina Dobrev, er zijn talloze Degrassi-sterren die tot op de dag van vandaag geliefd zijn.

Hoewel de originele cast misschien eerder uit elkaar is gegaan dan de fans hadden gewild, kwam de cast allemaal samen voor een Degrassi-reünie in Drake's muziekvideo! Fans van de show waren enthousiast om de cast allemaal weer bij elkaar te zien, waardoor velen zich afvragen wat ze nu allemaal aan het doen zijn?

10 Aubrey Graham

Drake Aubrey Graham
Drake Aubrey Graham

Aubrey Graham maakte zijn debuut in de populaire Canadese show Degrassi, waar hij de rol van Jimmy Brooks speelde. Hoewel we allemaal Graham kenden en ervan hielden tijdens zijn tijd in de show, zou het zijn muziekcarrière zijn die hem naar internationale niveaus deed stijgen.

De ster ging van acteur naar rapper en nam de artiestennaam Drake aan. De Canadese ster is niet alleen een van de grootste rappers in de industrie, maar gemakkelijk een van de grootste namen die sterk en vrij uit het echte noorden zijn gekomen!

9 A. J Saudin

AJ Saudin Degrassi
AJ Saudin Degrassi

A. J. Saudin wordt het meest erkend voor zijn rol als Connor DeLaurier in de langlopende Canadese serie. Ondanks zijn succes als acteur, A. J. ging verder met het nastreven van een carrière in de muziek, en een succesvolle carrière daarbij. Sinds fans afscheid hebben genomen van Connor, A. J., die nu de artiestennaam Saudin draagt, stopte voorgoed met acteren om alleen aan zijn muziek te werken. In 2017 bracht Saudin zijn tweede EP uit, getiteld A Midsummer's Daydream, die op alle platforms kan worden gestreamd.

8 Stacey Farber

Stacey Farber Degrassi
Stacey Farber Degrassi

Stacey Farber voegde zich in het tweede seizoen bij de cast van Degrassi en speelde de rol van Ellie Nash. Farber nam het karakter van het 'goth girl'-personage vrij goed aan, maar ze groeide uit die fase toen ze naar de universiteit ging.

Na de show ging Stacey naar The New School, waar ze later een stageplaats kreeg bij Teen Vogue, wat erg à la Lauren Conrad is rond The Hills. Farber verscheen later in de kortstondige Canadese sitcom, 18 to Life, en heeft een aantal terugkerende rollen in shows zoals Rookie Blue en Saving Hope.

7 Adamo Ruggiero

Adamo Ruggiero Degrassi
Adamo Ruggiero Degrassi

Adamo Ruggiero was gemakkelijk een favoriet bij de fans voor zijn vertolking van Marco Del Rossi. Ruggiero's personage resoneerde met talloze leden van de LGBTQ+-gemeenschap toen hij een homoseksueel personage speelde dat worstelde om zijn seksualiteit te accepteren.

Na zijn verschijning in de show presenteerde Adamo The Next Star, een Canadese reality-talentenwedstrijd die in 2008 in première ging. Sindsdien heeft hij verschillende optredens in korte tv-films en films, maar hij heeft zijn tijd om het bewustzijn te vergroten via zijn sociale mediaplatforms.

6 Lauren Collins

Lauren Collins Degrassi
Lauren Collins Degrassi

Lauren Collins speelde de rol van Paige Michalchuk, die toevallig de Regina George van Degrassi was! Ondanks haar gemene meisjesmanieren, is het karakter van Lauren behoorlijk geëvolueerd in de laatste paar seizoenen, waardoor fans behoorlijk tevreden waren met haar karakterontwikkeling.

Sinds de show is Lauren verschenen in films zoals Take The Lead en Charlie Barlett, samen met gastrollen in Nick Kroll's Comedy Central-show, Kroll Show. Collins blijft dicht bij een aantal van haar voormalige co-sterren, vooral met Adamo Ruggiero!

5 Miriam McDonald

Miriam McDonald Degrassi
Miriam McDonald Degrassi

Miriam McDonald speelde niemand minder dan Emma Nelson in Degrassi. Het personage van McDonald's is de dochter van Degrassi: Junior High's Spike en Shane McKay, wat haar een echte "next generation"-ster maakt.

De ster is sindsdien trouw gebleven aan haar talenten en verscheen in Orphan Black en Wolves. Hoewel ze zeker naam heeft gemaakt op het scherm, is Miriam sindsdien uit de schijnwerpers gestapt en werkt ze nu als makelaar, terwijl ze erg actief blijft op haar sociale media.

4 Cassie Steele

Cassie Steele Degrassi
Cassie Steele Degrassi

Meer dan 9 seizoenen speelde Cassie Steele de rol van Manny Santon in de hitshow. Tijdens haar tijd in de show was Steele's personage besties met Emma Nelson, gespeeld door Miriam McDonalds, die allebei toevallig ook beste vrienden zijn in het echte leven.

Na het afronden van Degrassi kreeg Cassie de hoofdrol in de CTV-show, The L. A Complex. Meer recentelijk sprak Cassie het karakter van Tammy uit in Rick & Morty, terwijl ze een muziekcarrière nastreefde, wat leidde tot haar EP uit 2012 en nog eens twee jaar later!

3 Sarah Barrable-Tishauer

Sarah Barrable Tishauer
Sarah Barrable Tishauer

Sarah Barrable-Tishauer portretteerde de allesovertreffende betweter, Liberty Van Zandt. Ondanks haar regels die ze volgen, merkt Liberty dat ze zwanger is van J. T's baby in het vijfde seizoen, maar de twee geven de baby af voor adoptie, een onderwerp dat vrij vaak in de show wordt bezocht. Nadat ze voorgoed afscheid had genomen van Liberty, verhuisde Sarah naar Montreal, Canada, waar ze naar de Concordia University ging. Na zijn afstuderen in 2012 nam Barrable-Tishauer een positie in als coördinator digitale marketing bij Urban Adventures, een reisorganisatie.

2 Shenae Grimes

Shenae Grimes Josh Beech
Shenae Grimes Josh Beech

Shenae Grimes is nog een andere Degrassi-alumnus die in de schijnwerpers is blijven staan! Ze begon haar acteercarrière in 2004 toen ze een terugkerende rol kreeg in de Canadese show als Darcy Edwards, maar in 2006 voegde Grimes zich fulltime bij de cast.

De ster is sindsdien verschenen in de populaire CW-serie, 90210, waar ze de rol van Annie Wilson speelde. Naast haar succes op het scherm, trouwde Shenae met manlief Josh Beech, en de twee verwachten nu elk moment hun tweede kind!

1 Nina Dobrev

Nina Dobrev Degrassi
Nina Dobrev Degrassi

Nina Dobrev voegde zich tijdens het zesde seizoen bij de cast van Degrassi en speelde de rol van Mia Jones. Hoewel de voormalige cast geweldige dingen heeft gedaan, is Nina een van de weinigen die in de branche is gebleven en een ster op de A-lijst is geworden.

Dobrev verwierf enorme bekendheid toen ze een rol kreeg in de hitserie The Vampire Diaries, waar ze maar liefst zes seizoenen naast Ian Somerhalder en Paul Wesley verscheen.

Aanbevolen: