ICarly' is zojuist op Netflix gekomen: dit vindt de cast van de show

Inhoudsopgave:

ICarly' is zojuist op Netflix gekomen: dit vindt de cast van de show
ICarly' is zojuist op Netflix gekomen: dit vindt de cast van de show
Anonim

Voor kinderen die voor de allereerste keer naar iCarly kijken, is de show gevuld met gloednieuwe grappen, hilarische dialogen en eigenzinnige personages om gemakkelijk verliefd op te worden. Het eigenzinnige concept van jonge tieners die goud slaan met een hitvlog is een veelvoorkomend verhaal dat kinderen tegenwoordig kennen. Voor oudere personen die de show hebben gezien toen deze tussen 2007 en 2012 op Nickelodeon werd uitgezonden, is het opnieuw bekijken van afleveringen van iCarly als een aangename knaller uit het verleden.

Het is leuk om terug te kunnen denken aan alle oude afleveringen van een geweldige show ter voorbereiding op de heropleving ervan! De reboot van iCarly is officieel aangekondigd en zal Miranda Cosgrove, Nathan Kress en Jerry-trainer in de hoofdrollen spelen. Dit is wat de cast van de originele show vindt.

10 Miranda Cosgrove over haar vriendschap met Jennette McCurdy

Volgens AOL stond Miranda Cosgrove ook in het echte leven heel dicht bij haar BFF op het scherm. Toen haar ernaar werd gevraagd, zei ze: Mijn beste vriendin is Jennette McCurdy, die met mij op iCarly zat. We wonen heel dicht bij elkaar. We hebben altijd logeerpartijen. Ik zie haar letterlijk om de dag.” In de show spelen ze de karakters van BFF's die elkaar perfect in evenwicht houden.

9 Jennette McCurdy op de afspeellijst van de show

De muziek die in iCarly werd gebruikt, viel Jennette McCurdy behoorlijk op. Ze onthulde: "Ik denk dat de iCarly-soundtrack II een geweldige afspeellijst is voor feesten. Je kunt een slaapfeestje of verjaardagsfeestje houden met je vrienden en het gewoon op de achtergrond afspelen. Er zijn veel geweldige nummers van Miranda, The Ting Tings, Ke $ha, Leona Lewis, en dan hebben we de hele cast van iCarly die zingt. Ik heb er een nummer op. Het is een leuke soundtrack!" Elke afspeellijst of elk album met muziek van zoveel coole artiesten verdient het om naar te luisteren!

8 Nathan Kress over de cameo-uitstraling van Michelle Obama

Toen Michelle Obama een gastoptreden maakte in de aflevering van iCarly genaamd "iMeet The First Lady", vond Nathan Kress dat ze het geweldig deed. Hij zei: "Ze deed het heel goed! We waren erg onder de indruk. Ze speelt in twee zeer grote scènes en ze had een heleboel dialogen. Het zou zelfs moeilijk voor ons zijn geweest en we doen het al jaren en dit is haar tv debuut op het gebied van sitcoms, maar ze pakte de ene na de andere opnames." Dit is zeker niet de enige show waarin Michelle Obama in de loop der jaren een gastrol heeft gespeeld!

7 Miranda Cosgrove op haar favoriete castleden om mee samen te werken

Op de vraag welke van haar costars de beste persoon was om mee samen te werken op de set van hun show, speelde Miranda Cosgrove op safe en noemde ze ze allemaal. Ze antwoordde: "Jenette McCurdy, Nathan Kress en vooral Jerry Trainor, die mijn broer speelt in de show [iCarly]. Hij is als een echte grote broer voor mij. Hij gaf me mijn eerste rijles." Ze zorgde ervoor dat ze niemand buitenliet, zodat iedereen zich betrokken voelde.

6 Jennette McCurdy voelt zich beschaamd terugkijkend

Jennette McCurdy heeft duidelijk gemaakt dat ze niet langer geïnteresseerd is in actrice zijn. Haar reden? Ze legde uit: "Ik heb op veel manieren een hekel aan mijn carrière. Ik voel me zo onvervuld door de rollen die ik speelde. Ik stel me voor dat er een heel andere ervaring is met acteren als je trots bent op je rollen, en als je voelt door hen vervuld." Als de juiste film- of tv-showrol op haar pad komt, zal ze misschien heroverwegen om later terug te keren naar de wereld van acteren.

5 Nathan Kress over zijn 'iCarly' levendige dromen

Nathan Kress speelde niet alleen in iCarly … maar hij heeft ook gedroomd over de show! Toen hem werd gevraagd naar zijn dromen, zei hij: "Ironisch genoeg was de droom die ik vannacht had een van de weinige die ik me echt herinner. Ik droomde dat de hele cast van iCarly samen in een talkshow zou zitten, maar ik raakte steeds meer verdwaald en afgeleid in een gigantisch winkelcentrum, dus ik miste mijn vlucht en kon niet bij de show zijn."

Hij vervolgde: "Als klap op de vuurpijl crashte ik per ongeluk een mooie futuristische lift en iedereen werd boos op me! Als iemand een interpretatie wil geven van wat die droom betekent, ben ik een en al oor." Dat klinkt niet als een droom die we kunnen ontcijferen, maar het is waarschijnlijk een soort van onbewuste betekenis.

4 Noah Munck over hoe 'iCarly' zijn leven beïnvloedde

Noah Munck zet zijn leven niet voort als acteur of doet niet mee aan de iCarly-revival. Hij sprak over zijn verleden in de show en zei: "Ik kreeg iCarly en dat was precies de rol die me 5 jaar kostte. Het was echt cool, deze grote show was 5 jaar van mijn leven en het was echt een coole ervaring en tijd helemaal." 5 jaar is zeker een lange tijd, vooral voor een jongere. Hij is klaar om nu andere interesses na te jagen.

3 Jennette McCurdy over het personage dat ze speelde

Jennette McCurdy is gewoon niet dol op het personage dat ze ooit speelde en het droeg er zelfs toe bij dat ze een eetstoornis kreeg. Ze legde uit: "Mijn grote 'bijdrage' aan de samenleving was dat ik op een verlichte Nickelodeon-set liep en schreeuwde over gebakken kip (mijn personage hield van gebakken kip) en dat is waar kinderen naar opkeken?"

Ze zei verder: "Toegegeven, we kunnen niet allemaal [Amerikaanse boeddhistische non] Pema Chodron zijn, maar er was iets aan de oppervlakkigheid van mijn succes waardoor ik er een hekel aan kreeg. meer brandstof voor mijn ongeordende eetpatroon. Ik begon me weer actief bezig te houden met anorexia.' Het is heel begrijpelijk waarom ze niet langer geïnteresseerd is in het voortzetten van een carrière als actrice.

2 Jerry Trainor over zijn favoriete aflevering van 'iCarly'

Jerry Trainor speelde de rol van Carly's oudere broer in de show. Toen hem werd gevraagd naar zijn favoriete aflevering, zei hij: "Mijn favoriet was de 'iGet Pranky', toen Spencer verslaafd was aan grappen en ze probeerden hem te laten stoppen. De repetitie daarvoor was zo leuk. Het was erg energiek en Ik rende van persoon naar persoon om ze voor de gek te houden." Deze aflevering is een van de best beoordeelde afleveringen van de hele show.

1 Miranda Cosgrove over het karakter van Carly

Miranda Cosgrove en haar fictieve personage, Carly Shay, hadden veel gemeen. Ze legde uit: "Ik lijk veel op Carly. De schrijver voegt veel regels toe die lijken op dingen die ik in het echte leven zeg tijdens de repetitie. Carly raakt echter iets meer in paniek dan ik - als er iets misgaat, ze wordt echt gek." Het is waarschijnlijk zoveel gemakkelijker om de rol te spelen van een personage waarmee je kunt resoneren en Miranda had dat ook echt!

Aanbevolen: