Netflix's 'Good Girls': 10 feiten achter de schermen

Inhoudsopgave:

Netflix's 'Good Girls': 10 feiten achter de schermen
Netflix's 'Good Girls': 10 feiten achter de schermen
Anonim

Op zoek naar een super interessante show over volkomen normale vrouwen die roekeloze, gekke en wilde dingen doen? Good Girls is de show voor jou. Drie moeders die meer dan wat dan ook om hun kinderen geven, beseffen dat ze, om echt voor hun kinderen te zorgen, de regels misschien een beetje moeten buigen.

Door de regels een beetje te buigen, bedoelen we dat ze bereid zijn tot het uiterste te gaan om genoeg geld te verdienen om hun huishouden overeind te houden en ervoor te zorgen dat er voor hun gezin wordt gezorgd. Wat begint als een wat kleine overval op een supermarkt, mondt uit in een levensstijl van losbandigheid en misdaad. Dit is wat de cast van de show achter de schermen heeft gedaan.

10 Retta kreeg het snel voor elkaar met haar costars

Goede meisjes
Goede meisjes

Retta speelt het personage van Ruby Hill, een werkende moeder met een erg zieke dochter. Ze werkt in een restaurant en komt amper rond als de show begint. Ze beschreef het werken met haar costars en zei: "Werken met Christina en Mae is best geweldig. We klikten allemaal vrij snel en we hebben zoveel plezier op de set. Nu ontmoette ik Reno [Wilson, die Stan speelt] na hen en wij hadden elkaar nog nooit ontmoet. Maar nadat we rondhingen, was het alsof we dezelfde persoon waren, alleen op verschillende vliegtuigen.' De cast van de show trekt de geloofwaardigheid van het zijn van echte vrienden in het echte leven.

9 Christina Hendricks stopt nooit met lachen op de set met haar costars

goede meisjes
goede meisjes

Christina Hendricks speelt het personage van Beth Boland, een huisvrouw die getrouwd is met een bedriegende klootzak. Haar vreemdgaande echtgenoot heeft plotseling hun financiën in een greppel gegraven, waardoor ze een plan moet bedenken. Ze beschreef het werken met haar costars en zei: "We hebben altijd plezier. Om elke dag met die vrouwen door te brengen - we stoppen nooit met lachen en we hebben nooit dingen om over te praten." De personages die ze spelen kunnen zo nu en dan op en neer gaan met meningsverschillen, maar de actrices achter de rollen hebben solide vriendschappen.

8 Mae Whitman staat in voor de intelligentie van showmaker Jenna Bans

Jenna Bans
Jenna Bans

Mae Whitman speelt de rol van Annie Marks, een alleenstaande moeder die tijdens haar tienerjaren zwanger raakte. Ze moet de hormoonbehandeling voor haar transgenderkind kunnen betalen, waardoor ze nog wanhopiger op zoek is naar geld.

Mae Whitman besprak het diepgaande onderwerp van de show en zei: "Ik hou van de problemen die het aanpakt en ik denk dat Jenna Bans, onze maker van de show, zo intelligent en zo gevoelig is. Het hele concept is dat dit mensen zijn die niet gehoord worden en niet gerespecteerd of overwogen worden en ze worden in een hoek gedreven die letterlijk over leven of dood gaat voor hun families." Jenna Bans doet zeker een ongelooflijke enkele van de meer serieuze problemen in het leven.

7 Retta's rol is speciaal voor haar geschreven

robijnrode heuvel
robijnrode heuvel

Toen hem werd gevraagd naar het auditieproces voor de rol, legde Retta uit dat ze eigenlijk geen auditie hoefde te doen! Ze zei: "De rol is eigenlijk voor mij geschreven. Ik ontmoette Jenna Bans [de maker van de show] toen ik aan The Girlfriend's Guide To Divorce werkte en op een dag vertelde ze me dat ze Ruby had geschreven met mij in gedachten. En ik weet dat mensen dat altijd zeggen, maar ik was de headshot op het bord voor wie ze wilde voor de rol." Het is maar goed dat ze haar in gedachten hadden voor de rol, want… wie had het beter kunnen doen?!

6 Manny Montana gebruikt levensechte persoonlijke ervaringen om zijn karakter te portretteren

Manny Montana
Manny Montana

Rio is een enge schurk die alleen om geld en zichzelf geeft. Zijn egoïstische manieren leiden hem op een pad van ongevoeligheid en meedogenloosheid. Hij wordt gespeeld door niemand minder dan Manny Montana. Manny legde uit hoe hij het personage tot leven brengt toen hij zei: "Er is zo'n groot verschil tussen mijn karakter van Rio op Good Girls en elke andere gewone straatkerel die gewoon stoer, serieus en altijd over het geld gaat. Wat ik naar Rio breng is wat ik zag opgroeien." Hij brengt persoonlijke levenservaringen naar de set van de show wanneer ze zich klaarmaken om te filmen om een hogere mate van geloofwaardigheid mogelijk te maken.

5 Christina Hendricks spant haar lichaam tijdens de meer fysieke scenes

Christina Hendriks
Christina Hendriks

Soms raken de personages verstrikt in zeer compromitterende situaties waarin ze de weg volledig lijken te verliezen. Bij veel gelegenheden eindigen ze bijna dood! Hoe maken de acteurs het zo echt? Christina Hendricks legt uit: "Ons hele lichaam is overdag gespannen omdat we constant bang zijn om gepakt te worden of dood te gaan of dat er iets gruwelijks gebeurt. Als je wilt dat het geloofwaardig is, moet je door die fysieke momenten heen." Dus om de zaken te vereenvoudigen, vereist de truc om die alarmerende scènes zo echt te laten lijken, het lichaam te intensiveren!

4 De aanvalsscène was bijzonder zwaar voor Mae Whitman

Mae Whitman
Mae Whitman

Het onderwerp aanranding is al moeilijk genoeg om over te praten, maar een acteur zijn die zo'n scène moet naspelen, klinkt erg uitdagend. Mae Whitman beschreef het als volgt: "Het filmen van de aanrandingsscène met Boomer [David Hornsby] was echt, echt pijnlijk en het was echt moeilijk."

Ze vervolgde: "Het maakte me gewoon zo kwetsbaar. Mensen die dit meemaken hebben niemand aan wie ze het kunnen uiten en moeten deze pijn hun hele leven met zich meedragen." Ze kwam door de scène voor die specifieke aflevering, maar het klinkt niet alsof het een gemakkelijke of eenvoudige dag op de set was.

3 Retta bedacht hoe ze zichzelf kon laten huilen voor de show

goede meiden retta
goede meiden retta

Het personage dat Retta speelt, Ruby Hill, laat voortdurend tranen van emotionele onrust. Hoe doet Retta dat?! Ze legde uit: "Ik denk dat ik een beetje empathisch ben, maar niet helemaal paranormaal begaafd. Maar als ik een scène lees die huilen vereist, voel ik echt hoe deze persoon zich voelt. Ik weet hoe het is iemands hart breken of zo boos zijn dat ik je alleen maar wil uitschelden en in je gezicht wil slaan." Empathisch zijn betekent dat je gemakkelijk de emoties van de mensen om je heen kunt opnemen. Het betekent dat je gemakkelijk kunt uiten wat je voelt zonder al te veel blokkades.

2 Christina Hendricks maakt Beth herkenbaar door komedie en drama in evenwicht te brengen

Christina Hendriks
Christina Hendriks

Op de vraag hoe ze het personage van Beth Boland zo realistisch maakt, zei Christina Hendricks: "Ze voelde zich een moderne, benaderbare en herkenbare vrouw die door deze waanzinnige omstandigheden ging. Als actrice wist ik dat er Er zullen zoveel uitdagingen zijn hierin en de balans tussen komedie en drama bewandelen, het leek gewoon iets dat ik elke dag wilde doen." In sommige afleveringen staat veel meer komedie op de voorgrond, terwijl in andere het drama meer dan overweldigend is. Christina Hendricks bedacht een evenwichtsoefening tussen de twee.

1 Manny Montana corrigeert showschrijvers op stereotypen

Manny Montana
Manny Montana

Manny Montana weet dat het karakter van Rio bedoeld is als een enge kerel. Soms slaan de schrijvers van de show echter de plank mis. Hij onthulde: "Telkens wanneer ik de manier zie waarop schrijvers criminelen stereotiep portretteren, heb ik zoiets van, zo zijn ze niet. Waarom zou iemand die zoveel geld heeft altijd serieus zijn? Het punt van veel geld hebben is om veel plezier." Als hij achter de schermen helpt om stereotypen op de schrijverstafel te verpletteren, hebben kijkers geluk.

Aanbevolen: