Wat Jan van 'The Office' heeft gedaan sinds de show eindigde

Inhoudsopgave:

Wat Jan van 'The Office' heeft gedaan sinds de show eindigde
Wat Jan van 'The Office' heeft gedaan sinds de show eindigde
Anonim

We herinneren ons allemaal de dagen van Jan Levinson en Michael Scott, de slechtste (of beste, afhankelijk van hoe je er over denkt) in de Office-geschiedenis. De personages dateerden twee seizoenen en lieten hun sporen na als een van de meest disfunctionele duo's ooit.

Melora Hardin, die Jan speelde, vindt Jan echter niet het slechtste personage ooit, zoals veel fans denken. Ze denkt ook dat Jans relatie met Michael (Steve Carell) niet helemaal slecht was.

“Er is iets aan Jan en Michael dat erg geladen is”, zei ze in een interview met de Today Show op 21 februari 2020. “Ik denk dat ze veel seksuele chemie hadden … in hun soort, onhandigheid, en hun verschillende manieren van zijn.”

Jan en Michael in 'Het Kantoor&39
Jan en Michael in 'Het Kantoor&39

Toch waren de meeste fans opgelucht toen Jan en Michael uit elkaar gingen. Velen van hen geloofden dat Jan beledigend was en dat Michael veel beter af was met zijn nieuwe liefdesbelang en uiteindelijk vrouw, Holly Flax (Amy Ryan).

Dus, Michael en Jan gingen verder. Maar ging Melora Hardin ook verder? De actrice en zangeres is sinds het einde van The Office in veel verschillende projecten verschenen, maar de serie heeft nog steeds een speciaal plekje in haar hart.

Hoe Melora Hardin de gewaardeerde rol van Jan Levinson binnenhaalde

Het is moeilijk voor te stellen dat The Office met iemand anders Jan speelt. Hoe won Melora Hardin de rol in de eerste plaats?

Volgens haar in het Today Show-interview uit 2020 was haar auditie een beetje last-minute.

"Het was grappig omdat het een soort last-minute auditie was," zei ze. "Ik had de oproep gekregen en ging naar binnen. Dus ik deed de scène. En je kunt je een beetje voelen … in een kamer … wanneer iedereen opgesloten zit en [de auditie is] een beetje aan het geleren. Dus het voelde heel goed.”

Melora Hardin als Jan
Melora Hardin als Jan

Haar geweldige auditie was genoeg om haar de rol te bezorgen, maar oorspronkelijk verscheen ze alleen als gastster. Pas in seizoen twee werd Jan een vaste klant en werd haar karakter ontwikkeld. Het duurde niet lang voordat Jan uitgroeide tot een icoon, bekend om haar harde kantje en de neiging om van het handvat te vliegen.

Melora's nieuwe acteercarrière na 'The Office'

Hoewel Melora Hardin haar meest bekende rollen voor of tijdens The Office speelde, zoals Principal Jane Masterson in 17 Again en Lorelai in Hannah Montana: The Movie, heeft de 53-jarige actrice een flink aantal van succes in tv-shows sinds ze Jan speelde. Ze had een terugkerende rol op The Blacklist in 2017, als Isabella Stone, en verscheen als Tammy Cashman in Transparant: The Lost Sessions van 2014-2017.

Meer recentelijk speelde Melora als Patricia Bloom in de show A Million Little Things naast Lizzy Greene in 2019. Ze speelde ook Jacqueline Carlyle in The Bold Type in 2020.

In een virtueel interview met Gold Derby op YouTube in 2019, onthulde Melora dat ze enigszins kieskeurig is met welke personages ze kiest om te spelen.

"Ik ben altijd op zoek naar dingen die vlezig zijn," zei ze. "Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om creatief te zijn en dat uit zich op veel verschillende manieren."

Melora vond haar rol in A Million Little Things ook bijzonder lonend. "Ik wist dat [mijn personage] interessant was en ik denk dat de show erg leuk is. De dochter van [mijn] personage in de show worstelt met kanker, en dat is echt interessant."

Melora doet nog steeds af en toe 'kantoor'-optredens

Hoewel Melora haar personage op The Office stopte in 2013, toen de serie eindigde, doet ze nog steeds een paar Office-optredens van tijd tot tijd. Zo werkte ze in mei 2020 samen met Omaze en bood ze fans de kans om de cast van The Office virtueel te ontmoeten. Deelnemers moesten doneren om mee te doen en de opbrengst ging naar de Variety Boys & Girls Club.

Melora doet ook nog steeds The Office-interviews. In het 2020-interview met de Today Show reflecteerde ze op haar rol als Jan en besprak ze haar favoriete aflevering: "Dinner Party", waar Jan Michael's tv-scherm breekt.

Jan en Michael in 'Het Kantoor&39
Jan en Michael in 'Het Kantoor&39

“Dat was natuurlijk de beste aflevering voor Jan”, merkte Melora op. “Super, super leuk. Ik denk dat we drie tv-schermen hadden, dus ik had drie kansen. Heb ik het een keer geraakt? Ja. Heb ik hem twee keer geraakt? Ik deed. Heb ik hem drie keer geraakt?” Melora knipoogde. Ja heb ik gedaan! En de bemanningsleden waren daarna absoluut gecharmeerd van mij!”

Toen ze werd gevraagd naar de levensduur van The Office, onthulde Melora dat ze gelooft dat de show nog tientallen jaren zal voortleven, omdat: "Het is zo opwindend hoe mensen gewoon van deze show houden en er nog steeds van houden."

Aanbevolen: