The Witcher': alles wat we weten over de cast

Inhoudsopgave:

The Witcher': alles wat we weten over de cast
The Witcher': alles wat we weten over de cast
Anonim

Fans van Netflix's fantasy-serie The Witcher kunnen nauwelijks wachten op seizoen 2 en de terugkeer van Henry Cavill als Ger alt. Qua cast lijkt de show sterk op The Game of Thrones; de acteurs komen niet uit de Verenigde Staten en genieten geen grote bekendheid. De meesten van hen komen uit het VK en zijn niet zo beroemd als de hoofdrolspeler van de show - althans nog niet. Het lijdt geen twijfel dat ze allemaal extreem getalenteerd zijn en dat The Witcher een geweldige casting director heeft.

Terwijl we wachten op de release van seizoen 2, kunnen we alleen maar geduldig wachten, de titelboeken van Andrzej Sapkowski lezen en meer te weten komen over de geweldige cast van de show.

10 MijnAnna Buring

myanna begraven
myanna begraven

MyAnna Buring is een 41-jarige actrice uit het VK die is geboren en getogen in Zweden. Als ze bekend leek in The Witcher, komt dat waarschijnlijk omdat veel fans van de show haar eerder hebben gezien; ofwel in de Twilight-films waarin ze Tanya speelde of in The Descent, een van de beste horrorfilms uit 2005.

Er is niet veel bekend over haar persoonlijke leven, aangezien ze het graag voor zichzelf houdt. In 2017 beviel ze van een zoon.

9 Paul Bullion

Paul Bullion
Paul Bullion

Paul Bullion is het meest bekend om zijn rol van Billy Kitchen in Peaky Blinders. Voordat hij in 2014 deze carrièreveranderende rol kreeg, speelde hij in verschillende korte films. Hij bewees dat hij een uitmuntend acteur is: in 2018 ontving hij een prijs voor zijn vertolking in Oscar's Bell op het British Horror Film Festival.

Geen wonder dat hij een rol van Lambert op The Witcher kreeg: hij past absoluut precies in de donkere esthetiek van de show. Hij is 32 jaar oud en woont in Londen, VK.

8 Mecia Simson

Mecia Simson als Francesca
Mecia Simson als Francesca

Mecia Simson, ook bekend als Francesca in het The Witcher-universum, is 31 jaar oud en zal sommigen misschien bekend voorkomen als de winnaar van Britain's Next Top Model in 2009. Haar acteerdebuut was Brave New World (2020), waar ze had een zeer kleine rol.

Volgens haar Instagram-profiel lijkt ze veel tijd door te brengen met Edwin De La Renta, een mede-Britse acteur.

7 Eamon Farren

Eamon Farren
Eamon Farren

Eamon Farren komt oorspronkelijk uit de Australische Gold Coast en heeft naam gemaakt in de wereld van entertainment, ook al siert hij nooit de covers van roddelbladen. Laat zijn werk voor zich spreken: hij verscheen in Twin Peaks: The Return als Audrey Thorne's psychopathische zoon Richard en won een prijs voor Beste Gast of Mannelijke Bijrol in een Televisiedrama voor Carlotta.

In 2013 was Farren te zien in een fotoshoot voor Vogue Australia.

6 Basilicum Eidenbenz

Basil Eidenbenz
Basil Eidenbenz

Basil Eidenbenz, de man achter The Witcher's Eskel, is een 28-jarige Zwitserse acteur. In 2018 verscheen hij in The Anthena, een komische tv-serie over tieners die naar de modeschool gaan.

Voor zijn internationale succes was hij een ster in zijn thuisland. In 2010 speelde hij in een Zwitserse tv-show, genaamd Best Friends.

5 Mimi Ndiweni

Mimi Ndiweni
Mimi Ndiweni

Mimi Ndiweni werd jaren geleden al geprezen als een van de meest veelbelovende acteurs van haar generatie. In 2013 won ze de Spotlight Prize en werkte ze twee jaar voor de gerenommeerde Royal Shakespeare Company, een van de grootste Britse theatergezelschappen. Hoewel ze van nature tot het toneel behoort, wilde ze film en televisie eens proberen. In 2015 kreeg ze haar eerste rol in Disney's Assepoester (2015) en verscheen het jaar daarop in The Legend of Tarzan (2016) als Eshe.

Ze heeft nog meer succes gehad op televisie. Ze werd gecast als Tilly Brockless in Mr Selfridge, en haar rol in The Witcher is haar grootste succes tot nu toe.

4 Anya Chalotra

nya Chalotra yennefer van vengerberg the witcher netflix
nya Chalotra yennefer van vengerberg the witcher netflix

Anya Chalotra is 24 jaar oud, wat haar een van de jongste castleden van The Witcher maakt. Ze groeide op in Lower Penn, Engeland, maar studeerde in Londen aan de Guildhall School of Music and Drama.

The Witcher is haar tweede en grootste project tot nu toe. In 2018 portretteerde ze Jennifer Ashman in BBC 1 en Netflix's Wanderlust.

3 Yasen Atour

Yassen Atuour
Yassen Atuour

Yasen Atour is een producer, acteur en regisseur, gevestigd in Londen, VK. In 2018 speelde hij Mutton in Robin Hood, een avonturendrama met Jamie Foxx en Taron Egerton.

Zijn meest recente project naast The Witcher is Young Wallander (2020), een misdaadmysterie waarin hij een personage speelt genaamd Reza Al-Rahman.

2 Henry Cavill

Henry Cavill Brits
Henry Cavill Brits

Henry Cavill is het beroemdste castlid van The Witcher. Zijn beroemdste rol is Superman in het DC Extended Universe, maar zelfs zijn grootste fans weten niet dat hij eigenlijk bijna werd gecast in Twilight, Harry Potter en 50 Shades of Grey. Zijn eerste grootste rol was in The Tudors.

Zijn interesses zijn onder meer pc-gaming, het helpen van dieren in het wild en naar de sportschool gaan. Wat zijn liefdesleven betreft, ging hij kort uit met Kaley Cuoco, Lucy Cork en Gina Carano van The Big Bang Theory. Het lijkt erop dat hij nog niet klaar is om zich te settelen.

1 Freya Allan

Freya Allan als Ciri en Henry Cavill als Ger alti
Freya Allan als Ciri en Henry Cavill als Ger alti

De 19-jarige Freya begon in 2017 aan haar carrière toen ze als onderdeel van haar studie twee kleine rollen in korte films kreeg: Bluebird en The Christmas Tree. Ze werd aanvankelijk gecast in The Witcher om een kleine rol te spelen, maar kreeg uiteindelijk een van de belangrijkste rollen in de show, prinses Cirilla van Cintra.

Aanbevolen: