Alles wat we weten over Netflix' 'Concrete Cowboy'-cast

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Netflix' 'Concrete Cowboy'-cast
Alles wat we weten over Netflix' 'Concrete Cowboy'-cast
Anonim

Concrete Cowboy komt op 2 april van dit jaar uit op Netflix en fans kunnen nauwelijks wachten. De film is een bewerking van een scenario van Staub en Dan Walser, dat op zijn beurt is gebaseerd op de roman Ghetto Cowboy van de Amerikaanse auteur Greg Neri.

Hoewel er niet veel over de film is onthuld, was het Toronto International Film Festival op 13 september 2020, voordat Netflix de rechten verwierf. Dit betekent dat het al een aantal goede recensies heeft gekregen. Met acteurs als Idris Elba, Lorraine Toussaint en Wu-Tang Clan-rapper Method Man kan het alleen maar een succes worden. Hier zijn enkele interessante feiten over de cast.

10 Caleb McLaughlin van 'Stranger Things' zal er deel van uitmaken

Stranger Things-fans zullen blij zijn te horen dat ze hun dierbare Caleb McLaughlin zullen zien in de nieuwe film van Netflix. Hij zal de vervreemde zoon van Idris Elba spelen, en van wat mensen in de trailer konden zien, hadden de twee een geweldige chemie. Het zal niet lang duren voordat de lezers hun volledige werk te zien krijgen wanneer de film volgende maand uitkomt. En voor degenen die meer van Caleb willen zien, komt het volgende seizoen van Stranger Things binnenkort uit.

9 Idris Elba deed een project met Paul McCartney

Vorig jaar bracht Paul McCartney een soloplaat uit met de titel McCartney III, en een paar weken geleden kondigde hij aan dat hij een project zou doen met de naam Three Imagined. Het project bestaat erin de nummers op zijn nieuwe album te laten uitvoeren of remixen door andere artiesten, zoals St. Vincent, Phoebe Bridgers, Beck, Damon Albarn en nog veel meer. Idris Elba, die een paar maanden geleden ook een interview met de Beatle deed, werd gevraagd om hier deel van uit te maken en een remix van een nummer te doen.

8 Lorraine Toussaint was in 'Orange Is The New Black'

Orange is the New Black eindigde in 2019 en Lorraine Toussaint was daar een heel belangrijk onderdeel van. Ze speelde Vee, een gevangene die in seizoen 2 in de gevangenis arriveert.

In een mum van tijd was ze een van de bazen van de gevangenis, en samen met Taystee, die ze praktisch opvoedde, vormde ze een bende die illegale handel deed en Red, de kokkin, de oorspronkelijke koningin onttroonde. Hoezeer mensen haar karakter ook haatten, het v alt niet te ontkennen dat Lorraine een van de beste schurken van de serie speelde.

7 Byron Bowers was in 'Honey Boy'

Honey Boy is een onafhankelijke film die eind 2019 werd uitgebracht. Byron Bowers maakte deel uit van de cast en was er erg trots op en op wat het heeft bereikt. De film kreeg geweldige recensies en deed het commercieel zeer goed voor een onafhankelijk project. In Honey Boy speelde Byron Percy, de kamergenoot van Otis, de hoofdpersoon. Otis is een alcoholist en lijdt aan PTSS, en Percy probeert hem te helpen de vele uitdagingen van zijn leven te overwinnen.

6 Jharrel Jerome was in 'Moonlight'

De film Moonlight verdiende acht Oscar-nominaties en Jharrel Jerome maakte er deel van uit. Hij speelde Kevin, een jonge jongen die zijn ware identiteit onder een harde façade verborg.

"Kevin was waarschijnlijk – up-to-date – het moeilijkste personage dat ik ooit heb gespeeld, omdat hij zoveel bagage in zich heeft”, vertelde Jharrel. "Er was een tijd, vooral in het begin, toen ik het script voor het eerst las, toen ik voor het eerst werd gecast, toen ik voor het eerst in zijn gedachten probeerde te komen - er was een tijd dat ik het gevoel had dat ik het niet kon doen Ik had het gevoel dat ik veel te los van hem was."

5 Method Man bezit een sportkledinglijn

Ja, je leest het goed. Clifford Smith Jr., beter bekend als Method Man, heeft zijn eigen sportkledinglijn. Het heet Tical Athletics, naar zijn eerste soloalbum. Method Man dankt zijn bekendheid aan een ongelooflijk succesvolle rapcarrière, die begin jaren '90 begon met Wu-Tang Clan.

Hij begon vervolgens een solocarrière met de release van Tical, een veelgeprezen album dat duidelijk veel voor hem betekent. Zelfs na tientallen jaren in het vak lijkt Method Man niet te vertragen.

4 Idris Elba maakte een rapnummer

Samen met de geweldige actrice Courteney Cox en acteur en hiphopartiest Connor Price bracht Idris Elba aan het begin van het jaar een rapnummer uit. Hij had een geweldige tijd met zijn oude vriend Courteney en ontmoette een geweldig jong talent.

"Wat me intrigeerde, was dat hij een kerel is die onlangs met muziek is begonnen en zei: 'Hé man, ik ben hier echt dol op.' Ik maak al een tijdje muziek en ik vind het geweldig. Het is niet mijn eerste optreden, maar ik voelde echt zijn passie", zei Idris over het werken met Connor.

3 Byron Bowers deed een special over comedians tijdens de pandemie

Na een heel moeilijk jaar hebben veel mensen veel over zichzelf geleerd. Dingen die ze graag hadden geweten voordat de pandemie begon. Vulture sprak met 24 komieken, waaronder Byron Bowers van Concrete Cowboy, over wat ze hun pre-pandemische zelf zouden vertellen.

"Dit is je comedy-boom, zoals die waarover je las in de jaren '80. Neem de tijd om ervan te genieten en herinneringen op te halen. Concentreer je de komende weken minder op de set en breng wat meer tijd door met de gemeenschap: de showproducenten, het personeel, de barmannen, de geluidsmensen. Dat zijn de mensen die je echt gaat missen", zei Byron erover.

2 Methode Man was in 'The Deuce'

The Deuce is een HBO-serie die zich afspeelt in New York in de jaren '70 en '80. Method Man kreeg er een terugkerende rol op. Hij had aan verschillende projecten gewerkt met de makers van de serie en toen de tijd daar was, kreeg hij de rol van Rodney, een pooier, aangeboden. Hij had auditie gedaan voor een andere rol, maar de makers hadden andere ideeën.

"Rodney kwam langs toen ze me belden en zeiden dat ik de rol kreeg. En ik dacht: 'Wie is het?' En ze zeiden: 'Het is Rodney,' en ik lach de hele tijd, maar ik heb zoiets van, 'Wie is in godsnaam Rodney?' En ik begon het script te lezen en ik dacht: ik weet precies wie Rodney is, laten we gaan", lachte hij terwijl hij het verhaal doorvertelde.

1 Caleb McLaughlin host een IGTV-serie

Een paar jaar geleden kwam Caleb McLaughlin op het idee om een project te starten waarin het idee van eigenliefde en acceptatie centraal stond. Toen creëerde hij de hashtag Be Your Biggest Fan. Hiermee deelde hij foto's en verhalen van zijn volgers over het leren zelfverzekerd te zijn en zichzelf te accepteren. Nu is het project overgegaan in een IGTV-serie waarin hij gesprekken voert met verschillende mensen over hun eigen ervaringen en zij advies delen zodat de volgers het kunnen zien.

Aanbevolen: