10 cameo's van beroemdheden op 'Family Guy' die je totaal hebt gemist

Inhoudsopgave:

10 cameo's van beroemdheden op 'Family Guy' die je totaal hebt gemist
10 cameo's van beroemdheden op 'Family Guy' die je totaal hebt gemist
Anonim

Family Guy staat bekend om het bespotten van beroemdheden. Het lijkt alsof geen enkele celeb veilig is voor de sardonische grappen van de schrijvers. Maar verrassend genoeg heeft de show ook tal van celeb-stemsterren gehad. In tegenstelling tot andere shows, publiceert Family Guy zelden zijn beroemde gasten. In plaats daarvan is het aan waakzame kijkers om te luisteren naar bekend klinkende stemmen.

De oneerbiedige cartoon heeft al een indrukwekkende vaste stemmencast, met actrice Mila Kunis die Meg Griffin inspreekt, een rol waarvoor ze rijkelijk wordt beloond. De A-lijst connecties van de show betekenen dat veel afleveringen prominente gaststerren bevatten. Ondanks de vaak wrede grappen ten koste van beroemdheden, zijn er talloze Hollywood-sterren die graag hun talenten aan de show willen lenen. Hier zijn 10 celeb cameo's in Family Guy die je totaal hebt gemist.

10 Sean Bean

Sean Bean bij de Raad van Elrond in Lord of the Rings als Boromir
Sean Bean bij de Raad van Elrond in Lord of the Rings als Boromir

The Game of Thrones-ster verscheen in de aflevering "No Country Club for Old Men" als Portrait Griffin, een van Peters oude voorouders in een opengewerkte grap. Portret Griffin beveelt Peter om de rest van zijn familie te vermoorden, dus besluit hij te overleggen met een standbeeld van een andere voorouder, die hem beveelt het schilderij te doden.

9 Jessica Biel

Jessica Biel
Jessica Biel

In de aflevering "Brian the Bachelor" van seizoen 4 verschijnt Brian in het reality-tv-programma The Bachelorette. Biel vertolkt de stem van de ster van de show, Brooke Roberts, op wie Brian verliefd wordt. Soms overheerst de liefde echt op The Bachelorette, zoals we onlangs zagen bij de verloving van Tayshia en Zac. Helaas is dit niet het geval voor Brian en Brooke, aangezien de geslagen hond zich afgewezen voelt.

Biel keerde terug als Brooke in "Valentijnsdag in Quahog" van seizoen 11, wanneer Stewie alle exen van Brian uitnodigt om de oorzaak van zijn relatieproblemen aan te pakken.

8 Robert Downey Jr

Robert Downey Jr. leent zijn stem aan Zuckerbergs assistent
Robert Downey Jr. leent zijn stem aan Zuckerbergs assistent

In tegenstelling tot sommige van de andere beroemdheden op deze lijst, had Downey Jr. een vrij prominente rol in de aflevering "The Fat Guy Strangler" van seizoen 4. Hij speelde de lang verloren gewaande broer van Lois, Patrick. Na een aanvankelijk plezierig weerzien, blijkt Patrick een seriemoordenaar te zijn die zich richt op mannen in Quahog en het is aan Lois om te voorkomen dat hij van Peter zijn volgende slachtoffer maakt.

7 Jim Parsons

Jim Parsons Rode Loper
Jim Parsons Rode Loper

Parsons sprak zijn beroemde personage Sheldon Cooper uit in de aflevering "Business Guy" van seizoen 8. Wanneer Peter de leiding over het bedrijf van schoonvader Carter Pewterschmidt overneemt, dwingt hij hem om een kijkfeest te organiseren voor The Big Bang Theory, waarbij Parsons zijn rol als Cooper opnieuw opneemt.

In seizoen 11 keerde hij kort terug naar de show in de aflevering "Joe's Revenge" als een zogenaamde Gay-jacker, die een vliegtuig kaapt in flamboyante stijl. Dit was echt een knipper-en-je-zult-het-cameo.

6 Hugh Laurie

Hugh Laurie kijkt boos
Hugh Laurie kijkt boos

De Britse acteur verscheen ook in 'Business Guy' en, net als Jim Parsons, hernam hij zijn beroemdste rol: Dr. Gregory House. Wanneer Carter in het ziekenhuis ligt, heeft Dr. House de leiding over zijn zorg en verbaast hij Peter door zich niet aan de regels te houden, een verwijzing naar het vermeende genie van de fictieve dokter. Bovendien verscheen Laurie eerder in de show in seizoen 3's "One If by Clam, Two If by sea", waar hij een bar-patroon uitsprak.

5 Kristen Bell

Kristen Bell lacht
Kristen Bell lacht

Bell verscheen in seizoen 16's "Petey IV" als weer een van Brian's liefdesbelangen. Wanneer Brian een baan krijgt bij een zelfmoordhulplijn, v alt hij voor zijn collega, Martha (ingesproken door Bell), en gedraagt hij zich op een vreselijk ongepaste manier jegens haar.

Bell staat bekend om het spelen van eigenzinnige vrouwen, en Family Guy is daarop geen uitzondering. Ze weigert de griezelige avances van Brian, wat hem ertoe brengt wraak te nemen. Gelukkig kan Martha uiteindelijk haar eigen wraak op de wraakzuchtige hond krijgen.

4 Portia de Rossi

Portia de Rossi Lachend
Portia de Rossi Lachend

De Rossi maakte een korte cameo in de aflevering "A House Full of Peters", waar ze Bonnie Swanson uitte tijdens een graptelefoontje met haar man, Joe. Meestal geuit door de hese, zwoele Jennifer Tilly, vermomt Bonnie haar stem om Joe te misleiden, en kijkers zullen misschien verrast zijn te horen dat de "normale" Bonnie wordt ingesproken door Portia de Rossi.

3 Cate Blanchett

cate blanchett is Australisch
cate blanchett is Australisch

De met een Oscar bekroonde Australische actrice verscheen in 2 afleveringen in seizoen 10. In "Mr. and Mrs. Stewie," speelde ze Penelope, een moorddadige peuter die bevriend raakt met Stewie, maar hem beveelt Brian te vermoorden. Ze verscheen opnieuw in "Family Guy Viewer Mail 2", waar ze haar Engelse accent perfectioneert als koningin Elizabeth II in het segment "Chap of the Manor", dat zich afspeelt in het Verenigd Koninkrijk.

2 Anne Hathaway

Anne Hathaway
Anne Hathaway

Anne Hathaway staat bekend om haar recente comedyrollen en werd geprezen om haar komische talenten. Het is dan ook geen verrassing dat ze precies bij Family Guy past. Ze verscheen voor het eerst in seizoen 8's "Go, Stewie, Go!" waarin ze moeder Maggie uitte van Stewie's favoriete tv-programma, Jolly Farm Revue. Later dat seizoen uitte ze zichzelf in 'April in Quahog'.

1 Sean Penn

2003: Sean Penn
2003: Sean Penn

De dubbele Oscar-winnaar maakte een verrassende cameo in "Hot Shots" van seizoen 15. Wanneer Peter en Lois anti-vaxxers worden, loopt Stewie van huis weg omdat hij bang is ziek te worden. Zijn reis wordt steeds gevaarlijker, maar Sean Penn verschijnt plotseling en redt hem. Penn kondigt aan dat hij genoeg vaccins heeft meegebracht voor de hele stad, maar Lois is niet onder de indruk. "Geweldig, precies wat ik nodig had - een lezing uit het liberale Hollywood", klaagt ze, waardoor Stewie de vierde muur doorbreekt en repliceert: "Dit hele gebeuren is een lezing van het liberale Hollywood."

Aanbevolen: