20 fouten die fans totaal gemist hebben in de oerkn altheorie

Inhoudsopgave:

20 fouten die fans totaal gemist hebben in de oerkn altheorie
20 fouten die fans totaal gemist hebben in de oerkn altheorie
Anonim

The Big Bang Theory liep nogal wat seizoenen - twaalf om precies te zijn. Als een show zo lang duurt, is het onvermijdelijk dat er kleine fouten in een paar afleveringen terechtkomen. Het kan moeilijk zijn om alle kleine beslissingen die personages hebben genomen en alle informatie die ze over zichzelf hebben gegeven bij te houden. Geen wonder dat de schrijvers van tv-programma's soms dingen verkeerd doen!

Soms zijn fouten in tv-programma's zo duidelijk dat kijkers het niet kunnen helpen ze op te merken. In andere gevallen zijn de fouten echter wat subtieler, en er zou een echte superfan voor nodig zijn om ze aan te wijzen. Hier zijn slechts enkele van de fouten in The Big Bang Theory die veel fans waarschijnlijk hebben gemist.

20 Howard gaat naar de ruimte

Afbeelding
Afbeelding

Echt gepraat: Howard zou op geen enkele manier naar de ruimte mogen reizen. Ten eerste werd hij onderzocht voor het laten crashen van de Mars Rover. Waarom zou NASA hem een ruimtemissie toevertrouwen? Howard heeft ook te veel gezondheidsproblemen om astronaut te zijn. Hij heeft bijvoorbeeld astma - en dan zijn er al zijn allergieën. De man zou nooit toestemming hebben gekregen om op een ruimtemissie te gaan!

19 Snurkt Leonard of niet?

Afbeelding
Afbeelding

Dit is misschien niet het grootste probleem met de oerkn altheorie, maar hey - als Sheldon pedant kan zijn, kunnen wij dat ook. Een van de vele inconsistenties in de show heeft betrekking op Leonards vermeende snurkprobleem. In seizoen drie stelt Penny dat Leonard niet snurkt - in feite is Penny degene met die specifieke gewoonte! In latere seizoenen beweert Sheldon echter dat Leonard al jaren snurkt. Dus, wie heeft hier gelijk over - Penny of Sheldon?

18 Sheldon's onzichtbare gewichtstoename

Afbeelding
Afbeelding

In het eerste seizoen van Big Bang Theory schommelt het gewicht van Sheldon blijkbaar met 25 hele ponden - ondanks het feit dat zijn uiterlijk helemaal niet verandert. Op een gegeven moment vertelt Sheldon Penny dat hij 140 pond weegt. Later in het seizoen vertelt hij zijn zus Missy echter dat hij 165 pond weegt. Het lijkt vreemd dat Sheldon zou liegen over zijn gewicht - zou dit een fout van de schrijvers kunnen zijn? Heel goed mogelijk!

17 Mensen zitten in Sheldon's "Spot"

Afbeelding
Afbeelding

Zoals iedereen die de oerkn altheorie heeft gezien, weet, is Sheldon erg kieskeurig over waar hij zit. Hij heeft een vaste plek op de bank, en als iemand erop zit, is hij erg ontevreden - behalve als hij dat niet is. Een paar keer hebben personages als Leonard en Raj op de plek van Sheldon gezeten zonder enige consequenties te ondervinden. Dat lijkt niet te passen bij de karakterisering van Sheldon!

16 Leonard was op twee plaatsen tegelijk

Afbeelding
Afbeelding

Op een bepaald moment in de oerkn altheorie was Leonard blijkbaar op twee plaatsen tegelijk! Aan het einde van het tweede seizoen van de show gingen Leonard en de bende naar de Noordpool om wat wetenschappelijk onderzoek te doen. Een paar seizoenen later beweerde Leonard dat hij op Comic Con was terwijl hij blijkbaar zijn poolavontuur beleefde! Waar was hij, jongens? Er is nogal een groot verschil tussen de Noordpool en Comic Con!

15 Sheldon's kattenproblemen zijn inconsistent

Afbeelding
Afbeelding

In het eerste seizoen van de Big Bang Theory wordt vermeld dat Sheldon astma heeft dat wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van katten. In seizoen vier koopt Sheldon echter een hele reeks katten voor zichzelf tijdens een moeilijke periode in zijn relatie met Amy. Gezien hoe ernstig allergisch Sheldon blijkbaar is voor katten, waarom zou hij in hemelsnaam al die katten kopen en toch gezond lijken te zijn? Het slaat nergens op!

14 Leonards door wijn veroorzaakte migraine

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen vijf van Big Bang Theory beweert Leonard dat hij geen wijn kan drinken omdat hij er migraine van krijgt. Dat is eerlijk genoeg; hij mag het niet drinken als hij er ziek van wordt! Leonard lijkt zijn "migraine" echter op elk ander punt van de show te vergeten, aangezien hij regelmatig wijn drinkt. Of hij loog dat hij migraine had, of de schrijvers vergaten dat ze hem die aandoening überhaupt hadden bezorgd.

13 Sheldon kan geen pepermolen gebruiken

Afbeelding
Afbeelding

Volledige openbaarmaking: het is niet alleen Sheldon die problemen heeft met peper- en zoutmolens. Vrijwel elk personage in de Big Bang Theory maakt op een bepaald moment fouten met deze items. Om een onverklaarbare reden proberen ze allemaal de grinders als shakers te gebruiken, ondanks dat dat echt niet werkt. Waarom zouden de producenten van de show deze fout laten gebeuren? Niemand weet het.

12 Barry's dodelijke heliumgrap

Afbeelding
Afbeelding

In het derde seizoen van Big Bang Theory werd Sheldon onderworpen aan een behoorlijk interessante "grap" door zijn collega Barry Kripke. Nou, we zeggen "grap" - het was eigenlijk meer "wraak". Barry pompte Sheldons kantoor vol met helium, waardoor diens stem voorspelbaar piepend werd. Maar in een kamer zijn met zoveel helium is eigenlijk heel gevaarlijk. In werkelijkheid zou Sheldon waarschijnlijk zijn omgekomen door zuurstofgebrek.

11 Sheldon maakt veel fouten

Afbeelding
Afbeelding

Voor iemand die een totaal genie zou moeten zijn, maakt Sheldon zeker veel domme fouten. Eagle-eyed Big Bang Theory-fans hebben opgemerkt dat hij zijn wiskunde tijdens de show verschillende keren verkeerd heeft. Hij spelde ook ooit "fusion" als "fushion". Dat is het soort kleine fout dat een genie eigenlijk niet zou moeten maken. Misschien is Sheldon niet zo slim als hij zich voordoet?

10 Selectieve Germafobie van Sheldon

Afbeelding
Afbeelding

Een van Sheldons vele eigenaardigheden is zijn germafobie. Het is behoorlijk ernstig - in seizoen vier weigerde Sheldon Howard en zijn moeder in het ziekenhuis te bezoeken omdat hij bang was dat hij in contact zou komen met te veel ziektekiemen. Vreemd genoeg lijkt de germafobie van Sheldon een beetje inconsistent. In seizoen drie nam hij Penny mee naar de eerste hulp en had schijnbaar geen probleem met de hordes ziektekiemen om hem heen.

9 De lift brak meer dan eens

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer is de lift in de oerkn altheorie kapot gegaan? In de show worden meerdere verklaringen gegeven. In seizoen één wordt vermeld dat het twee jaar eerder stopte met werken - wat volgens de tijdlijn van de show 2006 zou zijn geweest. In seizoen drie wordt echter beweerd dat de lift drie jaar eerder stopte met werken, in 2003 ! Of de lift is twee keer kapot gegaan, of een van de schrijvers van de show heeft een fout gemaakt.

8 Sheldon begrijpt sarcasme toch wel

Afbeelding
Afbeelding

Een van de terugkerende grappen in Big Bang Theory is Sheldons onvermogen om sarcasme te begrijpen. Leonard moet vaak een bord omhoog houden om zijn kamergenoot te laten weten wanneer iemand sarcastisch is. Dit schijnbare gebrek aan begrip van Sheldon's kant wordt echter volledig tegengesproken door een scène in het eerste seizoen van de show, waarin Sheldon zelf sarcasme gebruikt! Hij moet het begrijpen als hij weet hoe hij het moet gebruiken, toch?

7 Penny's vaders naam verandert

Afbeelding
Afbeelding

Blijkbaar konden de schrijvers van The Big Bang Theory de naam van Penny's vader niet consistent houden gedurende de hele serie. In seizoen twee stelt Penny dat haar vader Bob heet. In seizoen vier vertelt ze Leonard echter dat ze haar vader Wyatt moet bellen. Welke naam is de echte? Zou Wyatt een tweede naam kunnen zijn? Niemand is er helemaal zeker van.

6 Het overlijden van Sheldons vader

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meer tragische elementen van Sheldons achtergrondverhaal is het vroegtijdig overlijden van zijn vader. We weten dat Sheldon een tiener was toen deze trieste gebeurtenis plaatsvond. Zijn exacte leeftijd op dat moment is echter onduidelijk. In seizoen één verwijst Sheldon naar zijn vader als levend toen hij 15 was. In seizoen zeven stelt hij echter dat hij 14 was toen zijn vader stierf.

5 Sheldons veranderende dansvaardigheden

Afbeelding
Afbeelding

Hier is een vraag: kan Sheldon dansen of niet? The Big Bang Theory geeft totaal tegenstrijdige antwoorden op deze puzzel in verschillende seizoenen van de show. In seizoen drie beweert Sheldon dat hij nooit kan en zal dansen - niet in dit universum of een ander universum. In seizoen vier besluit hij echter plotseling dat hij een geweldige danser is en bewijst hij dat op het scherm. Was Sheldon vroeger bescheiden, of is dit een vergissing? Wie weet!

4 Sheldons onjuiste Star Wars-kennis

Afbeelding
Afbeelding

Elke Big Bang Theory-fan weet dat Sheldon een grote fan is van de Star Wars-saga. Hij heeft vrijwel encyclopedische kennis van de serie en zijn personages. Om deze reden is het behoorlijk verrassend dat Sheldon een belangrijk Star Wars-feit verkeerd krijgt in het tweede seizoen van de show. Hij beweert dat het lichtzwaard van Luke Skywalker blauw was, terwijl het in werkelijkheid groen was; Luke's vaders lichtzwaard was de blauwe. Sheldon zou dat nooit verkeerd begrijpen - maar de schrijvers van de show deden dat duidelijk wel.

3 Amy's vergeten titel

Afbeelding
Afbeelding

Het v alt niet te ontkennen dat Amy Farrah Fowler een ongelooflijk getalenteerde wetenschapper is. Ze heeft een doctoraat in neurobiologie, en ze is er best trots op - zoals ze zou moeten zijn. In het vierde seizoen van Big Bang Theory vergat de afdeling rekwisieten echter een "Dr." op haar naambordje tijdens een conferentiescène. Onnodig te zeggen dat alle andere personages met een doctoraat de juiste titels kregen. Arme Amy!

2 Wanneer ontmoetten Leonard en Sheldon elkaar?

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer hebben Leonard en Sheldon elkaar precies ontmoet? Dat is een goede vraag - en een die meerdere antwoorden op de show heeft. In seizoen drie onthult een flashback-aflevering dat de twee huisgenoten elkaar in 2003 ontmoetten. In seizoen vier herinnert Sheldon zich echter dat hij met Leonard naar Star Trek: Nemesis in de bioscoop ging. Star Trek: Nemesis werd uitgebracht in 2002. Hoe konden Leonard en Sheldon samen naar een film gaan terwijl ze elkaar blijkbaar nog niet hadden ontmoet?

1 Leonard's vergeten vriendin

Afbeelding
Afbeelding

In de tweede aflevering van het tweede seizoen van Big Bang Theory ha alt Leonard een beetje herinneringen op aan zijn vorige vriendinnen. Hij kan zich alleen herinneren dat hij er twee had: Leslie Winkle en Joyce Kim. Echter, letterlijk één aflevering daarvoor had Sheldon gesproken over een derde ex-vriendin van Leonard die gepromoveerd was in de Franse literatuur. Hoe kon Leonard een ex helemaal vergeten? Het slaat nergens op!

Aanbevolen: