Alles wat we weten over Disney's 'Haunted Mansion'-remake

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Disney's 'Haunted Mansion'-remake
Alles wat we weten over Disney's 'Haunted Mansion'-remake
Anonim

Disney heeft altijd het vermogen gehad om te gedijen in het animatiespel, maar ze hebben het ook heel goed gedaan met live-actiefilms. Tegenwoordig heeft de studio de MCU en Star Wars als gegarandeerde hits, maar sommige van hun aankomende releases hebben veel potentieel.

The Haunted Mansion is een nieuw project dat een remake is van de Eddie Murphy-film uit 2003. Er wordt veel geanticipeerd op deze film en we weten een paar details die fans enthousiast zullen maken om hem te zien.

Laten we eens kijken naar de aankomende Haunted Mansion-film!

Het originele 'Haunted Mansion' kwam uit in 2003

In de jaren 2000 wilde Disney graag blockbuster-hits maken van zijn grootste themaparkattracties, en de studio had een wisselend succes met deze onderneming. Omdat het een van de meest populaire attractieparkattracties in de geschiedenis is, was het Haunted Mansion de perfecte keuze om verfilmd te worden.

Met Eddie Murphy in de hoofdrol, probeerde The Haunted Mansion het enge en het grappige in evenwicht te brengen tijdens de looptijd, en het had veel bekende bezienswaardigheden van de rit erin verwerkt.

De film kreeg helaas geen lovende recensies van critici, en hoewel hij meer dan $ 180 miljoen verdiende aan de kassa, verbleekte hij in vergelijking met wat Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl kon doen wanneer het in de bioscoop komt.

Het is nu 18 jaar geleden dat The Haunted Mansion in de bioscoop verscheen en de reboot heeft al een heleboel veranderingen ondergaan.

Er zijn veranderingen geweest in de remake

Door de jaren heen is een nieuwe Haunted Mansion-film ontelbare keren geplaagd en er zijn enkele grote namen die interesse hebben getoond in het pand. De eerste film deed het op zich goed, maar leren van fouten uit het verleden en dingen in een nieuwe richting sturen, bleek voor sommigen zeker een opwindend vooruitzicht te zijn.

Een decennium geleden was niemand minder dan Guillermo del Toro de man die de remake zou schrijven en produceren, en dit maakte fans ongelooflijk enthousiast.

Het verhaal van de regisseur zou enger van aard zijn, en het zou de geliefde Hat Box Ghost bevatten.

"Het is zo'n geweldig personage dat er letterlijk -- onder Haunted Mansion-fanaten, de hardcore-fans -- een cultus is voor de Hat Box Ghost. Je kunt het googlen, het is behoorlijk intens, en ik ben een van hen, " zei del Toro.

Nadat del Toro vervolgens stopte met het regisseren van het project, kreeg Ryan Gosling een tab om erin te schitteren, en er leek een positief momentum te zijn. Ook dit zou na verloop van tijd uit elkaar vallen.

Ondanks dat het niet werkte voor del Toro en Gosling, werd Kate Dippold aan boord gehaald om de nieuwe film te schrijven, en de zaken gaan vooruit met een aantal spannende toevoegingen.

De cast is gestapeld

4E3342E2-E2DB-4F34-80BE-B7C5AAA19A9D
4E3342E2-E2DB-4F34-80BE-B7C5AAA19A9D

Een van de beste manieren om serieuze interesse in een project te wekken, is door de cast te vullen met getalenteerde artiesten die de goederen kunnen afleveren terwijl de camera's draaien. Gelukkig heeft de Haunted Mansion-reboot die Disney oproept, verschillende mensen aan de cast verbonden, en ze zullen allemaal iets geweldigs op tafel brengen.

Er is aangekondigd dat artiesten als Tiffany Haddish, LaKeith Stanfield, Owen Wilson en Rosario Dawson allemaal zullen deelnemen aan de film. Dat zijn vier grote namen die al deel uitmaken van de cast, en die vier kunnen een helpende hand bieden om andere sterren aan boord te krijgen naarmate de ontwikkeling vordert.

Het uitgangspunt van de film is: "Gabbie, een alleenstaande moeder, en haar jonge zoon kochten onlangs een landgoed in New Orleans op een veiling om te ontdekken dat het niet zo leeg is als ze hadden verwacht. Gabbie huurt een rouwende weduwnaar in die werkt als een spookgids, een paranormaal begaafde, een priester en een plaatselijke historicus om de wraakzuchtige geest uit het Haunted Mansion te verdrijven."

Naarmate de tijd verstrijkt en de productie echt op gang komt, zullen er meer namen worden aangekondigd die aan de film werken. Het zal interessant zijn om te zien wie er uiteindelijk in de film zal verschijnen, omdat het een behoorlijk grote kans kan zijn voor elke artiest.

Het recente succes van The Jungle Cruise heeft zeker de interesse in live-action films gebaseerd op Disney-attracties hernieuwd. Er is aangekondigd dat Scarlett Johansson aan een Tower of Terror-film werkt, en het ziet er ook naar uit dat Margot Robbie aan een nieuwe Pirates of the Caribbean-film werkt.

Als alles volgens plan verloopt, kunnen in de toekomst meer Disney-attracties de live-action behandeling krijgen.

Aanbevolen: