Waarom mochten de cam en Mitch van de moderne familie aanvankelijk NIET kussen op het scherm?

Inhoudsopgave:

Waarom mochten de cam en Mitch van de moderne familie aanvankelijk NIET kussen op het scherm?
Waarom mochten de cam en Mitch van de moderne familie aanvankelijk NIET kussen op het scherm?
Anonim

"Modern Family" is zonder twijfel een van de meest spraakmakende shows. Hoewel er eerder dit jaar misschien een einde aan is gekomen, zullen de levens van enkele van onze favoriete personages, zoals Claire en Phil Dunphy, Gloria en Jay Pritchett, en natuurlijk Cam en Mitch Tucker-Pritchett, de show voor altijd in leven houden.

Nadat 'Modern Family' in 2009 op ABC debuteerde, werd de populaire tv-show een favoriet van het huishouden, en terecht! Terwijl we getuige zijn van de beproevingen en beproevingen die deze drie families op het scherm moeten doormaken, is er één probleem dat fans al heel vroeg opmerkten. Personages Claire en Phil en Gloria en Jay werden aan de kijkers voorgesteld als de genegenheidstypes, ze deelden stomende slaapkamerscènes, kussen en PDA, maar het publiek merkte dat Cam en Mitch lang niet zoveel genegenheid toonden als de anderen.

Hierdoor begonnen fans zich af te vragen waarom Cameron en Mitchell nog niet eens hun eerste kus op het scherm van seizoen 1 hadden gedeeld. Het publiek begon antsy te worden, zo erg dat er een Facebook-groep werd opgericht om ABC te dwingen om te schrijven en lucht een kus op het scherm. Hoewel de reden achter hun beslissing om de twee kus in seizoen 1 niet te hebben een mysterie blijft, hebben we zeker enkele theorieën, laten we er op ingaan!

Een kusloos eerste seizoen

"Modern Family" werd uitgezonden in 2009 en was een van de weinige shows waarin een koppel van hetzelfde geslacht werd getoond. Cameron en Mitchell, gespeeld door acteurs Eric Stonestreet en Jesse Tyler Ferguson, werden een favoriet bij de fans, maar het lijkt erop dat hun liefdesleven een onderwerp was dat tijdens het eerste seizoen volledig buiten het script was gelaten.

Andere castleden, waaronder Ty Burrell, Julie Bowen, Ed O'Neill en Sofia Vergara, die de twee andere hoofdkoppels in de show spelen, hebben geen enkel probleem gehad om hun liefde en genegenheid voor elkaar te tonen door kussen, slaapkamerscènes of openbare uitingen van genegenheid, kon echter niet hetzelfde worden gezegd van Cam en Mitch.

Ondanks dat ze 5 jaar bij elkaar waren aan het begin van de show, samenwoonden en hun dochter, Lily Tucker-Pritchett, adopteerden, hadden Cam en Mitch nog steeds geen kus op het scherm gedeeld, en fans begonnen maakte aantekeningen en had dringend antwoorden nodig.

Openbare kritiek

Terwijl elke aflevering van "Modern Family" seizoen 1 elke week arriveerde, werden fans van de hitshow steeds enthousiaster om Cam en Mitchell hun eerste kus op het scherm te zien delen, maar het eerste seizoen zou daar niets van hebben.

Hoewel leidinggevenden van de show nooit duidelijk hebben uitgelegd waarom Cameron en Mitchell niet voor de camera zoenden, kunnen we gerust stellen dat de show bang was dat het publiek er niet klaar voor was. Aangezien dit 11 jaar geleden was en het homohuwelijk destijds niet eens legaal was in de Verenigde Staten, kan het tonen van de kus van Cam en Mitch de kijkcijfers van de show hebben belemmerd, wat een risico was dat ze niet bereid waren te nemen.

Ondanks de show die een homopaar schreef en cast, zat het nog steeds niet goed bij de kijkers dat leidinggevenden liever op veilig spelen dan het risico te lopen mensen te beledigen met een homokus. Petities begonnen online te circuleren en een Facebook-groep eiste dat schrijvers een kus op het scherm tussen Cam en Mitch zouden opnemen.

De Facebook-groep was niet het enige dat probeerde te kussen, mede Hollywood-beroemdheden, waaronder Ryan Murphy, beweerden dat het schrijven "belachelijk" was en dat de show Cam en Mitch op dezelfde manier zou moeten behandelen met de twee andere heterokoppels in de show.

De kus eindelijk gebeurt

Na aandringen op een kus op het scherm, zouden fans van de show en vooral fans van Cameron en Mitchell eindelijk hun kus krijgen. Schrijvers van de show besloten om Cam en Mitch's eerste kus te introduceren tijdens aflevering 2 van het tweede seizoen. De aflevering navigeert door Mitchells problemen met genegenheid, die voortkomen uit het niet ontvangen van liefde van zijn vader, Jay Pritchett.

Na te hebben ontdekt waarom Mithcell er niet van houdt om genegenheid te tonen of zijn echtgenoot Cameron te kussen in het bijzijn van zijn familie, organiseert de familie een feest waar de zaken ten goede veranderen. Jay wordt gedwongen om zijn eigen problemen met genegenheid te confronteren, wat leidt tot een verontschuldiging en een warme omhelzing van Mitchell. Mitchell gaat weer naast Cameron zitten en net als de camera draait naar Jay terwijl hij zijn dochter een knuffel geeft, worden Claire Dunphy, Mitch en Cam gespot terwijl ze hun eerste kus op het scherm delen.

Hoewel de kus niet vooraan plaatsvond, konden fans getuige zijn van iets dat tot dan toe helemaal niet was gebeurd. Naarmate de tijd vorderde, deelden zowel Cam als Mitch nog veel meer van dit soort momenten, waaronder hun huwelijkskus tijdens de finale van seizoen 5.

Aanbevolen: