De meest onconventionele winnaars van NBC 'The Voice

Inhoudsopgave:

De meest onconventionele winnaars van NBC 'The Voice
De meest onconventionele winnaars van NBC 'The Voice
Anonim

The Voice is al tien jaar in de lucht en is alleen maar in populariteit toegenomen. Hoewel de coaches voortdurend veranderen, is het talent altijd consistent. En hoewel veel fans denken dat de show volledig in scène is gezet, brengt elk seizoen nog steeds een nieuw niveau van flair op het podium en de concurrentie is altijd hevig. Er zijn eenentwintig seizoenen van The Voice geweest, wat betekent dat er eenentwintig winnaars zijn. Laten we eens kijken wie de meest onconventionele winnaars zijn die de winnende titel op The Voice hebben gekregen.

In volgorde zijn er Javier Colon, Jermaine Paul, Cassadee Pope, Danielle Bradbery, Tessanne Chin, Josh Kaufman, Craig Wayne Boyd, Sawyer Fredericks, Jordan Smith, Alisan Porter, Sundance Head, Chris Blue, Chloe Kohanski, respectievelijk Brynn Cartelli, Chevel Shepherd, Maelyn Jarmon, Jake Hoot, Todd Tilghman, Carter Rubin, Cam Anthony en Girl Named Tom. Velen waren duidelijke uitblinkers vanaf het begin met het landen van vier-stoel bochten, maar sommige waren donkere paarden van de concurrentie. Hier is een lijst van de meest onverwachte deelnemers om de show te winnen.

6 Sawyer Fredericks - Seizoen 8

Deelnemer Sawyer Fredericks was anders dan alles wat de show ooit eerder had gezien. De 16-jarige folkzanger uit Connecticut is de jongste mannelijke winnaar van The Voice. Dit is de eerste en enige overwinning van Pharrell Williams op The Voice. Fredericks was vier stoelen aan de beurt in de Blinds, maar hij was niet de sterkste zanger in de competitie. Zijn zachte twangy zang bezorgde hem echter de overwinning en hij bewees dat de krachtige zangstemmen niet altijd winnen. Soms zijn het de meer ontspannen tonen die het publiek overtuigen.

5 Jordan Smith - Seizoen 9

Jordan Smith had een van de meest memorabele blinde audities waarbij het publiek in de schoenen van de coach werd gezet. De kijker hoorde alleen de stem van Jordan, maar de camera liet niet de persoon achter de stem zien. Pas toen OG Blake Shelton zijn stoel omdraaide, werd zijn uiterlijk onthuld. Op een keer draaide Gwen Stefani haar stoel om, haar kaak viel letterlijk op de grond. Jordan's hoge zangstem klonk erg damesachtig en liet Gwen schudden. Toen Adam Levine zich eindelijk omdraaide, was het een wrap. Alleen Levine kan zich verhouden tot het raken van die hoge, hoge tonen en de twee gingen samen tot het einde. De reden waarom Jordan Smith zo'n sensatie was, was dat hij niet was zoals alle anderen.

4 Chris Blue - Seizoen 12

Het is niet zo dat deze deelnemer uit Knoxville, Tennessee niet het talent had om de show te winnen, maar zijn auditie was anders dan alle andere. Op dat moment was Chris de enige winnaar van de franchise die niet te zien was in de première-aflevering. De enige coach die overbleef met de mogelijkheid om hun stoel om te draaien, was niemand minder dan Grammy Award-winnaar, Alicia Keys. De coaches hadden er absoluut spijt van dat ze geen plek in hun team hadden gespaard voor deze soulvolle zanger nadat de confetti op hem neerstortte. Blue brak op dat moment meteen de mal en bewees dat de serie niet zo voorspelbaar is als fans dachten. Hoewel het niet expres was, wint een beurt van één stoel zelden de hele show!

3 Chloe Kohanski - Seizoen 13

Misschien wel het grootste donkere paard dat de zangserie voor wedstrijden won, was Chloe Kohanski. Kohanski werd gedropt door haar voormalige coach Miley Cyrus in de knock-outrondes, maar gelukkig dook Blake Shelton naar binnen en redde haar. Miley wist niet dat de 23-jarige de hele show op Team Blake zou winnen. In de Blind Auditions was Chloe drie stoelen aan de beurt en werd uiteindelijk vanaf het begin over het hoofd gezien. Niemand zag het aankomen toen ze seizoen dertien van The Voice won.

2 Maelyn Jarmon - Seizoen 16

John Legend verscheen voor het eerst in seizoen 16 en won met folkzanger Maelyn Jarmon. Jarmon won tegen alle verwachtingen in nadat ze had onthuld dat ze aan één oor doof is. Er waren meerdere keren in de show dat Maelyn niets kon horen toen ze aan het optreden was. Maelyn onthulde: "Soms, als ik mezelf niet kan horen, ga ik van het gevoel af. Er waren tijden dat ik niets kon horen omdat ik nog nooit in-ears had gebruikt en dat was echt moeilijk voor mij.” Ze legde uit: "Omdat het publiek zo luid was, ging ik op gevoel af en vond mijn pitch daarop gebaseerd. Uiteindelijk denk ik dat het soms een voordeel was."

1 Girl Named Tom - Seizoen 21

Het is een bekend feit dat trio's het moeilijk hebben om ver te komen op het podium van The Voice. De groepsvibe wordt meestal overschaduwd door al het individuele talent. Het is echt intimiderend voor groepen om in de show op te treden, aangezien een groep nog nooit de levens had gehaald … tot nu toe. Tijdens seizoen 21 bewezen drie broers en zussen Caleb, Joshua en Bekah Liechty week na week dat trio's een spotlight op dit platform verdienen. Girl Named Tom won de fans voor zich en werd het allereerste trio dat The Voice won met coach Kelly Clarkson.

Aanbevolen: