America's Next Top Model': 10 van de meest succesvolle deelnemers

Inhoudsopgave:

America's Next Top Model': 10 van de meest succesvolle deelnemers
America's Next Top Model': 10 van de meest succesvolle deelnemers
Anonim

Elk seizoen van America's Next Top Model was intens en leuk om naar te kijken. De modellen streden tegen elkaar en streden om grote prijzen van modellencontracten en flinke hoeveelheden geld, terwijl ze werden begeleid door een buitengewoon model, Tyra Banks.

Sommige modellen wonnen uiteindelijk de wedstrijd, maar gingen niet echt verder dan dat, een situatie waar veel winnaars van talentenjachten mee te maken hebben, maar een paar grote namen slaagden erin om het net zo groot te maken in de echte wereld!

Hoewel de serie al lang voorbij is, worden veel modellen die op de tweede of derde plaats zijn geland nu beschouwd als bekende namen van Winnie Harlow, Nyle DiMarco, helemaal tot Eva Marcille. Dus, wie komt er als beste uit de bus bij de ANTM-deelnemers? Laten we erin duiken!

Bijgewerkt op 7 juli 2021, door Michael Chaa r: Als het gaat om America's Next Top Model, v alt niet te ontkennen dat deelnemers zoals Eva Marcille, die ging zich aansluiten bij de Real Housewives of Atlanta, of Nyle DiMarco, de allereerste dove winnaar, echt hebben. Als het gaat om "aan de top staan", zoals Tyra Banks het ooit zei, is het Winnie Harlow die duidelijk de kroon spant. Het supermodel sierde de Victoria Secret-catwalk, werkte samen met Kim Kardashian's KKW Beauty-bedrijf en belandde op de cover van talloze tijdschriftomslagen, waarmee ze zichzelf bewees als een kracht om rekening mee te houden.

10 Nyle DiMarco

Nyle DiMarco haalde de krantenkoppen toen hij de overwinning mee naar huis nam tijdens ANTM in 2015! Dit betekende dat Nyle de tweede man was die ooit de wedstrijd won en de eerste dove deelnemer die de titel "America's Next Top Model" binnenhaalde.

De ster is sindsdien een belangrijke pleitbezorger van de dovengemeenschap geworden, terwijl hij een reeks modellenoptredens aannam en op de omslag van de tijdschriften Paper, Gay Times, Nylon en Attitude belandde om er maar een paar te noemen, waarmee hij bewees dat hij een behoorlijk succes was.

9 Natalie Pack

Natalie Pack won uiteindelijk de Miss California-kroon na haar ANTM-dagen. Ze ging van model naar verkiezingsmeisje. Ze zette haar carrière als model ook voort met Guess-campagnes.

Een Guess-model zijn is een groot probleem en het is iets dat Natalie Pack al heeft bereikt. Ze modelleerde voor gebruik tussen 2015 en 2018. Ze trouwde ook met een man genaamd Aaron O'Connell, die toevallig een acteur is!

8 Winnie Harlow

Winnie Harlow werd uitgeschakeld tijdens de eerste week van ANTM, maar ze keerde niet meer terug voor de comeback-serie. De tweede keer werd ze zesde.

Ze was het eerste meisje dat concurreerde met vitiligo, de huidaandoening die ze van harte heeft omarmd. Sindsdien is ze goede vrienden geworden met de familie Kardashian-Jenner, vooral met Kim Kardashian, met wie ze samenwerkte voor KKW Beauty. Het model is nu aan het daten met Lakers-speler Kyle Kuzma, die volgens haar in haar DM's is geschoven om zijn kans te schieten!

7 Lio Tipton

Lio Tipton, voorheen bekend als Analeigh Tipton, heeft, nadat hij uit de kast was gekomen als niet-binair, zo'n lange weg afgelegd sinds hun dagen op ANTM. Ze kwamen op de derde plaats, maar veel fans stonden te popelen om te winnen.

Tyra Banks riep het voor de hand liggende en vertelde Analeigh dat ze bedoeld waren om acteur te worden - en Tyra had gelijk. Lio speelde uiteindelijk in Crazy, Stupid, Love met Steve Carell, Julianne Moore, Emma Stone en Ryan Gosling. Ze passen precies in de lijst van A-Listers.

6 Eva Marcille

Eva Marcille won het derde seizoen van ANTM en ze verdiende het 100%. De titel was ongetwijfeld van haar. Ze kreeg uiteindelijk kleine rollen in shows als Smallville, The Young & the Restless en House of Payne.

Ze is een goed voorbeeld van hoe modellen actrices kunnen worden via een supergemakkelijk overgangsproces. Ze werd een reality-tv-koningin toen ze zich bij de cast van The Real Housewives of Atlanta voegde, maar in 2020 onthulde de ster dat ze de franchise voorgoed zou verlaten!

5 Cassandra Jean Whitehead

Cassandra Jean Whitehead was een deelnemer aan het vijfde seizoen van ANTM die een knipbeurt kreeg die ze echt niet leuk vond. In feite zorgde het kapsel ervoor dat ze in tranen uitbarstte omdat ze er zo ongelukkig mee was. Ze ging van lang, donker haar naar kort, blond haar.

Het kapsel leek helemaal op een fee en ze was prachtig genoeg om het te rocken, maar het kon haar niet schelen. Ze trouwde uiteindelijk met Stephen Amell en speelde gastrollen in One Tree Hill, Mad Men en Arrow.

4 Allison Harvard

Allison Harvard maakte naam in beide cyclussen 12 en 17 van America's Next Top Model. De ster stond bekend om haar grote gelaatstrekken, die zeker opvielen op foto's.

Gelukkig voor Allison is het model sindsdien een van de grootste namen geworden die uit de show kwam, waarbij ze deals sloot met Got2B-haarproducten, Lime Crime-make-up en verscheen in tijdschriften zoals Vogue en Harper's Bazaar.

3 Yaya DaCosta

Yaya DaCosta nam geen ANTM-titel mee naar huis, maar ze was een finaliste die absoluut de juiste uitstraling en passie had. Ze speelde in een film uit 2006 genaamd Take the Lead, maar haar acteerrollen houden daar niet op.

Ze kreeg terugkerende rollen in shows als All My Children, Ugly Betty en Chicago Med. Een carrière in het modellenwerk veranderde al snel in een acteercarrière voor de getalenteerde schoonheid.

2 Bre Scullark

Bre Scullark deed mee aan de vijfde cyclus van ANTM. Ze had ruzie met de winnaar van het seizoen, Nicole Linkletter, maar dat zou niet de reden moeten zijn waar mensen haar het meest aan herinneren.

Nadat ze naar een afkickkliniek was gegaan om haar verslaving te herstellen, ging ze uiteindelijk naar yoga om innerlijke rust te vinden. Ze begon yogalessen te geven in gemeenschappen met lage inkomens voor mensen die zich geen dure sportschoolabonnementen konden veroorloven.

1 Fatima Siad

Fatima Siad was een model dat probeerde de titel te winnen tijdens cyclus 10 van de show. ANTM was dat seizoen een leukere show om naar te kijken vanwege Fatima. Ze was super aardig en eerlijk met wat ze in gedachten had.

Sinds de serie eindigde, begon ze als model op prestigieuze catwalks te lopen. Ze stond model voor Dries Van Noten en Hermès. Ze poseerde ook voor Nylon magazine en beweerde de ANTM-vloek officieel te hebben verbroken!

Aanbevolen: