10 verrassende feiten over de cast van 'Blindspot

Inhoudsopgave:

10 verrassende feiten over de cast van 'Blindspot
10 verrassende feiten over de cast van 'Blindspot
Anonim

De openingsscène van Blindspot is iconisch op zijn best. Vanaf het begin houdt Jane Doe (Jaimie Alexander) de kijkers aan het scherm gekluisterd als ze in een tas op Times Square zit. Op dramatische wijze ritst ze de witte tas open, waarop 'Bel de FBI' op het label staat, terwijl de explosievenopruimingsdienst het ergste verwacht. Een naakte Jane Doe komt uit de tas, met tatoeages over haar hele lichaam. De vangst; Jane Doe lijdt aan geheugenverlies en elke tatoeage op haar lichaam vertegenwoordigt een zaak die de FBI moet oplossen. Speciaal FBI-agent Kurt Weller (Sullivan Stapleton) blijkt de lang verloren jeugdvriend van Doe te zijn. Het verhaal neemt een fascinerende wending, waarbij de liefde tussen de jeugdvrienden centraal staat.

Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Rob Brown, Audrey Esparza en Ukweli Roach debuteerden als de hoofdpersonen van de serie. Tijdens de vijf seizoenen van de show kwamen er meer bekende gezichten aan boord. Hier zijn enkele verrassende dingen over de hele cast:

10 Ashley Johnson bespeelt deze vier instrumenten

Als Johnson niet speciaal agent Patterson speelt, heeft ze een muzikaal oor waar ze zich in haar vrije tijd mee bezighoudt. Johnson is een multi-getalenteerde instrumentalist. Ze speelt viool, cello, gitaar en piano. Hoewel haar muzikale kant opvallend afwezig is op haar Instagram, deelt Ashley songcovers op SoundCloud en YouTube. Haar prachtige zangstem was duidelijk te horen in The Last of Us.

9 De meerdere verwondingen die Jaimie Alexander opliep tijdens het filmen

Hoewel Jaimie Alexanders rol als Jane Doe in Blindspot overdreven was en haar een Action Iconic-prijs opleverde, verliep het proces om het te maken niet zonder problemen. Alexander ontwrichtte haar rechterschouder, brak haar neus, rechter wijsvinger, linkervoet, twee van haar rechter- en linkertenen en ontwrichtte haar kaak tijdens het uitvoeren van haar stunts. Jaimie zei tegen Today: "Het gebeurt gewoon. Je ziet hoeveel gevechten we op de show doen, het is onmogelijk om ongeschonden te skaten."

8 Sullivan Stapleton's noodlottige nacht in Bangkok

In 2014 was Stapleton bezig met het filmen van Strike Back in Thailand toen het ergste gebeurde. Tijdens een avondje stappen toen hij klaar was met werken, viel hij van een tuk-tuk en verwondde hij zijn hoofd. De blessure resulteerde uiteindelijk in een coma. Gelukkig voor Stapleton, hielp Michael Bisping, zijn bedrijf destijds, hem bijkomen. De productie moest zes maanden worden stopgezet om hem tijd te geven om te herstellen.

7 Rob Browns onverwachte arrestatie bij Macy's

In 2013 stopte acteur Rob Brown bij Macy's om een horloge voor zijn moeder te kopen. De toen 29-jarige Treme-acteur was verrast door de zich ontvouwende gebeurtenissen. Via een tweet onthulde hij: "Ik ben gearresteerd bij Macy's terwijl ik een horloge voor mijn moeder kocht. Dacht dat mijn kaart nep was, sloeg me in de boeien en gooide me in een cel… Als je $ 1000 bij Macy's dropt, kan NYPD je opsluiten voor grote diefstal voordat ze je om identiteitsbewijs vragen."

6 Wie dacht dat Audrey Esparza een Belieber zou zijn?

Als ze geïnterviewd wordt, praat Esparza meestal altijd over haar werk. Af en toe laat ze los en laat ze het publiek weten wat ze leuk vindt. Audrey onthulde via MVTO dat ze een grote fan is van Justin Bieber. "Alles wat Justin Bieber naar buiten brengt is goed. Als je zegt dat het niet waar is, ben je een leugenaar. Het is allemaal goed, het is allemaal pakkend, ik wil alles dansen en zingen."

5 Ukweli Roach heeft dit verborgen talent

Op Blindspot speelt Ukweli Roach de rol van psychiater Dr. Robert Borden, die in schril contrast staat met de andere passie waar hij zo van houdt; dansen. Hij is mede-oprichter van BirdGang Dance Company, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd gezelschap dat gespecialiseerd is in hiphopdans, en 'stereotypen uitdaagt en de politieke en sociale context van de moderne samenleving verkent.'

4 Michael Gastons MeToo Experience

Als Tom Carter
Als Tom Carter

De afgelopen jaren hebben in Hollywood een verschuiving te zien gegeven met betrekking tot seksuele ongepastheid en aanranding. Producenten, regisseurs en acteurs staan nu meer dan ooit op scherp. In het licht van de MeToo-beweging onthulde Michael Gaston via een reeks tweets dat ook hij een slachtoffer was. In 1992 werd Gaston ongepast betast door de regisseur van een toneelstuk waar hij deel van uitmaakte. Zijn stem voegde zich bij die van actrices in het vak, zoals Gwyneth P altrow, die door Brad Pitt tegen Harvey Weinstein werd verdedigd.

3 Archie Panjabi ‘leeft in een koffer’

Behalve voor de weinige gelukkigen, wordt acteren zelden een vaste baan. Archie weet dit maar al te goed, en toen ze naar Amerika verhuisde, werd het haar realiteit. In een interview met Lorraine zei ze over het woon-werkverkeer: “New York. LA, je weet maar nooit. Ik zeg altijd dat ik in een koffer woon. Waar het werk ook is, gewoon doorkruisen.” Ze onthulde ook dat ze zich nog nooit zo gezien had gevoeld voordat ze een Emmy won.

2 Luke Mitchell deelde een huis met zijn co-sterren

Op H20:Just Add Water speelde Luke Mitchell Will Benjamin, een buitengewoon bekwame zwemmer. Terwijl hij aan de show werkte, woonde hij in een huis met drie van zijn co-sterren; Burgess Abernethy die een arrogante jongen met een rijke achtergrond speelde, Phoebe Tonkin die Cleo speelde, en Cariba Heine, die Rikki speelde, een nieuweling in de stad die afstandelijk was maar een rebel in hart en nieren.

1 Michelle Hurds schokkende moederdagcadeau

Als het gaat om het schenken van onze ouders, zijn we geneigd het bescheiden te houden. De meeste mensen wel. We buigen niet vaak naar de andere kant; de pittige kant van de zaak. Hurd had echter het perfecte moederdagcadeau, met dank aan Whoopi Goldberg. In een interview met The Real onthulde ze dat ze haar moeder het geschenk had gegeven, en de blik op haar gezicht was onbetaalbaar. Wat het is, laten we zeggen dat het gebruik ervan heel veel voldoening geeft.

Aanbevolen: