Deze Heather Graham Sitcom werd geannuleerd na één aflevering

Inhoudsopgave:

Deze Heather Graham Sitcom werd geannuleerd na één aflevering
Deze Heather Graham Sitcom werd geannuleerd na één aflevering
Anonim

Een hoofdrol in een televisieshow krijgen kan voor velen een droom zijn die uitkomt, omdat een optreden in een hitshow als Euphoria of Outer Banks een aantal kansen kan bieden voor een artiest. Het krijgen van een hoofdrol kan er echter ook toe leiden dat je in een show terechtkomt die plat op zijn gezicht v alt.

Heather Graham is al jaren een steunpilaar in Hollywood en mensen kennen haar het beste van haar grootste hits. Tijdens de jaren 2000 speelde Graham in een show die na één aflevering werd geannuleerd.

Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Heather Graham speelde in veel hitprojecten

In de jaren tachtig begon Heather Graham haar tijd in de filmwereld, en hoewel het enige tijd zou duren om een grote naam te worden, hield de artiest het vol en vond uiteindelijk veel succes..

Graham had in het begin een doorbraakrol kunnen hebben in Heathers, maar ze miste de boot in de jaren 80.

Toen hij hierover nadacht, zei Graham: "Ik had er graag bij betrokken geweest. Mijn familie was erg streng. Ik woonde thuis en ze waren er geen voorstander van dat ik het deed, dus ik kreeg het niet voor elkaar. Ik zou een van de Heathers spelen. Maar het is leuk dat ze wilden dat ik erin zou spelen. Op dat moment in mijn leven was het een groot blijk van vertrouwen."

Nadat Licence to Drive haar in de jaren 80 enige bekendheid had opgeleverd, zou Graham in de jaren 90 haar dromen op het grote scherm blijven najagen. Gedurende dat decennium zou ze in een reeks films verschijnen, hoewel ze nog steeds op zoek was naar een doorbraakrol. Boogie Nights uit 1997 was precies wat haar carrière nodig had, en het succes van de film zette Graham in de schijnwerpers.

In de jaren die volgden, zou Graham succes blijven boeken op het grote scherm. Ze speelde in films als Scream 2, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, From Hell, The Hangover en meer.

Zo geweldig als ze is geweest in films, Graham heeft ook veel televisiewerk gedaan.

Haar televisiewerk leidde tot haar eigen show

Nadat Heather Graham in 1987 haar televisiedebuut had gemaakt op Growin Pains, had ze er alles aan gedaan om uiteindelijk een auto met de hoofdrol op het kleine scherm te krijgen. In de jaren 80 zou de actrice ook op Student Exchange verschijnen en zou ze haar televisieacteren tot in de jaren 90 voortzetten.

In de jaren 90 kregen fans de kans om Graham te zien op shows als Twin Peaks, Fallen Angels, The Outer Limits en Fantasy Island. Deze waren altijd op gastlocaties, maar ze gaven de actrice nog steeds de kans om voor publiek thuis op te treden en een aantal indrukwekkende credits op haar naam te krijgen.

Nadat Graham in de tweede helft van de jaren 90 uitbrak in de film, zou hij in de jaren 2000 een aantal grotere televisierollen krijgen. Shows als Sex and the City, Arrested Development en Scrubs gaven Graham allemaal de kans om te schitteren. In feite duurde haar tijd op Scrubs in totaal 9 afleveringen van 2004 tot 2005.

Het jaar daarop werd Graham gecast als de hoofdrol in een sitcom die groen licht kreeg van ABC. In plaats van een groot succes te worden, kreeg deze show een unieke en ongunstige onderscheiding.

'Emily's Reasons Why Not' werd na één aflevering geannuleerd

B13002FF-67B5-4C4F-9F0A-A50BC96A3069
B13002FF-67B5-4C4F-9F0A-A50BC96A3069

Ongelooflijk, Emily's Reasons Why Not heeft het zeldzame onderscheid dat het een show is die werd geannuleerd na slechts één aflevering. Niet één volledig seizoen, maar één aflevering. Dit nieuws kwam als een schok voor fans, aangezien de meeste shows op zijn minst een enkel seizoen zullen doorstaan voordat ze worden stopgezet.

De show was niet in staat om de kijkcijfers op te roepen waar het netwerk op hoopte, en Graham zelf verdiende geen lof voor haar optreden. Factor in de show die wordt beschouwd als een mindere versie van Sex and the City en dat velen het hoofdpersonage onsympathiek vonden, en je hebt jezelf een perfecte storm voor annulering.

In plaats van de tweede aflevering werd er een herhalingsaflevering van The Bachelor uitgezonden.

Volgens uitvoerend producent, Gavin Polone: "Dat is de televisiebusiness. Als het publiek wegblijft, in deze supercompetitieve omgeving, worden snelle beslissingen genomen."

Zo was Emily's Reasons Why Not niet meer dan een voetnoot in de geschiedenis.

Soms wordt een show al vroeg stopgezet, maar laat het nog steeds een enorme indruk op het publiek achter, maar deze show is door de overgrote meerderheid van de mensen volledig vergeten. Degenen die het zich herinneren herinneren zich vooral dat het slechts een enkele aflevering duurde.

Aanbevolen: