10 keer dat filmsterren hun eigen film verwenden

Inhoudsopgave:

10 keer dat filmsterren hun eigen film verwenden
10 keer dat filmsterren hun eigen film verwenden
Anonim

Sinds beroemdheden zijn begonnen met persreizen om hun films te promoten, hebben sommige sterren het moeilijk gehad om de plot van de film geheim te houden. Soms zal de interviewer een vraag stellen die de filmster ertoe aanzet stukjes en beetjes van hun film te onthullen, maar af en toe zal de beroemdheid te veel delen. Hoewel dit meestal geen invloed heeft op de filmverkoop, brengt het de filmster soms in verlegenheid.

Van Tom Holland tot Sylvester Stallone, een aantal sterren hebben de blunder gemaakt om per ongeluk de plot van hun film te onthullen. Of ze het nu verpesten op social media tijdens een Instagram Live, op de landelijke televisie met een late-night host, of gewoon tijdens het promoten van hun film tijdens een perstour. Hier zijn tien filmsterren die hun films in het verleden hebben verpest.

10 Will Smith

Will Smith in Fresh Prince Of Bel Air
Will Smith in Fresh Prince Of Bel Air

Tijdens een persconferentie voor I Am Legend in Tokio in 2007, dacht Will Smith dat iedereen bekend was met hoe het eindigde, aangezien de verhaallijn van de film uit het gelijknamige boek kwam. Het probleem hier was dat het einde van de film verschilde van hoe de roman van Richard Matheson was geëindigd. De producent van de film, Akiva Goldsman, was niet blij met Smith en riep: "Geef het einde niet weg!" naar hem.

9 Mark Ruffalo

Mark Ruffalo als Bruce Banner in The Avengers-film
Mark Ruffalo als Bruce Banner in The Avengers-film

In 2017 streamde Mark Ruffalo per ongeluk de eerste 20 minuten van de première van Thor: Ragnarok tijdens een Instagram Live. Volgens Buzzfeed wist de acteur niet goed hoe hij de stream moest beëindigen, dus stopte hij de telefoon gewoon in zijn zak. Hij beëindigde uiteindelijk de Live nadat een Disney-vertegenwoordiger naar hem toe kwam en hem vertelde het uit te zetten. Dit was niet de eerste keer dat Ruffalo het einde van een van zijn films verpestte. Tijdens een interview op Good Morning America in 2017 wist hij het einde van Infinity War een jaar voor de release te verpesten. Hij riep: "iedereen sterft!" en besefte meteen wat hij had gedaan. Hij hoopte ook stilletjes dat zijn fout niet zijn hele carrière zou verpesten.

8 Tom Holland

Tom Holland in Spider-Man
Tom Holland in Spider-Man

Tom Holland onthulde per ongeluk dat Marvel en Sony een trilogie van Spider-Man-films gepland hadden voordat de derde film officieel werd bevestigd toen hij de pers voor Spiderman: Homecoming deed. De acteur verpestte ook het einde van Avengers: Infinity War naar een theater vol mensen die op het punt stonden de film te gaan bekijken. Zijn uitglijders zijn sindsdien een running gag geworden binnen Marvel Studios.

7 Rachel McAdams

Rachel mcadams
Rachel mcadams

In 2009, toen Rachel McAdams de pers op The Daily Show met Jon Stewart deed voor haar film The Time Travellers Wife, onthulde ze per ongeluk de plot voor de hele film.

De actrice slaagde erin om de hele verhaallijn binnen de eerste paar minuten van het interview weg te geven. Ze realiseerde zich wat ze aan het doen was, maar het lijkt erop dat ze er niets aan kon doen.

6 Sylvester Stallone

Michael B. Jordan en Sylvester Stallone in Creed
Michael B. Jordan en Sylvester Stallone in Creed

Sylvester Stallone was zo enthousiast om zijn rol als Rocky opnieuw te spelen in de film Creed uit 2015 dat hij besloot een foto van hem te maken terwijl hij scenario schreef en deze op sociale media te delen. Helaas bevatte de foto het scenario voor Creed, waardoor een scène aan het einde van het verhaal werd onthuld. Door in te zoomen kon men lezen en ontdekken dat Rocky Balboa tegen het einde van de film de diagnose kanker zou krijgen.

5 Samuel L. Jackson

Samuel L Jackson paarse lichtzwaard star wars
Samuel L Jackson paarse lichtzwaard star wars

Tijdens een interview met Now Magazine werd aan Samuel L. Jackson gevraagd wat zijn personage, Mace Windu, van plan zou zijn in de nieuwe Star Wars-film. Hij onthulde dat zijn personage zou sterven, zich niet realiserend dat dit een spoiler zou kunnen zijn. Fans wisten al dat Episode III niet geweldig zou eindigen voor het personage van Jackson, maar het is veilig om te zeggen dat George Lucas liever had gezien als hij geen belangrijke verhaallijn had weggegeven.

4 Hugh Jackman

Tijdens een interview met Entertainment Weekly in 2017 sprak Hugh Jackman over een gesprek dat hij had met komiek Jerry Seinfeld over weten wanneer hij ermee moet stoppen in

het bedrijf. Hij zei iets cryptisch over waar Logan terecht zou kunnen komen en onthulde dat hij het een goed idee vond dat zijn personage 'zijn leven zou geven om iemand anders te redden'. Jackman onthulde in feite het lot van zijn personage in de film.

3 Jiang Wen

Jiang Wen verpestte een belangrijke verhaallijn in Rogue One: A Star Wars Story waarbij zijn personage, Baze Malbus, niet eens betrokken was tijdens een panel op Star Wars Celebration Europe. Wen onthulde dat Chirrut Imwe op een bepaald moment tijdens de film zou sterven. Hij vond het echter niet erg, aangezien bijna iedereen aan het einde van de film stierf.

2 Jason Momoa

Jason Momoa
Jason Momoa

Jason Mamoa verpestte tijdens een interview een belangrijk plot in de film Aquaman. Hij bekende dat Arthur Curry aan het einde van Aquaman tot koning van Atlantis zou worden gekroond tijdens een persbijeenkomst op de San Diego Comic-con. De acteur zei: "Ik denk dat toen hij een kleine jongen was, hij deze krachten had en hij heeft ze niet aangescherpt, dus dit [was de] hele reis van hem om de koning te worden."

1 Anne Hathaway

Anne Hathaway in Ella Enchanted
Anne Hathaway in Ella Enchanted

Tijdens een interview met David Lettman op zijn voormalige late-night show, verpestte Anne Hathaway per ongeluk het einde van The Dark Knight Rises toen ze reageerde op Letterman's veronderstelling dat Batman zou sterven. De gastheer van de late avond zei: "Maar uiteindelijk is Batman dood." Ze antwoordde: "Dave", met een bord.

Aanbevolen: