Wie was het best betaalde 'Jackass'-castlid?

Inhoudsopgave:

Wie was het best betaalde 'Jackass'-castlid?
Wie was het best betaalde 'Jackass'-castlid?
Anonim

Als het op reality-tv aankomt, is er één show die voor altijd zal opvallen als een van de wildste en meest stompzinnig gevaarlijke shows op televisie, MTV's Jackass. De show werd uitgezonden tussen 2000 en 2002 voordat de cast hun eigen film kreeg in 2002. De franchise, met grote namen als Johnny Knoxville en Steve-O, heeft sindsdien verschillende andere films gemaakt, waaronder de nieuwste release Jackass Forever.

Of je nu een fan was van de hilarische vriendschappen van de cast, de huiveringwekkende stunts of kotsopwekkende scènes, het v alt niet te ontkennen dat Jackass de kijkers een schok gaf. Hoewel de dingen niet zo wild zijn als ze ooit waren, houdt de cast zich nog steeds niet in als het gaat om hun stunts. Met een reeks werk dat een harde maag, geest en lichaam vereist, blijven fans zich afvragen wie van de cast het meeste geld heeft binnengehaald.

Bijgewerkt op 22 maart 2022: Jackass Forever werd begin 2022 in de bioscoop uitgebracht en bracht $ 79,2 miljoen op van een budget van $ 10 miljoen. Het is veilig om aan te nemen dat alle betrokken castleden, vooral ster en producer Johnny Knoxville, een behoorlijk fors salaris verdienden voor de film. Alle originele cast keerde terug voor de film, behalve Ryan Dunn, die helaas in 2011 overleed.

Jackass Forever introduceerde ook verschillende nieuwe castleden, die misschien aan de franchise zullen blijven werken als de oorspronkelijke leden met pensioen gaan. Johnny Knoxville, het rijkste en meest succesvolle castlid van Jackass, heeft al aangekondigd dat Jackass Forever zijn laatste optreden in de franchise was.

Het rijkste 'Jackass'-castlid is Johnny Knoxville zelf

Jackass begon voor het eerst op MTV in oktober 2000 en werd geschreven door niemand minder dan seriester Johnny Knoxville. De show speelde een aantal bekende namen zoals Steve-O, Bam Margera, Jason Acuña, Chris Pontius en wijlen Ryan Dunn. De eerste twee seizoenen van de show waren een hit, waardoor de cast in 2002 hun eigen film produceerde. Hoewel de waanzinnige stunts en gevaarlijke scènes van de show kijkers aantrekken, is het het hilarische commentaar dat volgt dat ons allemaal raakt. voor altijd blijven hangen.

Hoewel de show bestond uit een ensemblecast, is er één castlid dat het meeste uit de show heeft gehaald, en dat is Johnny Knoxville zelf. De acteur maakte niet alleen de show, maar raakte ook betrokken bij enkele van de meest pijnlijke stunts die er zijn. De acteur is erin geslaagd een nettowaarde van $ 75 miljoen te verzamelen, allemaal dankzij de show en zijn 4 succesvolle films, waaronder Jackass Presents: Bad Grandpa en Jackass 3D.

Hoewel Johnny Knoxville duidelijk het meeste verdiende, kwam een groot deel van zijn salaris uit het feit dat hij de maker van de show was, in plaats van een vaste serie. Ondanks dat Knoxville het meeste waard was, betaalde de show ook behoorlijk goed als het om de anderen ging. Steve-O, die fans tot nu toe het meest iconische materiaal uit de franchise heeft gegeven, zit bijvoorbeeld comfortabel op zijn nettowaarde van $ 2,5 miljoen.

Hoewel dit misschien een goed bedrag lijkt, beweren rapporten dat sommige castleden, waaronder Steve-O, slechts $ 500 hebben verdiend voor stunts, wat niet overeenkomt met het risiconiveau dat bij sommige van deze wilde momenten. Ondanks dat ze niet veel verdienden aan de show zelf, zijn de films en nevenprojecten die voortkwamen uit de show waar de meeste cast hun geld verdienden.

Aanbevolen: