Donald Trump is de reden dat deze aflevering van 'Law & Order: SVU' niet is uitgezonden

Inhoudsopgave:

Donald Trump is de reden dat deze aflevering van 'Law & Order: SVU' niet is uitgezonden
Donald Trump is de reden dat deze aflevering van 'Law & Order: SVU' niet is uitgezonden
Anonim

Op het moment van schrijven is Law & Order: Special Victims Unit bezig met het uitzenden van zijn 23e seizoen, waardoor er meer dan 500 afleveringen van de show zijn geweest. Om te zeggen dat dat geweldig is, is een enorm understatement, vooral omdat elke aflevering van SVU meer dan 40 minuten duurt als je de reclameblokken eruit ha alt. Bovendien is het verbazingwekkend dat de show al zo lang in de lucht is sinds SVU heeft bewezen niet bang te zijn om extreem controversiële onderwerpen aan te pakken.

Hoewel controversiële afleveringen van Law & Order: Special Victims Unit zijn uitgezonden en de show zich richt op walgelijke misdaden, blijkt dat er sommige plaatsen zijn waar het niet heen kan. Er is immers gemeld dat een aflevering van Law & Order: Special Victims Unit niet werd uitgezonden zoals gepland vanwege een specifieke persoon, de voormalige president van de Verenigde Staten, Donald Trump

De geannuleerde aflevering van Law & Order: Special Victims Unit

In 2005 werd het zevende seizoen van Law & Order: Special Victims Unit uitgezonden en toen was het overduidelijk dat de show een hit was bij het publiek. Met dat in gedachten is het logisch dat Donald Trump geïnteresseerd was om zichzelf met de show te associëren. Volgens de Law & Order Wikipedia zou Trump zelfs de hoofdrol spelen in een aflevering van seizoen zeven van Law & Order: Special Victims Unit getiteld "Design". Hoewel er is gezegd dat Trump een geschiedenis heeft van het forceren van films en tv-shows, stopte hij met zijn SVU-rol vanwege een planningsconflict.

Hoewel Donald Trump ooit deel wilde uitmaken van Law & Order: Special Victims Unit, lijkt het overduidelijk dat hij één aflevering van de geproduceerde show zou hebben gehaat. Het is tenslotte bekend dat een SVU-aflevering uit 2016 met de titel "Unstoppable" was gebaseerd op een presidentskandidaat in Trump-stijl. Zodra het door Trump geïnspireerde SVU-personage is geïntroduceerd, wordt zijn campagne vernietigd nadat hij ervan wordt beschuldigd zichzelf op te dringen aan een minderjarig meisje.

Nadat de door Trump geïnspireerde Law & Order: Special Victims Unit-aflevering was geproduceerd, zou NBC deze op 12 oktober 2016 uitzenden. De uitzenddatum van de aflevering werd echter verschoven naar 26 oktober en toen was het opnieuw uitgesteld met plannen om het in 2017 uit te brengen. Uiteindelijk kondigde NBC echter aan dat alle plannen om de aflevering uit te zenden waren opgegeven en nu wordt aangenomen dat het helemaal nooit zal worden vrijgegeven.

Als je terugkijkt op het verhaal van de aflevering van Law & Order: Special Victims Unit die nooit is uitgezonden, lijdt het geen twijfel dat de reden waarom NBC het trok, Donald Trump is. Elke aflevering van SVU bevat immers personages die ernstige misdaden begaan, dus er is absoluut niets ongewoons aan "Unstoppable", afgezien van de connectie met Trump. Dat gezegd hebbende, er is nooit gemeld dat Trump er echt op aandrong om de aflevering te laten rukken. Daarom lijkt het alsof NBC die beslissing alleen heeft genomen.

Dick Wolf en Ice-T adresseren de door Trump geïnspireerde Law & Order: Special Victims Unit-aflevering

In de onmiddellijke nasleep van de beslissing om de uitzending van de door Trump geïnspireerde aflevering van Law & Order: Special Victims Unit aanvankelijk uit te stellen, werd seriemaker Dick Wolf gevraagd naar de situatie. Terwijl hij in die tijd met verslaggevers sprak, maakte Wolf duidelijk dat hij verwachtte dat de aflevering uiteindelijk zou worden uitgezonden. “Eerlijk gezegd, ik zet het netwerk nooit onder druk om iets op een specifieke manier te plannen, behalve dingen als cross-overs, omdat het hun lucht is. Ik ben niet op de hoogte gebracht wanneer het wordt uitgezonden. Ik vermoed dat het dit voorjaar zal zijn, maar ik weet het niet.”

Later in hetzelfde gesprek met de pers werd Dick Wolf gevraagd of de aflevering van Law & Order: Special Victims Unit was uitgesteld vanwege nervositeit over het beledigen van Donald Trump. Als reactie maakte Wolf duidelijk dat het hem geen zorg was. 'Nee, zenuwachtig voor wat? Law & Order is fictie. Ik zeg al 26 jaar hetzelfde: het is fictie. Als het loopt, loopt het. Het is geen groot probleem.”

Het jaar nadat de verboden aflevering van Law & Order: Special Victims Unit, geïnspireerd door Donald Trump, oorspronkelijk werd uitgezonden, sprak Ice-T met Vanity Fair. Toen hem werd gevraagd naar de aflevering, zei Ice-T botweg dat het "niet een van onze beste shows was". Alsof dat nog niet erg genoeg was, zei Ice-T tijdens het interview ook: "Ik denk niet eens dat het de moeite waard is om te laten zien" aangezien hem daarover werd gevraagd en hij zijn prioriteiten duidelijk maakte. "Ze hebben me ervoor betaald. Het kan me geen fk schelen, echt niet. Ik heb mijn geld!"

Aanbevolen: