Deze beroemdheden speelden Cupido voor Courteney Cox en Johnny McDaid

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden speelden Cupido voor Courteney Cox en Johnny McDaid
Deze beroemdheden speelden Cupido voor Courteney Cox en Johnny McDaid
Anonim

Hollywood-romances op het scherm zijn verreweg een van de beste inspiratiebronnen voor koppeldoelen. Maar de romances buiten het scherm tussen twee Hollywood-beroemdheden zijn ongetwijfeld de bron van alle thee.

Deze keer gaat de thee over een van de meest populaire tv-sterren Courteney Cox die de beroemde rol van Monica Geller speelde in de serie Friends. De datinggeschiedenis van de Dirt-ster is net zo opwindend als die van onze geliefde Monica Geller.

Cox heeft door de jaren heen een paar relaties gehad en was meer dan tien jaar getrouwd met David Arquette. Na een korte affaire met haar Cougar Town-collega Brian Van Holt, begon Courteney te daten met haar huidige vriend, Johnny McDaid.

Het Snow Patrol-lid heeft al acht jaar een relatie met de Scream-ster nadat ze in 2013 begonnen te daten. Het paar heeft ups en downs gehad, maar er is een fascinerend verhaal over hun eerste ontmoeting.

Ed Sheeran introduceerde het duo

Tijdens de promotie van haar nieuwe show Shining Vale in een interview met SiriusXM's The Howard Stern Show, opende Cox de uitgebreide samenzwering die haar superstervrienden hadden gepland om haar in contact te brengen met McDaid. Gelukkig werkte de samenzwering, en nu is Courteney blijkbaar klaar om in het huwelijksbootje te stappen met haar langdurige vriend.

Ed Sheeran, die onlangs werd geconfronteerd met een auteursrechtproces vanwege zijn hit Shape of You, kwam vaak bij de actrice thuis als huisgast na een ontmoeting via een wederzijdse vriend. Cox herinnerde zich dat ze positief reageerde toen Ed haar een keer vroeg of hij de week daarop wat vrienden mocht uitnodigen in haar 'zondagsalon'.

De vrienden die Sheeran in het huis van Courteney uitnodigde, waren onder meer zijn schrijfpartner Johnny McDaid aan wie de zangeres de actrice voorstelde. Het feest was met sterren bezaaid, want er waren ook Taylor Swift, Gary Lightbody en Cox' vrienden, Isla Fisher en haar man Sacha Baron Cohen.

Cox onthulde dat ze teleurgesteld was toen iedereen de volgende ochtend nummers uitwisselde nadat ze de vorige nacht bij haar hadden geslapen. "Oh wauw, hij is intens, hij heeft die ogen, en hij speelde piano en ik dacht, 'hij is echt heel knap'," zei ze over Johnny's eerste indruk.

Harry Styles en Sacha Baron Cohen moedigden Courteney aan om met Johnny te daten

Courteney miste haar eerste kans om Johnny te verslaan, maar ze was niet bereid op te geven. Het Snow Patrol-lid woonde de vertoning bij van een film die Cox in 2013 had geregisseerd. Bij deze gelegenheid sprak de Friends-ster haar bedoelingen duidelijk uit toen ze Isla Fisher een wederzijdse vriend zag aanmoedigen om met McDaid te flirten.

Fisher ging toen naar haar man, Borat-ster Sacha Baron Cohen, en vertelde hem over de interesse van hun vriend in Johnny. Tot Courteneys ergernis, altijd de grappenmaker, benaderde Cohen zijn Britse vrienden en zei: "Hé, Courteney wil een van jullie van Snow Patrol neuken, en jij bent het niet, Gary."

Volgens Cox was Harry Styles, die goede vrienden is met veel beroemdheden, ook aanwezig bij de vertoning en had hij McDaid geïntimideerd om met Courteney te daten nadat hij het gesprek schijnbaar had afgeluisterd. Cox zei over de interactie van Styles met Johnny: ". Ik denk dat hij [Styles] dreigde iets geks te doen, zoals… ik weet het niet meer, maar het was behoorlijk slecht."

Courteney en Johnny zijn zo verliefd

De Cougar Town-actrice ging op 24 september 2013 op haar eerste date met Johnny McDaid; deze gelegenheid is gemarkeerd op haar Instagram. De actrice kijkt af en toe in haar liefdesleven met McDaid via gezonde Instagram-berichten.

De bevestiging van hun relatie duurde niet lang, want ze werden gespot op het feest van Jennifer Aniston in december 2013 en woonden vervolgens samen meerdere evenementen bij in januari 2014.

In juni 2014 vroeg de Snow Patrol-zanger Courteney Cox ten huwelijk op haar vijftigste verjaardagsfeestje. Hij onthulde ook dat hij hiervoor toestemming had gevraagd aan Cox' dochter, Coco, wiens vader Courteney's ex-man David Arquette is.

Het stel moest een klein scheurtje overwinnen toen ze hun verloving in november 2015 afzegden. Maar hun romance herleefde al snel, en tot grote vreugde van hun fans waren ze weer samen in maart 2016.

Tijdens een interview in augustus 2016 legde Cox uit hoe haar scheiding van David anders was dan haar breuk met Johnny. "Ik heb zeker veel geleerd, en wat er ook gebeurt, ik zal een beter mens zijn van die breuk," had ze gezegd.

Hun relatie is belangrijker dan ooit na de korte breuk. Net als koppels over de hele wereld, moest dit verliefde stel ook negen maanden zonder elkaar leven vanwege de pandemische beperkingen van COVID-19, wat een zware tijd voor hen was.

In een recent interview met Mensen spoot de Scream-actrice over haar schoonheid terwijl ze zei: "Hij is een geweldige adviseur. Ik hou van zijn hart, zijn bedoelingen. Zijn moraal. Hij is buitengewoon getalenteerd en duidelijk muzikaal, maar hij is een dichter en een schrijver. Hij is gewoon zo slim, en dat vind ik echt sexy. En dan is hij prachtig."

Aanbevolen: