10 acteurs die Adam Sandler altijd in zijn films heeft

Inhoudsopgave:

10 acteurs die Adam Sandler altijd in zijn films heeft
10 acteurs die Adam Sandler altijd in zijn films heeft
Anonim

Adam Sandler heeft in vele films gespeeld, geproduceerd en geregisseerd die ons tot op de dag van vandaag aan het lachen houden. Zijn carrière begon in de langlopende sketchshow Saturday Night Live, die Adam naar grote hoogten katapulteerde. Sindsdien is hij een van de grootste acteurs van Hollywood geworden en ook een van de sympathiekere!

Eén ding over Adam Sandler is dat hij in feite heel loyaal is. Fans hebben zich afgevraagd waarom Adam Sandler dezelfde cast in zijn films gebruikt, en het blijkt dat als hij eet, iedereen eet! Het is geen verrassing dat Adam de neiging heeft om dezelfde acteurs in zijn films te houden, van Rob Schneider, Kevin James tot Steve Buscemi, er is altijd een bekend gezicht. Nou, het blijkt dat Adam Sandler's loyaliteit moeilijk is, omdat hij zijn goede vrienden altijd in dienst wil houden.

Als je naar een film van Adam Sandler kijkt, let dan op "Happy Madison", zijn productiebedrijf, want het is een zekere manier waarop je veel van zijn Hollywood-vrienden zult zien, wat bewijst dat je close met Sandley bent tijdens zijn goede stand-updagen hebben zeker hun vruchten afgeworpen.

Bijgewerkt op 7 oktober 2021, door Michael Chaar: Adam Sandler is in talloze films verschenen, waarvan er vele ook een hele reeks Hollywood-vrienden in hebben gehad ! Veel fans hebben zich afgevraagd waarom Adam Sandler altijd dezelfde cast heeft, en het blijkt dat het allemaal komt door hoe loyaal Sandler is. De acteur heeft altijd in delen geschreven voor films die hij produceert en speelt in voor zijn vele komische vrienden, waarvan er vele vanaf de eerste dag aan zijn zijde stonden. Rob Schneider, Kevin James, David Spade, Tim Meadows en Chris Rock zijn er een paar die fans hebben opgepikt, wat duidelijk maakt dat Adam niet alleen om zijn bankrekening geeft, maar ook om zijn naaste vrienden! David Spade onthulde ook dat Adam de liefde deelde tijdens hun tijd dat ze allemaal samenwerkten aan Grown-Ups, waardoor iedereen de tijd had om op het scherm te schitteren.

10 David Spade

David Spade en Sandler leerden elkaar kennen toen ze in de jaren negentig allebei castleden werden van Saturday Night Live en snel vrienden werden. Je zou waarschijnlijk meerdere sets handen nodig hebben om het aantal Adam Sandler-films te tellen waarin Spade heeft gespeeld.

Sommigen van hen speelt hij de hoofdrol/co-lead, terwijl anderen hij een minder belangrijk personage speelt, maar je weet dat hij op een gegeven moment zal verschijnen. Zijn laatste film met Sandler was The Wrong Missy, die op Netflix wordt gestreamd.

9 Rob Schneider

Dit iconische duo ontmoette elkaar tijdens Sandler's eerste stand-upshow en werden daarna samen SNL-castmates. Net als Spade heeft Rob Schneider in meer films van zijn vriend gespeeld dan iemand waarschijnlijk kan tellen.

Meestal speelt hij de rare sidekick of vriend. Soms is hij onherkenbaar, zoals in films I Now Pronounce You Chuck And Larry of Click, en filmkijkers realiseren zich pas dat hij het is als de aftiteling begint. Sandler en Schneider hadden echter een paar jaar ruzie waardoor hij een tijdje niet in sommige van zijn films speelde. Ze maakten het uiteindelijk goed.

8 Kevin James

Het is niet echt bekend hoe deze twee vrienden werden, maar toch werken ze goed samen. Het meest opvallend was dat James de hoofdrol had in de door Sandler geproduceerde film, Paul Blart: Mall Cop. Samen hebben ze I Now Pronounce You Chuck And Larry, Grown-Ups 1 en 2, Hubie Halloween en meer gedaan. Hij was misschien geen SNL-alumnus of in zoveel films als de anderen, maar Sandler vergeet hem nooit te vermelden.

7 Chris Rock

Chris Rock ontmoette Adam Sandler op SNL en de twee werden vrij snel vrienden. Sinds SNL hebben ze allebei een carrière in stand-up nagestreefd, maar ook in acteren.

Rock heeft niet in zoveel films gespeeld als sommige andere vrienden van Sandler, maar aangezien de twee goede vrienden zijn, verschijnt hij wel vaak. De rollen waarin ze samen begonnen waren Volwassenen 1 en 2, The Week Of, Sandy Wexler en nog veel meer.

6 Maya Rudolph

Hoewel Maya Rudolph en Sandler niet tegelijkertijd op SNL waren, zijn ze allebei nog steeds alums en komische genieën. Ze speelde de vrouw van Chris Rock in Grown-Ups 1 en 2, sprak een personage uit in Zookeeper met Sandler, had een kleine rol in 50 First Dates en speelde recentelijk in Hubie Halloween, met een met sterren bezaaide cast en de gebruikelijke Sandler-groep.. Wanneer Rudolph op het scherm te zien is, zal er zeker gelachen worden.

5 Nick Swardson

Na het zien van Nick Swardsons Comedy Central-special in 2003, nam Sandler contact met hem op om te vragen of hij geïnteresseerd was in een samenwerking en zo ontstond er een mooie vriendschap.

Swardson heeft sindsdien met Sandler geacteerd en gecoproduceerd in veel films, waarbij hij meestal het minder belangrijke, maar grappige personage speelde. Benchwarmers, Jack & Jill, Bedtime Stories en Just Go With It zijn slechts een paar films waarin hij heeft gestaard onder Sandler.

4 Steve Buscemi

Steve Buscemi en Sandler ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de film Airheads uit 1994 en zijn sindsdien niet meer gestopt met samenwerken. Tot op heden hebben Buscemi en Sandler samen in zestien films gespeeld, waaronder Billy Madison, The Wedding Singer, Big Daddy en meer.

Buscemi heeft nog nooit een hoofdrol gespeeld in een van Sandler's films, maar speelt graag samen met zijn vriend. Hopelijk komt er een zeventiende film en daarna.

3 Jackie Sandler

Als je goed op Sandler's films let, zou je in bijna alle films een bekend gezicht kunnen zien: zijn vrouw, Jackie Sandler. De eerste film waarin ze speelde was Big Daddy in 1999, nadat ze had geprobeerd door te breken in acteren, en het paar begon kort daarna te daten.

Sinds hij is getrouwd en een gezin heeft gesticht, is Jackie niet gestopt met acteren in Adams films. Jackie heeft ook kleine rollen gehad in tal van tv-shows en films.

2 Drew Barrymore

Over zijn vrouw gesproken, Drew Barrymore lijkt bijna op Adams werkvrouw. Nu een van Hollywood's beste koppels op het scherm, stonden Drew en Adam voor het eerst samen in The Wedding Singer. Dat is alleen omdat ze smeekte om hem te ontmoeten, en ze konden het zo goed met elkaar vinden dat ze werd gecast als de vrouwelijke hoofdrol in de film.

Hoewel ze slechts in drie films samen hebben gestaard, waarvan de andere 50 First Dates en Blended zijn, zal hun chemie hen zeker samenbrengen voor meer.

1 Tim Meadows

Nogmaals houdt Sandler zijn SNL-vrienden in dienst. De twee overlappen elkaar op de shows en verbonden. Gedurende die tijd speelden ze samen in hun eerste film, Coneheads, die voortkwam uit een sketch op de show. Sindsdien heeft Meadows kleine rollen gespeeld naast Sandler in Grown-Ups 1 en 2, The Benchwarmers, Jack & Jill en Hubie Halloween.

Aanbevolen: