Farrah Abraham Vs. Harvard en 9 andere rechtszaken waar de 'Teen Mom'-ster bij betrokken is geweest

Inhoudsopgave:

Farrah Abraham Vs. Harvard en 9 andere rechtszaken waar de 'Teen Mom'-ster bij betrokken is geweest
Farrah Abraham Vs. Harvard en 9 andere rechtszaken waar de 'Teen Mom'-ster bij betrokken is geweest
Anonim

Farrah Abraham heeft haar bekendheid en succes zien stijgen sinds haar verschijning op Teen Mom en is erin geslaagd om lang na haar tijd in de show in de schijnwerpers te blijven staan. Haar luide en kleurrijke levensstijl heeft haar al een aantal jaren in het oog gehouden en ze heeft fans consequent betrokken met haar wilde capriolen en controversiële posts op sociale media. Ze lijkt constant in het middelpunt van drama te staan, waardoor fans veel hebben om op af te stemmen en zich door te laten vermaken.

Of het nu gaat om haar repetitieve plastische chirurgie, haar gebrek aan nauwkeurigheid bij het spreken over belangrijke onderwerpen, of kritiek op haar opvoedingsstijl, het lijkt erop dat Farrah Abraham op de een of andere manier een aandachtig publiek onderhoudt. Veel van haar zeer openbare controverses omvatten ook rechtszaken en juridische procedures. Farrah is geen onbekende in procesvoering en zit aan beide kanten van het spectrum als het om de wet gaat.

8 Farrah's straatverbod tegen Simon Saran

Het ging niet altijd soepel tussen Simon Saran en Farrah Abraham toen ze een intieme relatie hadden. In feite haalde het paar in 2015 de krantenkoppen nadat Abraham een hele reeks incidenten meldde waarin Saran naar verluidt agressief en vernederend jegens haar was. Ze ging door met het verkrijgen van een straatverbod tegen hem, daarbij aanhalend dat ze vreesde voor haar veiligheid, en benadrukte het feit dat hij zowel verbaal gewelddadig was als vatbaar voor explosieve woede-uitbarstingen.

7 Ze werd aangeklaagd door een advocaat voor een achterstallige juridische rekening

In een uniek verhaal dat zich in 2018 ontvouwde, werd Farrah aangeklaagd door de advocaat die ze had ingehuurd om haar bij te staan. Ze wendde zich tot de Ohio-advocaat Avonte Campinha-Bacote om haar te helpen een straatverbod tegen Simon Saran te krijgen, maar uiteindelijk moest ze $ 2.577 betalen.50 rekening. The Sun meldt dat na talloze pogingen om het achterstallige saldo voor reeds uitgevoerd werk te vereffenen, haar advocaat zich tegen haar keerde en een rechtszaak aanspande tegen Abraham om te proberen het geld terug te krijgen.

6 en werd aangeklaagd voor onbetaalde huur in haar boetieks

Farrah heeft er geen probleem mee om te pronken met haar fortuin en haar luxueuze levensstijl op sociale media, en de ondernemer pronkte consequent met haar 2 boetieks online, in een poging zichzelf te promoten bij fans. Toen het er echter op aankwam om de huurovereenkomsten van deze twee boetieks daadwerkelijk te betalen, leek Farrah's aandacht af te dwalen.

Uiteindelijk, nadat haar huisbaas een aantal moeizame pogingen had ondernomen om haar achterstallige huur betaald te krijgen, werd Abraham aangeklaagd voor meer dan $ 700.000. Haar twee in Texas gevestigde boetieks, ingericht door Farrah en Sophia Laurent Children's Boutique, werden gesloten destijds.

5 Aanklacht wegens onrechtmatig ontslag van Viacom

Farrah Abraham werd ontslagen uit haar rol bij Teen Mom, waardoor ze uithaalde naar het hele productieteam en naar het moederbedrijf van MTV, Viacom, en verklaarde dat ze werd gediscrimineerd. Haar beslissing om deel te nemen aan entertainment voor volwassenen dat seksueel van aard was, viel niet goed bij degenen die bij de show betrokken waren. Mensen melden dat Abraham een aanklacht indiende en beweerde dat ze "haar dienstverband ten onrechte had beëindigd omdat ze niet voldeed aan genderstereotypen." Oorspronkelijk had ze Viacom aangeklaagd voor $ 5 miljoen, maar later meldde ze dat ze "erg blij" was met de waarde van de dollar die haar werd aangeboden in de vorm van een buitengerechtelijke schikking.

4 aangeklaagd door een promotor wegens non-verschijning

Farrah Abraham vult haar inkomen mooi aan door forse vergoedingen voor optredens in rekening te brengen en deel te nemen aan tal van promotie-evenementen. Het lijkt er echter op dat sommige van haar optredens niet helemaal verlopen zoals gepland. Ze werd aangeklaagd door Damon Feldman, een promotor die zijn $ 12, 000 wilde ophalen nadat Farrah een langverwachte bokswedstrijd niet had bijgewoond. Fans waren stomverbaasd dat ze een belofte inleverde om tegen Nicole "Hoopz" Alexander te vechten, zelfs nadat ze een aanbetaling van $ 2500 voor de wedstrijd had gekregen.

3 Farrah's beschuldigingen van schaamte en discriminatie tegen Morgan Freeman

Toen Farrah Abraham een aanklacht indiende tegen MTV en hun moederbedrijf, Viacom, besloot ze het bereik van haar verzet uit te breiden tot rechtszaken tegen Morgan Freeman. Ze diende federale rechtbankpapieren in in Texas en beweerde dat Freeman haar bedreigde en belasterde. Fans waren verbijsterd door de beschuldigingen en verdedigden Freeman nadat Farrah beweerde dat Freeman's "vijandige toon, maniertjes en lichaamstaal" haar "vrees voor haar leven" maakten.

2 MTV en tienermoeder OG voelden de juridische hitte

MTV en de hele productieploeg bij Teen Mom moesten zichzelf dienovereenkomstig regeren en beschutting zoeken tegen de juridische dolken die Farrah Abraham in hun richting wierp. Duidelijk boos door het verlies van haar positie in de show, haalde Farrah op elke mogelijke manier uit, noemde iedereen die haar onrecht had aangedaan op de set en inclusief het productiepersoneel, MTV, Morgan Freeman en Viacom in haar proces.

1 Farrah's Harvard-rechtszaak

Veel mensen erkennen Harvard als een prestigieuze Ivy League School, maar Farrah Abraham gelooft dat dit een onderdrukkende organisatie is en ze beschrijft Harvard als 'een grap'. Ze gaat verder met te zeggen dat ze werd misleid door haar professor Patricia Bellanca en decaan Robert Neugenboren, en dat ze door hun toedoen "educatief misbruik" had. Ze beweert dat ze is uitgesloten van een essentiële Zoom-cursus en geeft hen de schuld dat ze haar opleiding in de weg staan vanwege hun discriminerende opvattingen.

Aanbevolen: