10 beroemde mensen die optrad in 'Boy Meets World

Inhoudsopgave:

10 beroemde mensen die optrad in 'Boy Meets World
10 beroemde mensen die optrad in 'Boy Meets World
Anonim

Als het gaat om nostalgie uit de jaren 90, wordt het echt niet beter dan Boy Meets World. Voor mensen van een bepaalde leeftijd (30-iets, dat wil zeggen), hebben Cory, Topanga, Shawn, Eric en de hele bende bijna het gevoel dat ze onze vrienden waren in plaats van personages op onze tv-schermen. Van 1993 tot 2000 beleefden we onze tienerjaren naast hen - middelbare schooldansen tot universiteitstoepassingen en alles daartussenin. De show had behoorlijk wat dagspelers in dienst om deze wereld te vullen.

Gaststerren verschenen vaak om verliefden, pestkoppen, klasgenoten en zeurende leraren te portretteren. Terwijl Ben Savage en Danielle Fishel opvallen in het geheugen, nemen deze gaststerren tegenwoordig waarschijnlijk niet veel van je hersenruimte in beslag. Maar dat gaat veranderen; hier zijn 10 van de beroemdste mensen die gastoptredens maakten op Boy Meets World.

10 Brittany Murphy

We wachten terwijl jij een doos tissues pakt. De jaren '90 waren een druk decennium voor Brittany Murphy, die in 2009 op 32-jarige leeftijd overleed. Op de een of andere manier tussen megahitfilms als Clueless en Girl, Interrupted, maakte ze tijd om in twee seizoen 1-afleveringen van Boy Meets World te verschijnen als Trini, Topanga's onhandige beste vriend. Trini is sullig, maar charmant, en haar overmatige drang om bevriend te raken met Cory levert veel lachrimpels op. We herinneren je, Trini!

9 Mena Suvari

Vier jaar voordat ze internationale bekendheid verwierf voor haar rol in American Beauty, verscheen Mena Suvari in seizoen 3 als Hilary, een schatje van een andere middelbare school. Hilary hof Cory tijdens een dansfeest, in de veronderstelling dat hij Shawn is, wiens vriendelijke reputatie bij meisjes de voorkeur geniet. De meesten herinneren haar nu van haar prominente rollen in American Pie, Six Feet Under, Sugar and Spice en American Horror Story, maar Boy Meets World-fans kunnen zeggen dat ze haar weg terug kenden.

8 Fred Savage

Het was waarschijnlijk vrij gemakkelijk voor Fred Savage om in de show te komen, aangezien Ben Savage zijn broer is. Niet dat hij de connectie nodig had - de voor een Golden Globe en Emmy genomineerde hoofdrolspeler van The Wonder Years was al een ster op zich. In seizoen 6 speelt hij een griezelige professor die Topanga aanv alt en er vervolgens over liegt. Later regisseerde hij ook twee afleveringen van de show.

7 Rue McClanahan

Het is moeilijk om Rue McClanahan te zien als iemand anders dan de wulpse Blanche Devereaux in The Golden Girls, maar in de jaren '90 speelde ze vele andere rollen, waaronder Cory's grootmoeder Bernice in seizoen 1 van Boy Meets World. Bernice is onbezonnen en opzichtig, overlaadt Cory en zijn broers en zussen met geschenken en trakteert hen op de belofte van leuke uitstapjes en grote aankopen. Als ze haar beloften niet nakomt, ontdekt Cory een moeilijke waarheid over zijn grootmoeder en haar geschiedenis van het op dezelfde manier teleurstellen van Cory's vader.

6 Jake "The Snake" Roberts

Jake Roberts nam zijn talenten van de professionele worstelring mee naar de set toen hij te gast was in seizoen 4. Frankie, een vriendelijke reus en een vriend van Cory en Shawn, worstelt om contact te maken met zijn vader, een worstelaar, omdat hij weet niets van worstelen. Cory stemt ermee in om met Frankie naar de wedstrijd van zijn vader te gaan, waarbij Jake "The Snake" Roberts, die zichzelf speelt, de tegenstander is. Jake The Snake verliest, maar het genot van een echte professionele worstelaar is een grote overwinning voor de show.

5 Jennifer Love Hewitt

De Halloween-aflevering "And Then There Was Shawn" staat bovenaan de lijst met favoriete afleveringen van de meeste fans ooit. Jennifer Love Hewitt speelt Jennifer Love Fefferman, een humoristische en brutale uitloper van haarzelf. Zij en de hoofdbende komen vast te zitten in de school met een loslopende moordenaar, en zelfs in een moeilijke situatie vindt ze nog tijd om het te maken met Will, die meteen zijn eerdere beschuldiging vergeet dat zij de moordenaar was.

4 Phyllis Diller

Most Boy Meets World-fans hadden destijds de sterrenkracht van deze gast niet goed kunnen waarderen, maar herkennen haar nu misschien als een van de meest prominente beroemdheden die ooit is verschenen. Phyllis Diller was een juggernaut in de stand-upcomedyscene in een tijd waarin mannen het genre domineerden. Ze was verrukt als Madame Ouspenskaya, een waarzegster die Cory enkele verontrustende voorgevoelens geeft.

3 Dom Irrera

Dit is het soort gastoptreden dat de interesse van je vader zou wekken terwijl hij door de woonkamer liep terwijl je Boy Meets World aan het kijken was. De komiek veroverde fans in de jaren '80 en '90 met materiaal over opgroeien in een Italiaans-Amerikaanse familie met meerdere generaties. Trouw aan zijn act speelde Dom Bosco Cellini, Topanga's "Italiaanse" haarstylist. Sean roept Bosco op omdat hij weet dat het een nep-Italiaans accent is, en Bosco schakelt in plaats daarvan over op een zwaar Brooklynite-accent, met een hilarisch effect.

2 Leisha Hailey

Nu kennen we haar als Alice, de pittige biseksueel in The L Word en de recente reboot, The L Word: Generation Q, maar Boy Meets World was eigenlijk het televisiedebuut van Leisha Hailey. Ze speelde Corinna, een worstelende muzikant en een vriendin van Eric. De aflevering maakte goed gebruik van Leisha's gitaarvaardigheden; ze heeft ook een indrukwekkende muziekcarrière als onderdeel van popgroepen The Murmurs en Uh Huh Her.

1 Candace Cameron Bure

…of "DJ", zoals je haar waarschijnlijk kent. De voormalige Full House-ster staat nu bekend om haar gezonde imago, maar ze speelde niet altijd brandschoon karakters. "The Witches of Pennbrook" toonde haar als een wellustige, satan-aanbiddende heks die zichzelf op Jack werpt. Misschien hielp dit personage Candace Cameron Bure om een kwade trek uit haar systeem te krijgen voordat ze terugkeerde naar het conservatieve imago dat ze vandaag heeft.

Aanbevolen: