Ellie Goulding ging met veel beroemde mensen uit voordat ze voor een kunsthandelaar viel

Inhoudsopgave:

Ellie Goulding ging met veel beroemde mensen uit voordat ze voor een kunsthandelaar viel
Ellie Goulding ging met veel beroemde mensen uit voordat ze voor een kunsthandelaar viel
Anonim

Engelse singer-songwriter Ellie Goulding heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke ontwikkelingen in haar persoonlijke leven meegemaakt. In 2019 trouwde ze met kunsthandelaar Caspar Jopling. Ze was twee jaar met Caspar uitgegaan voorafgaand aan hun grote ceremonie in York Minster. In 2021 verwelkomden zij en Caspar hun eerste kind, een zoon genaamd Arthur. Terwijl ze haar nieuwe rol als moeder leerde kennen, leunde ze op haar beroemde vrienden voor steun, met name Katy Perry en prinses Eugenie.

Ellie Goulding heeft niet alleen beroemde vrienden, maar ze heeft ook een lijst met beroemde exen. Toen ze voor het eerst met haar man begon te daten, wist ze niet zeker of het zou lukken, omdat ze zichzelf altijd inbeeldde met een medemuzikant. Haar datinggeschiedenis weerspiegelt dat zeker. Voordat Ellie zich met Caspar vestigde, ging ze uit met dj's, zangers, een acteur en misschien zelfs een prins.

8 Greg James

Aan het begin van haar carrière had Ellie Goulding een relatie met BBC Radio 1 DJ Greg James. Ze hadden tussen 2010 en 2012 achttien maanden een relatie. Het stel was serieus omdat ze naar verluidt samen een appartement deelden tijdens hun relatie. Toen het nieuws over hun relatiebreuk bekend werd, werd gemeld dat hun gekke werkschema's het voor het paar moeilijk maakten om hun relatie in stand te houden.

7 Skrillex

Na Ellie's breuk met Greg James begon ze te daten met de Amerikaanse DJ Skrillex. Ze ontmoetten elkaar tijdens het werken aan het nummer 'Summit'. Terwijl ze samen waren, leken ze allebei bijpassende kapsels te hebben. In 2012 gingen ze uit elkaar na negen maanden daten. Net als bij haar breuk met Greg, leek hun werk hun relatie in de weg te staan. Skrillex werkte in Amerika, terwijl Goulding in Londen werkte.

6 Jeremy Irvine

Na Skrillex besloot Ellie Goulding een pauze te nemen van mannen in de muziekindustrie. Ze begon te daten met de Engelse acteur Jeremy Irvine. Jeremy staat bekend om zijn rollen in War Horse, Fallen, Now Is Good en Mamma Mia! Daar gaan we weer. In oktober 2012 werden hij en Ellie gespot bij de opening van de ijsbaan in het Londense Somerset House. Ze dateerden enkele maanden voordat ze eind 2013 uit elkaar gingen.

5 Calvin Harris

In 2013 werd Ellie ook gelinkt aan de Schotse DJ Calvin Harris. Ze heeft meegewerkt aan veel nummers met Calvin, waaronder 'I Need Your Love' en 'Outside'. In de video voor 'I Need Your Love' deden Calvin en Ellie veel aan pda's, waardoor fans dachten dat ze in het echt aan het daten waren. Hun relatie was van korte duur omdat hij een paar maanden later officieel verkering had met Ellie's vriendin Rita Ora.

4 Ed Sheeran

Er waren geruchten dat Ellie Goulding een relatie had met collega-zanger Ed Sheeran, ergens nadat ze elkaars hand vasthielden op de MTV VMA's van 2013. Ellie en Ed hadden tegenstrijdige reacties op de datinggeruchten. Ellie twitterde: "Ik vind het geweldig dat hand in hand met mijn vrienden betekent dat we een item zijn." In een interview met Click 98.9 zei Ed: "Ik bedoel, normale mensen houden elkaars hand niet vast als ze gewoon vrienden zijn. Het was aan de hand. En nu is het niet meer." Ed's nummer "Don't" zou gaan over Ellie die hem bedriegt met Niall Horan.

3 Niall Horan

Er leek overlap te zijn tussen Ellie's relaties met Ed en Niall. Ed vertelde Billboard dat "Het verhaal in 'Do not' is 100 procent waar. Ik had gemener kunnen worden." Ellie leek te reageren op "Don't" op haar nummer "On My Mind", maar ze beweert dat het nummer niet over iemand specifiek ging. In 2015 vertelde Ellie aan Elle UK dat ze "een paar dates met Niall" had, maar ze bleef haar relatie met Ed ontkennen.

2 Prins Harry

Er zijn ook onbevestigde geruchten dat Ellie Goulding een relatie had met prins Harry nadat ze optrad op de bruiloft van de hertog en hertogin van Cambridge in 2011. Het paar werd later gefotografeerd tijdens een polowedstrijd. Prins Harry is niet het enige koninklijke familielid met wie Ellie banden heeft. Ze is ook goed bevriend met prinses Eugenie, die naar verluidt Ellie aan haar huidige echtgenoot heeft voorgesteld.

1 Dougie Poynter

Ellie Goulding had twee jaar een relatie met McFly's bassist Dougie Poynter voordat ze in 2016 uit elkaar gingen. Ellie had het moeilijk na hun breuk. Ze vertelde The Sun: "Dougie is een van de meest speciale mensen ter wereld […] hij is nog steeds een van mijn beste vrienden." Ellie nodigde Dougie zelfs uit voor haar bruiloft in Capsar Jopling, maar hij besloot niet aanwezig te zijn omdat hij 'het niet echt gepast vond'. Toch hield hij vol dat hij en Ellie nog steeds op "helemaal goede voet" staan.

Aanbevolen: