De cast van '8 Simple Rules': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van '8 Simple Rules': waar zijn ze nu?
De cast van '8 Simple Rules': waar zijn ze nu?
Anonim

Als het gaat om sitcoms uit de jaren 2000, zijn er een handvol shows die in je opkomen. Hoewel series als Friends, How I Met Your Mother en Sex & The City zeker in je opkomen, zijn veel fanatieke tv-fans misschien de parel vergeten die 8 Simple Rules is! De serie met niemand minder dan wijlen en grote John Ritter die het hoofd van zijn familie was. De acteur werkte samen met Kaley Cuoco, die veel is veranderd sinds de show, Amy Davidson, en de vrouw op het scherm, Katey Sagal.

Ondanks het overlijden van John Ritter, dat in de show was geschreven, duurde de serie nog twee seizoenen. Hoewel het officieel eindigde in 2005, ging de cast geweldige dingen doen. Dus, wat hebben de beroemde gezichten van 8 Simple Rules gedaan? Laten we het uitzoeken!

10 John Ritter

John Ritter Kaley Cuoco scene 8 simpele regels
John Ritter Kaley Cuoco scene 8 simpele regels

8 Simple Rules was zeker een succes dankzij niemand minder dan de rol van John Ritter! John, die Paul Hennessy speelde, bracht de ergste nachtmerrie van elke vader tot leven, en op briljante wijze.

Ondanks dat het de lijm was die de show bij elkaar hield, stierf Ritter helaas tijdens het filmen van de show. De iconische acteur was aan het repeteren voor de serie voordat hij zich onwel voelde en met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Ritter heeft 3 afleveringen van het tweede seizoen gefilmd voordat hij vroegtijdig stierf, wat zeker een blijvende indruk heeft achtergelaten op zowel de cast, de crew als de kijkers.

9 Kaley Cuoco

Kaley Cuoco speelde de hilarische Bridget Hennessy in de populaire sitcom. Hoewel ze zeker naam maakte op 8 Simple Rules, zou Cuoco alleen maar meer succes boeken na de hoofdrol als Penny in The Big Bang Theory, waarmee Kaley maar liefst 5 Emmy-awards opleverde!

Kaley is ook verschenen in een aantal films sinds het einde van de shows in 2005, waaronder The Wedding Ringer, Burning Bodhi en Why Him? om er maar een paar te noemen!

8 Katey Sagal

Katey Sagal speelde Cate Hennessy, die altijd haar handen vol leek te hebben! Na haar tijd in de hitserie, kreeg Katey een hoofdrol in de hitserie Sons of Anarchy.

Ze maakte ook een aantal terugkerende verschijningen op de rom-com A to Z en Shameless, om er maar een paar te noemen. Sagal ging later terug naar haar rol als de moeder van Kaley Cuoco toen ze in The Big Bang Theory verscheen als de moeder van Kaley!

7 Amy Davidson

Het middelste kind zijn is geen sinecure, wat zeker het geval was voor Amy Davidson, die niemand minder dan Kerry Hennessy speelde. Na het einde van de show in 2005, verscheen Amy in veel tv-shows, waaronder Ghost Whisperer, Malcolm In The Middle en Bones, wat een terugkerend tv-thema voor Davidson zou worden.

De actrice vond een liefde voor misdaadseries en terecht, ze kreeg gastrollen op CSI: NY, Criminal Minds en Law & Order.

6 Martin Spanjers

Martin Spanjers portretteerde de jongste van de familie Hennessy, Rory! Tijdens zijn tijd in de serie sleepte Spanjers twee Young Artist Award-nominaties mee naar huis, die hij in 2003 en 2004 won.

Sinds zijn tijd bij 8 Simple Rules heeft Martin kleinere rollen gekregen in shows zoals True Blood, 90210 en als gastster op Good Luck Charlie. Martin heeft momenteel zijn komische film, Spring Break '83, in de maak, samen met een romantische sportfilm, Send It! in pre-productie, wat duidelijk maakt dat hij nog steeds erg actief is in de industrie.

5 David Spade

David Spade trad toe tot de serie na de dood van Ritter. Spade, die zelf een komiek is, bracht de show weer tot leven.

Na zijn tijd als C. J Barnes speelde Spade rollen in Rules Of Engagement, Grown Ups en The Wrong Missy. David trad ook op als interim-presentator voor Jimmy Kimmel Live! waar zijn innerlijke komiek elke keer naar buiten kwam.

4 James Garner

James Garner David Spade 8 eenvoudige regels scene
James Garner David Spade 8 eenvoudige regels scene

James Garner kwam in het derde seizoen bij de serie als opa Jim, de vader van Cate Hennessy! James stapte naast David Spade in na het overlijden van John Ritter. De acteur stond bekend om zijn rol in The Notebook, samen met zijn vijf decennia lange carrière daarvoor.

8 Simple Rules was een van Garners laatste rollen, samen met The Ultimate Gift en First Night voordat James stierf in 2014. De 86-jarige acteur kreeg een hartaanval, waardoor fans van Garner bedroefd achterbleven door het nieuws.

3 Larry Miller

Larry Miller speelde de rol van Tommy in 8 Simple Rules, wat zeker niet zijn laatste zou zijn. na zijn tijd in de show, waarin hij in meer dan 12 afleveringen verscheen, verscheen Larry in talloze tv-shows.

Naast zijn succes op 10 Things I Hate About You en Princess Diaries, heeft Larry rollen gehad in Devious Maids, Hot In Cleveland, Gravity en Second Act, om er maar een paar te noemen, waarmee hij laat zien dat hij absoluut nog steeds heb het in hem!

2 Jonathan Taylor Thomas

Jonathan Taylor Thomas laatste man staande scene
Jonathan Taylor Thomas laatste man staande scene

Jonathan Taylor Thomas stond bekend om zijn vele rollen voorafgaand aan 8 Simple Rule s, waaronder het uiten van de jonge Simba in The Lion King en zijn tijd samen met Tim Allen aan Home Improvement. De acteur speelde de rol van Jeremy in de serie, een rol die eigenlijk een van de laatste zou zijn voor JTT.

Jonathan nam schijnbaar een pauze van de industrie en belandde pas in de rol van John Baker in The Last Man Standing na zijn tijd op 8 Simple Rules, waardoor fans een gat ter grootte van Jonathan Taylor Thomas in hun hart achterlieten!

1 Patrick Warburton

Patrick Warburton speelde de rol van Nick Sharpe in 8 Simple Rules in 2002 en 2003. De ster heeft zijn stem verleend aan vele personages, waaronder Joe Swanson in Family Guy.

Patrick kreeg ook rollen in Game Over, Rules Of Engagement, waarin hij samen met David Spade verscheen, en meest recentelijk in Puppy Dog Pals. De acteur werd onlangs ook toegevoegd aan de line-up van Pensacon 2021, waar veel fans enthousiast over zijn!

Aanbevolen: