Dit is wat Jason Lee heeft gedaan sinds 'My Name Is Earl

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jason Lee heeft gedaan sinds 'My Name Is Earl
Dit is wat Jason Lee heeft gedaan sinds 'My Name Is Earl
Anonim

Acteurs die het in Hollywood maken, kunnen uit alle verschillende lagen van de bevolking komen, en echt, er is gewoon geen zeker pad om de top te bereiken. Sommige mensen komen uit totale onbekendheid, terwijl anderen er veel baat bij hebben connecties te hebben op weg naar de hoofdrol in grote film- en televisierollen.

Jason Lee kwam uit een professionele skate-achtergrond om een succesvolle acteur te worden met grote projecten zoals My Name Is Earl. Die show bracht zijn carrière naar een ander niveau en sindsdien heeft de acteur het uitzonderlijk druk gehad.

Laten we eens kijken wat hij heeft uitgespookt sinds My Name Is Earl.

Hij zette de Alvin and the Chipmunks-franchise voort

Jason Lee Chipmunks
Jason Lee Chipmunks

Lang voordat Jason Lee doorbrak als een enorme televisiester op My Name Is Earl, sneed hij eigenlijk zijn tanden door op het grote scherm. Het zou dus niet zo verwonderlijk moeten zijn om te zien dat Lee in staat was om het succes dat hij in de filmwereld vond vast te houden door zijn rol als Dave in de Alvin and the Chipmunks-filmfranchise voort te zetten.

Hij begon zijn tijd in deze franchise terwijl hij nog steeds bezig was als Earl Hickey op het kleine scherm, maar vanwege het succes van de eerste film kon hij doorgaan met verzilveren met volgende vervolgprojecten. Ongeacht hoe mensen zich voelen over de kwaliteit van die films, het v alt niet te ontkennen dat ze een enorm succes waren voor alle betrokkenen.

In totaal zou Jason Lee in vier Alvin and the Chipmunks-films verschijnen, waarvan de meest recente in 2015 uitkomt. Hoewel het niet officieel is dat de franchise terugkeert, is het mogelijk dat ze kom terug en kijk om nog een keer te verzilveren.

Zo geweldig als het grote scherm was voor Lee in die specifieke franchise, hij heeft door de jaren heen ook furore gemaakt als stemacteur.

We Bare Bears is een succes geweest

Jason Lee We Bare Bears
Jason Lee We Bare Bears

Ondanks zijn uitmuntendheid in My Name Is Earl, een live-actionshow, heeft Jason Lee een opmerkelijk vermogen getoond om te gedijen als stemacteur. Nadat My Name Is Earl tot een einde kwam, kon de artiest het personage Charlie spelen in de serie We Bare Bears, die een succesvolle run op het kleine scherm had.

Voordat hij aan zijn tijd bij We Bare Bears begon, had Jason Lee aangetoond dat hij kon gedijen als stemacteur met misschien zijn meest opvallende stemrol als Syndrome in The Incredibles. Lee zou ook zijn stem lenen aan de films Monster House en Underdog voordat hij begon aan zijn run als Charlie op We Bare Bears.

We Bare Bears liep van 2015 tot 2019 en uitgezonden meer dan 100 afleveringen. Niet alleen was de serie een enorm succes, maar in 2020, een jaar nadat de serie ten einde liep, kwam er een film voor de animatieserie uit. Er zijn niet veel mensen die dit soort succes kunnen vinden in zowel live-action- als voice-actingrollen, maar het laat alleen maar het soort bereik zien dat Jason Lee heeft wanneer hij echt dingen opdraait voor een optreden.

Hoe leuk het ook was om te zien hoe Lee zijn vaardigheden uitbreidde door nieuwe personages te spelen, hij maakte onlangs furore toen hij een van zijn beroemdste personages in de filmfranchise hernam die hem echt tot een ster heeft gemaakt.

Hij hernam de iconische Brodie Bruce in Jay And Silent Bob Reboot

Jason Lee opnieuw opstarten
Jason Lee opnieuw opstarten

Jason Lee kreeg enkele van zijn grootste doorbraken door in Kevin Smith's View Askewniverse te verschijnen als meerdere personages, waaronder stripliefhebber Brodie Bruce. Brodie maakte zijn debuut in de film Mallrats, en hij zou door de jaren heen in volgende View Askewniverse-films verschijnen. In 2019 kwamen Jay en Silent Bob Reboot naar de bioscoop, en Kevin Smith maakte deze film met het plezier van de fans in gedachten.

Niet alleen kregen oude fans de kans om Jay en Silent Bob in actie te zien, maar er kwamen ook een aantal andere klassieke personages in beeld. Het aanraken van de basis met Brodie Bruce en de huidige staat van zijn stripboekwinkel werd uiteindelijk een van de grappigste delen van de hele film, en Jason Lee glipte terug in het personage alsof er helemaal geen tijd was verstreken.

Volgens IMDb zal Lee de rol van Brodie opnieuw vertolken in de film Twilight of the Mallrats, maar het v alt nog te bezien wanneer dat een officiële release zal zien.

My Name Is Earl was een enorm succes voor Jason Lee, en sinds die show tot een einde kwam, heeft de acteur kunnen uitblinken in een aantal fantastische projecten.

Aanbevolen: