10 acteerduo's die altijd in elkaars films zitten

Inhoudsopgave:

10 acteerduo's die altijd in elkaars films zitten
10 acteerduo's die altijd in elkaars films zitten
Anonim

Een essentieel ding als het gaat om het aan elkaar koppelen van acteurs, is chemie. Het maakt niet uit hoe goed twee mensen zijn in wat ze individueel doen, als hun stijlen niet bij elkaar passen, zullen ze het niet kunnen laten werken. Dus wanneer twee mensen ontdekken dat ze die artistieke connectie kunnen hebben, is het normaal dat ze willen blijven samenwerken.

Alle acteurs in dit artikel delen een unieke band, of het nu persoonlijk of professioneel is, waardoor ze de perfecte acteerpartner zijn voor de ander. Van oude vrienden die samen zijn opgegroeid tot acteurs die elkaar alleen op de set zien, maar het is altijd magisch, hier zijn een aantal geweldige acteerduo's.

10 Ben Affleck & Matt Damon

Een van de grootste acteerduo's in de entertainmentindustrie en een van de grootste bromances in de geschiedenis. Ben Affleck en Matt Damon treden al jaren samen op. Ze kenden elkaar al sinds ze kinderen waren en creëerden Good Will Hunting terwijl ze op de universiteit zaten. Daarna werkten ze samen aan veel geweldige projecten, zoals Project Greenlight, The Runner, Chasing Amy, Dogma en Jay en Silent Bob. Tot op de dag van vandaag zijn ze heel goede vrienden en werken ze graag samen.

9 Helena Bonham Carter & Johnny Depp

Helena Bonham Carter en Johnny Depp zijn op dit moment een pakketdeal. Hun chemie als ze samenwerken is geweldig, en daar komt nog bij dat ze erg goede vrienden zijn. Helena en haar toenmalige partner, de enige echte Tim Burton, werkten samen met Johnny in vele geweldige films, zoals Alice in Wonderland en Alice: Through the Looking Glass, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Charlie and the Chocolate Fabriek, en vele andere. Johnny is ook de peetvader van de kinderen van Helena en Tim.

8 Emma Stone & Ryan Gosling

Als je denkt aan Emma Stone en Ryan Gosling aan het werk, zullen de meeste mensen zich waarschijnlijk de geweldige musical La La Land herinneren. Hoewel dat een ongelooflijk project was dat hun briljante acteerdynamiek perfect weergaf, werken Emma en Ryan al jaren samen.

Ze speelden samen in Crazy, Stupid, Love en Gangster Squad en zijn sindsdien erg hecht geworden. Emma zei dat hij "een lieve, geweldige vriend is. Ik kan me niet eens voorstellen hoe mijn leven zou zijn zonder Ryan."

7 Meg Ryan & Tom Hanks

Lezers herinneren zich dit duo misschien van films als You've Got Mail, Sleepless in Seattle, Joe Versus the Volcano en de film uit 2015 die Meg Ryan regisseerde, Ithaca. Meg en Tom Hanks werken al vele jaren samen en een van de redenen waarom ze zo'n goede band hebben, is omdat ze een vergelijkbare benadering hebben om op de set te werken.

"Hij is gewoon zo makkelijk. Hij luistert; hij wortelt voor andere mensen. (Hij) houdt er niet van om drama te zijn," zei Meg. "Ik voel hetzelfde. We zijn er gewoon om plezier te hebben, dit hoort een creatieve ervaring te zijn en er is geen reden om zwaar te worden."

6 Adam Sandler & Rob Schneider

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste duo in komische films. Rob Schneider ontmoette Adam Sandler toen hij naar Adams allereerste comedyshow ging, en vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten was het duidelijk dat ze hetzelfde gevoel voor humor deelden. De eerste keer dat ze samenwerkten was in Saturday Night Live, en sindsdien hebben ze talloze films gemaakt. Big Daddy, klik, volwassenen, je knoeit niet met de Zohan, om er maar een paar te noemen.

5 Jennifer Lawrence & Bradley Cooper

Silver Linings Playbook
Silver Linings Playbook

Ondanks het leeftijdsverschil tussen Bradley Cooper en de ster uit The Hunger Games, Jennifer Lawrence, hebben deze twee acteurs een onmiskenbare band waardoor ze ongelooflijk goed kunnen samenwerken. Ze werkten samen in Serena, SIlver Linings Playbook, Joy, American Hustle en anderen, en hun band blijft bestaan, ongeacht hoeveel tijd ze apart doorbrengen.

"We praten niet vaak met elkaar, maar toen ik voor Joy in Boston opdook, was het ineens alsof we nooit stopten", zei Bradley. "We zijn net begonnen waar we gebleven waren, en dat is zeldzaam. Het is gewoon gemakkelijk om naar haar te kijken en het gevoel te hebben dat ik de waarheid vertel."

4 Chris Evans & Scarlett Johansson

scarlett johansson chris evans avengers oneindige oorlog
scarlett johansson chris evans avengers oneindige oorlog

Chris Evans en Scarlett Johansson delen een intimiteit en chemie op de set die alleen kan worden verklaard met de geschiedenis die ze hebben. Voordat ze Captain America en Black Widow werden, werkten ze al een paar jaar samen.

De eerste keer dat ze een project deelden was in 2004, met de film The Perfect Score. Een paar jaar later deden ze The Nanny Diaries, en het gerucht gaat dat ze samen zullen werken aan de remake van Little Shop of Horrors.

3 Shailene Woodley & Ansel Elgort

In slechts een paar jaar tijd vormden deze twee jonge acteurs een geweldig acteerduo. Nu kan niemand ze zien zonder ze met de andere te associëren. De eerste keer dat de wereld over dit duo hoorde, was bij de verfilming van de roman van John Green, The Fault in Our Stars. Daar speelden ze twee terminaal zieke kankerpatiënten die verliefd worden en leren hun resterende tijd samen door te brengen. Kort daarna speelden ze broers en zussen in de drie films van de Divergent-saga.

2 Emily Blunt & Meryl Streep

De duivel draagt Prada
De duivel draagt Prada

De relatie van Emily Blunt en Meryl Streep heeft een lange weg afgelegd sinds ze voor het eerst samenwerkten in The Devil Wears Prada. Meryl was al een filmster, maar Emily is sindsdien uitgegroeid tot een eigen ster en de twee werkten samen in veel projecten. In 2014 kwamen ze weer bij elkaar voor de film Into the Woods en in 2018 speelden ze samen in Mary Poppins Returns.

1 Al Pacino & Robert De Niro

Misschien wel het meest iconische acteerduo in de geschiedenis, de Lennon/McCartney van de acteerwereld. Al Pacino en Robert De Niro werken al vele jaren samen, tot voor kort, toen ze schitterden in de film The Irishman van Martin Scorsese. De eerste keer dat ze meespeelden in een film was toen ze The Godfather deden in 1972. Sindsdien hebben ze tijdloze projecten gedaan zoals Heat, Righteous Kill en nog veel meer.

Aanbevolen: