Een update over Rachel Hunter en Gianna Distenca uit de muziekvideo 'Stacy's Mom

Inhoudsopgave:

Een update over Rachel Hunter en Gianna Distenca uit de muziekvideo 'Stacy's Mom
Een update over Rachel Hunter en Gianna Distenca uit de muziekvideo 'Stacy's Mom
Anonim

Amerikaanse rockband Fountains of Wayne werd in 1995 in New York opgericht en maakte zichzelf geliefd bij de alternatieve fanbase door hun titelloze debuut in 1996 en hun tweede album, Utopia Parkway, in 1999. Maar in 2003 explodeerden ze in de mainstream met hun hit " Stacy's Mom" We weten dat alleen al het noemen van het nummer genoeg is om dat aanstekelijke powerpop-refrein een week lang in je hoofd te krijgen, dus…sorry daarover. Maar zolang je erover nadenkt, waarom zou je je niet overgeven aan een beetje frivole nostalgie en het nummer en de brutale videoclip opnieuw bekijken?

Gianna Distenca en Rachel Hunter spelen respectievelijk Stacy en "Stacy's moeder". Stacy's beste vriend, een preteenjongen (Shane Haboucha), schudt haar romantische toenadering naar hem van zich af terwijl hij zich een meer wenselijke liefdesmatch voorstelt: haar moeder. Rachel Hunter en Gianna Distenca zijn perfect in hun rollen, waardoor we ons afvroegen waar ze vandaan kwamen en wat ze nu doen. Dit is wat we weten over het moeder-dochterpaar op het scherm.

10 Gianna Distenca stopt met showbusiness kort na 'Stacy's Mom'

Gianna Distenca (ze gebruikt Gianna Dispenza nu op haar website en sociale media) speelde in een paar andere korte video's in de vroege tot midden jaren '00, maar niets zo herkenbaar als 'Stacy's Mom'. Realiseerde ze zich dat ze die iconische rol nooit zou overtreffen en besloot ze te stoppen terwijl ze voorop liep? Of was acteren voor haar gewoon op zijn beloop? We weten het niet echt zeker, maar we weten dat ze al meer dan 15 jaar volledig van de showbusiness af is.

9 Rachel Hunter was een productief model voor en na de video

Rachel Hunter, geboren in Nieuw-Zeeland, had al veel succes in het modellenwerk voordat ze werd getikt om Stacy's moeder te spelen. Ze was voorafgaand aan de video verschenen in Vogue, Elle, Harper's Bazaar en Cosmopolitan, en het jaar daarna naakt voor Playboy geposeerd.

8 Gianna Distenca volgde kunstopleidingen na de middelbare school

Na de middelbare school ging Gianna Distenca naar Colorado College in Colorado Springs voor een graad in liberal arts, waarna ze naar het San Francisco Art Institute ging, waar ze haar BFA in beeldhouwkunst behaalde in 2014. Ze studeerde uitgebreid anatomie, realisme en fotorealisme.

7 Rachel Hunter was tweede keus om Stacy's moeder te spelen

Fountains of Wayne bewonderde The Cars en probeerde hun geluid en stijl na te bootsen, en verborg zelfs verschillende subtiele knipoogjes naar de band in de muziekvideo 'Stacy's Mom'. Ze wilden dat Paulina Porizkova, de vrouw van Cars' frontman Ric Ocasek, de rol van Stacy's moeder zou spelen. Ric wees het verzoek beleefd af en Rachel Hunter kreeg de rol.

6 Gianna Distenca werkt als internationaal schilder en beeldhouwer

Gianna Distenca werd geboren in Providence, maar verliet de Verenigde Staten nadat ze was gestopt met acteren en heeft sindsdien een opmerkelijk succesvolle carrière in de kunst nagestreefd. Ze behaalde haar Master aan het Royal College of Art en blijft werken in schilderkunst en beeldhouwkunst.

5 Rachel Hunter runt een blog over reiswebsites

Op 51-jarige leeftijd modelleert Rachel Hunter niet zo veel meer op de covers van tijdschriften, maar ze volgt nog steeds haar passie. Ze heeft een reiswebsite-blog waarin haar reizen over de hele wereld en ontdekking van verschillende culturen worden beschreven, evenals haar verkenning van yoga, meditatie en spiritualiteit.

4 Gianna Distenca heeft over de hele wereld lesgegeven

Gianna Distenca's website en sociale media onthullen dat ze veel tijd heeft besteed aan het lesgeven aan jongeren. Ze gaf verschillende jaren keramiek aan kinderen in Nahr al-Bared, een Palestijns vluchtelingenkamp in Noord-Libanon, en ze had in die tijd tentoonstellingen in Beiroet, en had vertoningen in Italië, Engeland en nog veel meer.

3 Rachel Hunter was getrouwd met Rod Stewart

Na haar eerste huwelijk (met Kip Winger, een lid van de band van Alice Cooper), ontmoette Rachel Hunter Rod Stewart, 24 jaar ouder, en de twee trouwden in 1990. Ze hebben twee kinderen, Renee en Liam, geboren in respectievelijk 1992 en 1994. Rachel Hunter's scheiding van Rod Stewart werd in 2006 afgerond na zeven jaar daarvoor gescheiden te zijn geweest.

2 Rachel Hunter was jurylid bij 'New Zealand's Got Talent'

Rachel Hunter had jarenlange ervaring als actrice en model onder haar riem toen ze de rol van rechter op New Zealand's Got Talent in 2012 aanvaardde. Ze was tot 2013 in de show en gaf feedback aan zangers, muzikanten en stripboeken, dansers en allerlei soorten variétéartiesten die ongetwijfeld hoopten dat ze een carrière zouden hebben die net zo vruchtbaar was als die van haar.

1 Rachel Hunter was ook te zien bij 'Ru Paul's Drag Race' en 'Dancing With The Stars'

Na een stormachtige carrière van fotoshoots, modeshows, gala's en andere engagementen, moet Rachel Hunter een leuke afwisseling hebben gevonden door hier en daar langs te komen voor een aflevering of een seizoen van reality-tv. Ze verscheen in seizoen 1 van Dancing With the Stars in 2005, en veel fans vonden dat zij en haar partner Jonathan Roberts het verdienden om te winnen. Ze verscheen ook als gastrechter in een aflevering ("It Takes Two") van Ru Paul's Drag Race All Stars.

Aanbevolen: