Een update over Alyson Stoner & 9 andere kinderen die in beroemde muziekvideo's verschenen

Inhoudsopgave:

Een update over Alyson Stoner & 9 andere kinderen die in beroemde muziekvideo's verschenen
Een update over Alyson Stoner & 9 andere kinderen die in beroemde muziekvideo's verschenen
Anonim

In 2019 eerde de MTV VMAS Missy Elliot met de Michael Jackson Video Vanguard Award. Tijdens haar tribute zette actrice en danseres Alyson Stoner een aangename verrassing weer in de schijnwerpers door op te treden. Na te zijn verschenen in Elliot's video uit 2002 voor haar nummer 'Workout', had Stoner succes als Disney Chanel Star. Stoner verscheen in films en shows zoals de afleveringen van Camp Rock, The Suite Life of Zack & Cody en Phineas and Ferb, met de stem van Isabella. Haar optredens buiten Disney waren onder meer Cheaper by the Dozen en twee van de Step Up-afleveringen.

Hoewel Stoner nooit is gestopt met werken, is de getalenteerde danser de afgelopen jaren rustig gebleven. Wat onmiskenbaar is, is dat haar indrukwekkende dansbewegingen haar carrière vooruit stuwden. Wie houdt er niet van om een schattig kind te zien acteren of het af te breken in een muziekvideo? Laten we eens kijken wat Stoner heeft uitgespookt en negen andere kinderen die in geliefde muziekvideo's verschenen.

10 Alyson Stoner: 'Work It' van Missy Elliott (2002) 'Gossip Folks' (2002) 'I'm Really Hot' (2006) en diverse andere muziekvideo's

Stoner danste als kind in twee andere muziekvideo's voor Elliott, waaronder 'Gossip Folks' uit 2002 en 'I'm Really Hot' uit 2006. Ze verscheen ook in de videoclip van Eminem uit 2004 voor "Just Lose It". Een van haar laatste acteercredits is de stemrol van Sam Sharp in de tekenfilm The Loud House. Ze heeft ook de stem van Xion en Kari ingesproken in de Kingdom Hearts-videogames, waar ze in 2008 mee begon en tot 2020 heeft gedaan. Volgens Teen Vogue bracht Stoner in 2021 ook een boek uit genaamd Mind Body Pride: 7-Step Guide to Deeper Inner Connection, waarin LGBTQIA+ Wellness wordt gepromoot.

9 Shane Haboucha: Fountains Of Wayne's "Stacy's Mom" - 2003

"Stacy's Mom" is een nummer uit 2003 van de pop-rockgroep Fountains of Wayne. Shane Haboucha speelt "Stacy's" adolescente beste vriend en liefdesbelang in de muziekvideo. De video draait om de jongen die met veel seksuele toespelingen dichter bij Stacy's moeder probeert te komen. Hij is meer gefascineerd en verliefd op Stacy's moeder dan op haar, met de songtekst waarin staat: "Stacy, kun je dat niet zien? Je bent gewoon niet het meisje voor mij. Ik weet dat het misschien verkeerd is, maar ik ben verliefd met Stacy's moeder." Haboucha, die ten tijde van de videoclip rond de dertien was, staat bekend om zijn rol in Desperation uit 2006. Hij zat ook in Justice League: The Final Frontier in 2008. Verder lijkt het er niet op dat hij aanwezig is op sociale media. Desalniettemin zal iedereen die deze muziekvideo ooit heeft gezien deze nooit vergeten.

8 Heather DeLoach: Blind Melon's "No Rain (1992)

Heather DeLoach was de tapdansende hommel in Blind Melon's nummer 'No Rain' uit 1992. DeLoach was toen rond de negen. Het leek alsof DeLoach besloot haar carrière in de showbusiness niet voort te zetten. Wel zorgde ze voor een aangename verrassing in de show I Can See Your Voice. Ze droeg passend een bijenoutfit en probeerde dansers voor de gek te houden door te denken dat ze alleen kon zingen versus dansen. "Bee Girl" is getrouwd met een financieel adviseur bij Northwestern Mutual genaamd Matthew Greiner, en de twee kregen een dochter genaamd Olivia. DeLoach werkt ook voor een vruchtbaarheidsdokter in Orange County, Californië.

7 Leon Burns: Usher's "No Limit" (2016) en Chris Brown's "Party" (2016)

Leon Kida Burns, professioneel bekend als "Kida the Great", verscheen in Usher's 2016 muziekvideo voor "No Limit" en trad met hem op tijdens de 2016 BET Awards. Burns werd geboren in 2002, dus hij was rond de 14 toen hij in deze videoclip verscheen. In 2016 won Burns de hoofdprijs van $ 250.000 voor het dertiende seizoen van So You Think You Can Dance: Next Generation. In hetzelfde jaar verscheen hij ook op de muziekvideo voor Chris Brown's "Party". Een van zijn laatste credits is in de tv-serie The World of Dance. Burns choreografeerde ook en verscheen in de muziekvideo voor Justin Bieber's nummer "Come Around Me" en maakte een cameo in Disney's Zombies 2.

6 Jacob Anthony Perez: Gym Class Heroes' "Cupid's Chokehold" (2005) en "Shoot Down The Stars" (2007)

Jacob Anthony Perez, professioneel bekend als Princeton Perez, speelde Cupid Boy in de muziekvideo uit 2005 voor "Cupid's Chokehold", een nummer uitgevoerd door Gym Class Heroes en Patrick Stump van Fallout Boy. Perez voerde de dansstijl van krumping intens uit, terwijl hij op dat moment ongeveer negen jaar oud was. Perez bleef op hilarische wijze Travie McCoy fotograferen met pijl en boog, waardoor hij verliefd werd op verschillende vrouwen, zelfs nadat zijn relaties mislukten. Je ziet ook een toen nog onbekende Katy Perry, de ex van McCoy, als de laatste liefdesbelang in de video.

Hij verscheen ook in de videoclip van Gym Class Hero uit 2007 voor "Shoot Down the Stars". Hij speelde ook een jonge Corbin Bleu in High School Musical 3. Wat sommige mensen misschien zijn vergeten of zich niet realiseerden, is dat Perez in de groep Mindless Behavior zat van 2008 tot 2017 toen ze uit elkaar gingen. Een van Perez' laatst bekende updates is het uitbrengen van zijn EP uit 2019 op Tidal genaamd "Perfect World".

5 Jhené Aiko: B2k's "Waarom ik van je hou" - 2002

Jhené Aiko, rapper Big Sean's beau, verscheen in 2002 in B2k's "Why I Love You". Ze was toen misschien veertien en vijftien. Je kunt Aiko naast Lil' Fizz zien zitten op de tribune tijdens een straatbasketbalwedstrijd. U zult ook wijlen Naya Rivera spotten! De platenmaatschappij bracht de twee op de markt als neven, maar de twee zijn in feite geen familieleden. Ze zijn gewoon samen opgegroeid. Aiko verscheen in de muziekvideo als een marketingtruc om het succes van B2k voor haar soloalbum af te spelen.

Het platenlabel heeft het echter nooit uitgebracht en Aiko besloot zich op school te concentreren en keerde in 2011 weer terug in de muziekscene. In 2020 bracht ze haar album "Chilombo" en haar debuutmixtape "Sailing Souls" uit. is nu beschikbaar op streamingdiensten. Aiko heeft een dochter met Omarions jongere broer O'Ryan.

4 Maddie Ziegler: Sia's "Elastic Heart" (2013) en "Chandelier (2014) and Other Sia Music Videos

Maddie Ziegler werd beroemd als achtjarige die verscheen in Lifetime's reality-tv-show Dance Moms. In 'Chandelier' en 'Elastic Heart' danste Ziegler als een jonge Sia, met een pruik die leek op Sia's kenmerkende platina-pony. Veel mensen vonden de video "Elastic Heart" echter controversieel omdat Ziegler toen nog maar tien was en een nudekleurig turnpakje droeg.

Zelfs Stevens-acteur Shia Labeouf speelde ook in de muziekvideo alleen een naaktshort. Ziegler beschouwde de video echter als 'kunst'. In 2020 trad Ziegler op in The Tonight Show met Sia voor haar nummer "Together". In 2021 verscheen ze ook in 'Speechless' van Eddie Benjamin. Insider meldde ook dat Ziegler naar Velma gaat in de remake van West Side Story.

3 Macaulay Culkin: Michael Jackson's "Black or White" (1991)

Actrice Brenda Song is bevallen van haar eerste kind genaamd Dakota met Home Alone-acteur Macaulay Culkin. Culkin is zeker een van de beroemdste kinderacteurs uit de jaren 90 aller tijden. In het nummer "Black and White" van Michael Jackson uit 1991 verscheen hij en was toen ongeveer elf jaar oud. Culkin had ook een podcast genaamd Bunny Ears en een bijbehorende website. Culkin had in het verleden te maken met juridische problemen en had een gespannen relatie met zijn ouders. Het lijkt er echter op dat hij nu op een veel betere plek is.

2 Keke Palmer: Ludacris "Runaway Love" (2007)

Na de hoofdrol in Akeelah and the Bee in 2006, speelde KeKe Palmer "Erika" in "Runway", een nummer van Ludacris met Mary J. Blige in 2007. Het nummer en de video geven drie verhalen van getroebleerde jongeren die rennen weg wegens hun ontberingen. Het personage van Palmer wordt op elfjarige leeftijd moeder. Haar vriend is zestien jaar oud en haar familie is te arm om een abortus te betalen. In 2008 speelde Palmer in Nickelodeon's True Jackson, VP. Daarna speelde ze in 2019 Mercedes in Hustlers. In 2020 was Palmer gastheer van de VMA's en bracht ze haar EP "Virgo Tendencies: Pt. 2. uit.

1 Naomi Campbell: Bob Marley's "Is This Love" (1978)

Het is veilig om te zeggen dat er geen update nodig is voor Naomi Campbell, behalve dat ze onlangs moeder werd in 2021. Campbell werd een van de meest succesvolle supermodellen aller tijden. Veel mensen weten echter niet dat ze op zevenjarige leeftijd in de videoclip "Is This Love" van Bob Marley zat. In de video zingt Marley dit nummer op een kinderfeestje. Marley drapeert een dekbed over Campbell en een ander klein meisje dommelt rond de twee minuten in op de bank.

Aanbevolen: