Wat is er echt gebeurd met Christopher Mintz-Plasse na 'Superbad'?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met Christopher Mintz-Plasse na 'Superbad'?
Wat is er echt gebeurd met Christopher Mintz-Plasse na 'Superbad'?
Anonim

Christopher Mintz-Plasse werd onderdeel van de popcultuurgeschiedenis als Fogell, beter bekend als McLovin, de supernerdy middelbare scholier in Superbad. Een nep Hawaïaans rijbewijs leidt tot een wilde nacht feesten met vrienden – en een paar agenten.

De film werd het lanceerplatform voor veel sterren die tegenwoordig A-listers zijn, waaronder Seth Rogen, Jonah Hill en Emma Stone. De carrière van Mintz-Plasse is niet zo bekend geworden als veel van zijn co-sterren, maar dat betekent niet dat hij het niet druk heeft gehad.

10 Rolmodellen was een fatsoenlijke komediefilm die vergeten is

Rolmodellen film
Rolmodellen film

Zijn volgende filmproject was Role Models. Seann William Scott en Paul Rudd spelen een dertigjarige energiedrankverkoopster. Na een verkeersruzie met een takelwagenchauffeur worden ze veroordeeld tot 100 uur werkstraf. Mintz-Plasse speelt een van de kinderen waarmee ze moeten werken. Hoewel het sinds de release in 2008 onder de radar is verdwenen, kreeg de ruwe komedie goede recensies, en met een opmerkelijke cast die ook Elizabeth Banks en Jane Lynch (High School Musical) omvatte, deed het een behoorlijke kassa.

9 'Kick-Ass' en het vervolg waren een nieuwe carrièreboost

Christopher Mintz-Plasse in Kick-Ass
Christopher Mintz-Plasse in Kick-Ass

Kick-Ass, met zijn mix van zwarte komedie en het verhaal van de oorsprong van superhelden, en favoriet Nicolas Cage in een sleutelrol, werd een hit bij de release in 2010. Net als Superbad, co-sterren Aaron Johnson en Chloë Grace Moretz zou daarna grotere successen boeken. Tot eer van Mintz-Plasse was zijn rol als Red Mist oorspronkelijk bedoeld als een ondergeschikte rol. Het was op de kracht van zijn auditie dat regisseur Matthew Vaughn besloot om de rol uit te breiden. Mint-Plasse, Moretz en Johnson keerden allemaal terug voor Kick-Ass 2 in 2012.

8 Zijn kans op een primetime-serie werd tot zinken gebracht door een tragedie

Vriend Mij Promo
Vriend Mij Promo

In 2012 kondigde CBS een nieuwe sitcom aan waarin Mintz-Plasse en Nicholas Braun (Succession) de hoofdrol zouden spelen. In Friend Me zouden de twee kerels spelen die het kleine stadje Indiana verlaten voor LA en banen bij Groupon. Mintz-Plasse zou zijn kenmerkende nerd spelen en de show werd besteld met een pruimtijdslot in gedachten voor het seizoen 2012-2013. De tragedie trof de maker Alan Kirschenbaum echter aan door zelfmoord voor de première van het project, en CBS heeft nooit één van de acht afleveringen uitgezonden die al zijn opgenomen.

7 Hij is een veelgevraagde stemacteur in animatiefilms geworden

Fishlegs - Hoe u uw draak kunt trainen
Fishlegs - Hoe u uw draak kunt trainen

Mintz-Plasse heeft zijn sporen nagelaten in de wereld van animatiefilms, grotendeels via DreamWorks Animation. Hij kreeg de rol van Fishlegs, de Viking/draken-expert in How to Train Your Dragon in 2010, en het heeft geleid tot een stroom aan rollen, waaronder beide Dragon-vervolgen.

Hij behaalde opnieuw een grote overwinning in animatie met een rol in de Trolls-film en zijn vervolg als de schurk King Gristle. Mintz-Plasse heeft ook personages ingesproken in een aantal tv-series en korte films.

6 Een baan zoeken had een griezelig uitgangspunt en distributieproblemen

Zoek werk
Zoek werk

Get a Job was weer een film met een geweldige cast die op de een of andere manier nooit vlam vatte. Miles Teller schittert als een millennial die worstelt om werk te vinden in LA, en Mintz-Plasse speelt zijn kamergenoot Ethan. Ethan ontwikkelt een mobiele app die stalkers mogelijk maakt en er uiteindelijk succes mee heeft. Met Anna Kendrick, Marcia Gay Harden en Bryan Cranston in de cast, ging het in 2012 in productie, maar werd opgehangen door distributieproblemen en kwam in beperkte release in 2016.

5 Mintz-Plasse kreeg nog een kans op een tv-serie met 'The Great Indoors'

Het grote binnen
Het grote binnen

Mintz-Plasse kreeg nog een kans om te schitteren in een tv-serie met The Great Indoors, die in 2016-2017 slechts één seizoen werd uitgezonden. De serie speelde Joel McHale en Stephen Fry als redacteur en uitgever van een buitentijdschrift. Het personage van Mintz-Plasse zorgde voor een deel van de komedie van de serie waarin hij een computernerd speelde die contrasteerde met de ruige, buitenaardse esthetiek van het tijdschrift. Ondanks de geweldige cast en een tijdslot direct na Big Bang Theory, slaagde het er niet in om fans of critici aan te spreken en werd het niet vernieuwd.

4 Hij was typecast in Netflix's 'Flaked'

Vlokken Netflix-serie
Vlokken Netflix-serie

Mintz-Plasse speelde een ondersteunende rol in een Netflix-dramedy genaamd Flaked. De serie speelde Will Arnett (Arrested Development) in een semi-serieuze rol als een herstellende alcoholist die probeert zijn façade als zelfhulpgoeroe te behouden, zelfs als hij worstelt. Mintz-Plasse had een terugkerende rol als Topher.

Hoewel de hoofdrol misschien een vertrekpunt was voor Arnett, speelde Mintz-Plasse nog een ander technisch genie die sociaal onhandig is in Topher. De serie werd uitgezonden in 2016-2017 en werd na twee seizoenen geannuleerd.

3 Hij verscheen in veel Seth Rogen-projecten

Christopher Mintz-Plasse in Buren
Christopher Mintz-Plasse in Buren

In de loop der jaren heeft Mintz-Plasse duidelijk banden onderhouden met zijn Superbad-aluin. Hij verscheen in een handvol Seth Rogen-komedies, waaronder Neighbours (waar hij een gedenkwaardige en X-rated lijn heeft die een grap levert in de rol van Scoonie), en This Is the End, waar hij een overdreven versie van zichzelf speelde die is uiteindelijk meegezogen in de hel als de wereld eindigt. Hij heeft zelfs een kleine en niet genoemde rol in The Disaster Artist, een film met in de hoofdrol en geproduceerd door Rogen.

2 Mintz-Passe besteedt veel tijd aan zijn muziek

Christopher Mintz-Plasse in zijn band
Christopher Mintz-Plasse in zijn band

Iedereen die Mintz-Passe op Twitter volgt, weet dat veel van zijn tijd tegenwoordig niet meer met acteren bezig is, maar met muziek. Hij heeft zijn eigen indierockband genaamd MainMan, waar hij bas speelt. De band debuteerde hun video, die een soort Steely Dan-sfeer uit de jaren 70 heeft, op het YouTube-kanaal The Funny or Die in 2017. Hij diende ook als drummer voor een band genaamd The Young Rapscallions en speelde bas in Bear on Fire. In interviews zei hij dat hij het leuk vindt om zijn tijd te verdelen tussen zijn twee liefdes voor acteren en muziek.

1 Hij heeft eindelijk een onaangename griezel gespeeld in 'Promising Young Woman'

Christopher Mintz-Plasse in Veelbelovende jonge vrouw
Christopher Mintz-Plasse in Veelbelovende jonge vrouw

Sinds 2018 speelt Mintz-Plasse in Blark and Son, een poppenkomedie met dramatische momenten op Comedy Central. Blark houdt van zijn computergeobsedeerde zoon, maar hij begrijpt hem niet door hun vele avonturen. De komedie is grof en profaan, maar ziet het personage van Mintz-Plasse nog steeds vaak op een computerscherm zitten. Het lijkt erop dat hij eindelijk zijn nerd-imago helemaal kwijtraakt. In Promising Young Woman speelt hij een enge man genaamd Neil.

Aanbevolen: