ICarly': wat de cast nu waard is versus seizoen 1

Inhoudsopgave:

ICarly': wat de cast nu waard is versus seizoen 1
ICarly': wat de cast nu waard is versus seizoen 1
Anonim

In de jaren 2000 was Nickelodeon de thuisbasis van verschillende iconische shows en iCarly was daar een van. Het netwerk hielp ook de carrières van enkele van de beste namen in de entertainmentindustrie een boost te geven, van Miranda Cosgrove tot Jennette McCurdy. Fans van iCarly zijn nu extatisch over de heropleving van de show, die is uitgebracht op Paramount+.

Naarmate de sterren achter de geliefde iCarly-personages in leeftijd en populariteit groeiden, nam ook hun vermogen toe. Laten we eens kijken hoeveel hun vermogen omhooggeschoten of gekelderd is van seizoen 1 tot nu.

10 Ryan Ochoa (Ongeveer $500, 000)

Ryan Ochoa heeft zijn carrière langzaam nieuw leven ingeblazen. Naast het feit dat hij van 2008 tot 2010 Chuck speelde in iCarly, staat de Californische acteur ook bekend om de rol van Lanny in Pair of Kings van Disney XD. Nu, volgens zijn IMDb-pagina, is de acteur bezig geweest met het maken van bewegingen in korte films, meest recentelijk op GhettoBusters, Save the Island en Catch the '57 vorig jaar.

Voordat hij Chuck speelde, had Ryan geen grote stappen gezet in zijn carrière, dus zijn vermogen weerspiegelt dat waarschijnlijk.

9 Reed Alexander (ongeveer $ 1,9 miljoen)

Vóór iCarly was Reed Alexander te zien in verschillende korte films. Het was echter Alexanders werk als foodblogger dat de carrière van de alumnus van de New York University versnelde. Naast het verzamelen van een nettowaarde van maximaal $ 1,9 miljoen, was Alexander een actieve woordvoerder van de American Heart Association om een programma voor gezond eten te promoten bij een jong publiek.

Vóór iCarly had Reed geen substantiële stappen gezet in zijn carrière, dus het is veilig om te veronderstellen dat zijn vermogen niets was zoals het nu is.

8 Jeremy Rowley (ongeveer $ 1,2 miljoen)

Voordat hij groot werd met iCarly, hield Jeremy Rowley zich bezig met komische sketches. Hij heeft een tegoed voor zes afleveringen in Nickelodeon's All That en een cameo in Drake & Josh. Nu heeft de New Yorkse acteur een geschat vermogen van 1,2 miljoen dollar vergaard en houdt hij zich bezig met stemacteurs in de animatieserie Bless the Harts van Fox.

7 Deena Dille (ongeveer $2 miljoen)

Van 2009 tot 2010 speelde Deena Dill Charlotte (Gibby's moeder) op iCarly. Sindsdien heeft het model gewerkt in een aantal van de hoog gewaardeerde tv-shows, waaronder The CW's Star-Crossed en Disney's Good Luck Charlie. Ze was zelfs een van de makers van de bekroonde spelshow Oh Sit! van The CW's bekroonde spelshow Oh Sit!

Vóór iCarly had Deena verschillende kleine filmrollen en rollen in televisieshows. Haar vermogen groeide al voorafgaand aan haar paar afleveringen met iCarly.

6 Mary Scheer (ongeveer $1 miljoen)

Afkomstig uit Detroit, Michigan, ken je Mary Scheer misschien als Freddie's moeder op iCarly en Gladys in Bunk'd van Disney Channel. Daarvoor was ze een van de oorspronkelijke leden van de Mad TV-schetsserie, waar ze veel unieke personages op het scherm ontwikkelde. Mary Scheer is een van de iCarly-castleden die een behoorlijk succesvolle carrière had voordat ze in de Nickelodeon-show werd uitgebracht. Het is veilig om te zeggen dat haar vermogen waarschijnlijk geweldig was vóór seizoen 1. Nu heeft de 58-jarige actrice dit jaar haar rol als Marissa in de revival-serie van iCarly overgenomen.

5 Noah Munck (ongeveer $8 miljoen)

Noah Munck genoot enorme populariteit als Gibby van iCarly. Voordat hij zijn rol op iCarly belandde, had Noah slechts een paar gastoptredens gehad in kleinere series. in Het is veilig om te zeggen dat zijn carrière op de goede weg is, aangezien hij sinds 2014 een vaste waarde is in The Goldbergs. Naast acteren, stuwde zijn werk als EDM-artiest zijn vermogen zelfs op tot ongeveer $ 8 miljoen.

4 Jerry Trainor (ongeveer $ 1,5 miljoen)

Als je een fan bent van Drake & Josh, herken je Jerry Trainor misschien als "Crazy Steve. Vóór iCarly had de acteur veel kleine televisierollen, maar niets vergeleken met zijn rol in iCarly.

De acteur uit San Diego won drie Kids' Choice Awards als Spencer van iCarly. Daarvoor werkte de alumnus van de University of California bij SeaWorld San Diego en maakte hij zijn tv-debuut op MTV's Undressed.

3 Nathan Kress (ongeveer $ 1,5 miljoen)

Afkomstig uit Californië, heeft Nathan Kress die tas al sinds hij klein was. Toen hij vier jaar oud was, nam zijn moeder hem mee naar een open auditie waar hij werd getekend en later werd gecast als model voor verschillende advertenties. Op 11-jarige leeftijd kreeg hij de hoofdrol als "The Emperor" in het volksverhaal The Emperor's New Clothes voor zijn schoolproductie en portretteerde hij de jonge Simon Cowell op Jimmy Kimmel Live!.

2 Jennette McCurdy (ongeveer $5 miljoen)

Jennette McCurdy was een rijzende ster tijdens haar dagen in Nickelodeon. Daarvoor was ze ook een Mad TV-alumnus, waarmee ze in 2000 op achtjarige leeftijd haar acteerdebuut maakte. Jennette had verschillende gastrollen in veel televisieseries, maar nooit de hoofdrol, tot iCarly.

Helaas heeft het plotselinge overlijden van haar moeder haar ernstig getroffen en haar doen besluiten te stoppen met acteren. Hoewel ze voorgoed met pensioen was gegaan, blijft haar vermogen van $ 5 miljoen indrukwekkend. Nu houdt ze zichzelf bezig met het schrijven en hosten van zijn eigen podcastshow.

1 Miranda Cosgrove (ongeveer $10 miljoen)

Net zoals veel voormalige Nickelodeon- en Disney-tienersterren, heeft Miranda Cosgrove ook haar muziekcarrière als soloartiest gelanceerd. Hoewel niet succesvol, is ze er nog steeds in geslaagd om een vermogen van ongeveer $ 10 miljoen veilig te stellen door acteren en modelleren. Onlangs heeft ze ook een contract getekend om Margo te spelen in de komende Despicable Me 4.

Voordat ze op Nickelodeon speelde als Megan in Drake & Josh, maakte Miranda haar filmdebuut op 10-jarige leeftijd, als Summer in School of Rock, samen met Jack Black. In 2012 stond haar vermogen op $ 7 miljoen. Ze is met name een van de best betaalde kindacteurs in de moderne geschiedenis.

Aanbevolen: