Two And A Half Men: wat de cast nu waard is versus seizoen 1

Inhoudsopgave:

Two And A Half Men: wat de cast nu waard is versus seizoen 1
Two And A Half Men: wat de cast nu waard is versus seizoen 1
Anonim

Gedurende de 12 jaar en 12 seizoenen dat het duurde, was Two and A Half Men een van de geliefde sitcoms die resoneerde met fans. Het bracht gemiddeld 10 miljoen kijkers per seizoen en het seizoen 2011-12 verdiende een indrukwekkende $ 3,24 miljoen aan advertentie-inkomsten. Vanwege de relevantie van de CBS-sitcom, verwierven veel van de castleden bekendheid in de industrie.

Bijvoorbeeld, Jon Cryer was een acteur lang voor zijn stint als Alan Harper, maar Two and A Half Men vestigde hem als een begrip. Hetzelfde geldt voor veel andere castleden. Naast de erkenning had de show echter ook een grote invloed op hun financiële status. Blijf lezen om erachter te komen wat de cast nu waard is in vergelijking met seizoen 1.

10 Jon Cryer

Jon Cryer in een talkshow
Jon Cryer in een talkshow

Cryer was het meest loyale castlid van Two and A Half Men en bleef van de allereerste aflevering tot de laatste. Voordat hij in 2003 bij de sitcom kwam, had Cryer een behoorlijke achtergrond in film en films. Hij was beroemd om zijn rollen in P retty In Pink, Hot Shots!, en Superman IV: The Quest for Peace, maar ze maakten hem niet tot een begrip zoals Two and A Half Men dat deed. Hoewel het niet zeker is hoeveel Cryer verdiende in het eerste seizoen van de sitcom, nam hij in het middenseizoen $ 550.000 per aflevering mee naar huis. In het laatste seizoen werd het salaris van Cryer verhoogd naar $ 620, 000 - $ 650.000 per aflevering. De acteur is nu maar liefst $ 70 miljoen waard, waarbij het grootste deel van zijn rijkdom afkomstig is van zijn rol als Alan Harper.

9 Holland Taylor

Holland bereikte al de status van veteraan in de industrie voordat ze zich bij de cast van Two and A Half Men als Evelyn Harper voegde. Haar meest opvallende rol was Judge Roberta Kittleson in de ABC-sitcom The Practice, waarvoor ze een Emmy Award verdiende. Als terugkerend personage speelde Holland in 100 afleveringen en verdiende hij $ 75.000 per aflevering. Het is niet zeker of het ooit door de show is toegenomen, maar Nederland heeft een vermogen van ongeveer $ 18 miljoen op haar naam staan.

8 Melanie Lynskey

Melanie stal onze harten als Charlie's favoriete stalker en geobsedeerde minnaar, Rose. De inwoner van Nieuw-Zeeland was een doorgewinterde actrice met tal van credits op haar naam voordat ze een onderdeel werd van de CBS-sitcom. Aan het begin van de serie verdiende Melanie ongeveer $ 200.000 per aflevering. Maar naarmate haar populariteit en relevantie in de serie groeide, steeg het tot ongeveer $ 300.000. Vanaf 2021 heeft Melanie een nettowaarde van ongeveer $ 6 miljoen en verschijnt ze nog steeds in televisieshows en films.

7 Conchata Ferrell

De cast van Two and A Half Men in september 2011
De cast van Two and A Half Men in september 2011

Wijlen Conchata was een van de meest geliefde castleden van Two and A Half Men. Haar rol als Berta, Charlie's no-nonsense huishoudster, bevestigde haar status als een begrip. Ondanks dat hij in meer dan 200 afleveringen verscheen, werd Conchata echter lager betaald in vergelijking met andere secundaire personages. In het begin verdiende ze $ 100.000 per aflevering, en tegen het einde steeg het tot $ 150.000. Op het moment van haar tragische overlijden in oktober 2020, op 77-jarige leeftijd, werd Conchata geschat op $ 10 miljoen.

6 Angus T. Jones

Angus T Jones toen en nu
Angus T Jones toen en nu

Jones kreeg zijn grote doorbraak in de hitshow, ook al had hij wat acteercredits op zijn naam staan. Jones was net 10 toen hij werd gecast voor de rol van Jake Harper, de zoon van Alan en de neef van Charlie. Hij was een terugkerend personage tot seizoen 11, na zijn controversiële reactie op de show. Jones begon de serie goed en verdiende $ 200.000 per aflevering en een indrukwekkende tekenbonus. Zijn salaris werd tegen het einde opgedreven tot $ 300.000 per aflevering, waardoor hij de best betaalde kinder-tv-ster in 2010 was. Jones is nu 27 en heeft een opmerkelijk vermogen van $ 20 miljoen.

5 Marin Hinkle

Marin speelde de rol van Judith Harper Melnick, de boze en geïrriteerde ex-vrouw van Alan, in 84 afleveringen. Voor haar stint op Two and A Half Men vestigde Marin haar aanwezigheid in de televisiewereld in de ABC-show, Once and Again. Afkomstig van zo'n prestigieus project, kon Hinkle onderhandelen over een salaris van $ 500.000. Ze handhaafde dit salaris vanaf het eerste seizoen tot ze vertrok in seizoen 9, wat haar een nettowaarde van $ 3 miljoen opleverde. De in Tanzania geboren actrice heeft verschillende televisieprogramma's op haar naam staan.

4 Amber Tamblyn

Hoewel Amber pas in het voorlaatste seizoen kwam, maakte ze nogal indruk als Jenny, Charlie's dochter, die zijn promiscue karakter aannam. Voor die tijd was Amber een prominent kindsterretje. Ze kreeg haar eerste kennismaking met Hollywood toen ze 12 was als Emily Bowen Quartermaine in de show General Hospital. Haar andere opmerkelijke acteerprestaties zijn onder meer Buffy the Vampire Slayer, The Twilight Zone en The Sisterhood of the Traveling Pants. Het is onduidelijk hoeveel Amber verdiende met de sitcom, maar ze heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen.

3 Ryan Stiles

Ryan is een bekende naam in de comedywereld dankzij zijn stint in de beroemde improvisatiecomedyshow, Whose Line Is It Anyway?. Op televisie is hij echter vooral bekend door het spelen van het personage Lewis Kiniski in The Drew Carey Show. Ryan maakte zeldzame verschijningen op Two and a Half Men, met in 30 afleveringen de hoofdrol als Herb Melnick. Het is niet bekend wat hij verdiende met de sitcom, maar hij heeft een nettowaarde van $ 8 miljoen, waarvan de meeste niet afkomstig zijn van de Chuck Lorre-productie.

2 Ashton Kutcher

Afbeelding
Afbeelding

Ashton verving Charlie Sheen als een van de hoofdpersonages in seizoen negen en bleef een deel van de show tot de seizoensfinale. Voordat hij echter toetrad, was hij een groot probleem in de industrie. Zijn meest prominente rol was als Michael Kelso in de Fox sitcom, That 70's Show, waarvoor hij naar verluidt $ 250.000 tot $ 350.000 verdiende. Vanaf 2013, toen Kutcher bij Two and A Half Men kwam, was hij $ 56 miljoen waard, maar nu is zijn vermogen gestegen tot maar liefst $ 200 miljoen. Ashton verdiende $ 700.000 per aflevering van de show, maar het was niet verantwoordelijk voor het grootste deel van zijn rijkdom. Net als zijn personage Walden is Ashton een technisch onderlegde zakenman. Hij heeft een succesvol durfkapitaalbedrijf dat heeft geïnvesteerd in verschillende opmerkelijke startups.

1 Charlie Sheen

Charlie Sheen
Charlie Sheen

Charlie was de koning van de wereld toen hij zich aanmeldde als hoofdrolspeler van de sitcom. Hij had zijn status als Hollywood-roy alty begin jaren '90 gecementeerd met acteercredits als Platoon, Red Dawn, Hot Shots! en vrije dag. Vanaf het begin kreeg Charlie $ 800.000, maar in zijn laatste seizoenen onderhandelde hij over een verhoging naar $ 1.8 miljoen per aflevering. Two and A Half Men heeft aanzienlijk bijgedragen aan Charlie's rijkdom naast zijn stint op Anger Management, wat hem $ 2 miljoen per aflevering opleverde. Voordat hij T wo and A Half Men verliet, was Charlie maar liefst $ 150 miljoen waard. Maar vanwege zijn frivole levensstijl en aanvaringen met drugsmisbruik, huiselijk geweld en talloze schikkingen, werd Charlie's vermogen drastisch teruggebracht tot $ 10 miljoen.

Aanbevolen: