Big Bang Theory': wat de cast nu waard is versus seizoen 1

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory': wat de cast nu waard is versus seizoen 1
Big Bang Theory': wat de cast nu waard is versus seizoen 1
Anonim

Het verhaal van een lieve groep buitenbeentjesvrienden die gewoon door het leven proberen te komen, is keer op keer gedaan. Van Cheers tot Seinfeld tot Friends en er zullen vast nog meer volgen, er is iets wat we allemaal leuk vinden aan het kijken naar een groep mensen die samen door het leven worstelen. Maar één show nam die stijlfiguur en voegde er iets unieks aan toe: wetenschap.

The Big Bang Theory leek voorbestemd voor succes vanaf seizoen 1. Twee schijnbaar tegengestelde groepen mensen volgen - een appartement van nerdy, sociaal onhandige wetenschappers en een blonde bom aan de andere kant van de hal - fans werden al snel verliefd op de slimme, eigenzinnige humor en nerdy-chique sfeer van de show.

Vandaag is het weer een show waar miljoenen fans graag naar kijken, of ze nu de tijd doorbrengen tijdens quarantaine of als achtergrondgeluid terwijl ze thuis werken. Al die afleveringen en syndicaties hebben de cast van de show met een flink stuk verandering achtergelaten, volgens Audacy, vooral als je het vergelijkt met hun inkomsten uit het eerste seizoen.

Hier is een blik op hoe de cast van The Big Bang Theory opruimde, van seizoen 1 tot vandaag.

7 Johnny Galecki - 'Leonard Hofstadter'

Johnny Galecki bij ComiCon
Johnny Galecki bij ComiCon

Vandaag: $ 110 miljoen

Seizoen 1: geschat op ongeveer $ 1 miljoen

Als een van de hoofdrolspelers van de show begon Johnny Galecki met The Big Bang Theory en verdiende $ 60.000 per aflevering. Met het aantal shows in het eerste seizoen, brengt dat zijn geschatte nettowaarde van de show na seizoen 1 op ongeveer $ 1 miljoen. Natuurlijk groeide zijn salaris naarmate de show aan populariteit won. Hoewel hem oorspronkelijk de rol van Sheldon werd aangeboden, werd Galecki geprezen als Leonard Hofstadter en verdiende hij uiteindelijk $ 700.000 tot $ 900.000 per aflevering. Tegenwoordig wordt zijn vermogen geschat op $ 110 miljoen.

6 Jim Parson - 'Sheldon Cooper'

Vandaag: $160 miljoen

Seizoen 1: geschat op ongeveer $ 1 miljoen

Oorspronkelijk uit Houston omarmde Jim Parsons de rol van Sheldon en gaf ons allemaal een nieuw modewoord: "Bazinga!" Als een van de belangrijkste hoofdrolspelers van de show verdiende hij $ 60.000 per aflevering in seizoen 1, waardoor zijn geschatte nettowaarde van de show dat eerste jaar op ongeveer $ 1 miljoen kwam. Volgens IMDB, het langste castlid, kreeg Parsons een cult-aanhang van fans die dol waren op zijn eigenzinnige, droge humor. In de laatste seizoenen had hij een jaarinkomen van ongeveer $ 25 miljoen. Zijn vermogen wordt vandaag geschat op $ 160 miljoen.

5 Kaley Cuoco - 'Penny'

Vandaag: $ 100 miljoen

Seizoen 1: geschat op $ 810, 000

Als de belangrijkste vrouwelijke hoofdrol speelde Kaley Cuoco een belangrijke rol in The Big Bang Theory. Ondanks dat ze ook een hoofdrol speelde in de show, begon ze met een contract dat $ 45.000 per aflevering ontving in de eerste seizoenen, vergeleken met haar mannelijke tegenhangers die $ 60.000 ontvingen. Hierdoor had ze een geschat vermogen van dat eerste seizoen van ongeveer $ 810, 000. Maar fans werden al snel verliefd op haar sprankelende, grappige persoonlijkheid en Penny werd een belangrijk personage en trouwde uiteindelijk met Leonard Hofstadter, met wie Cuoco twee jaar in het echt een relatie had. Tijdens het laatste seizoen verdiende ze $ 1 miljoen per aflevering, wat haar nettowaarde vandaag op ongeveer $ 100 miljoen brengt.

4 Simon Helberg - 'Howard Wolowitz'

Simon Helberg en Kunal Nayyar op set van 'Big Bang Theory&39
Simon Helberg en Kunal Nayyar op set van 'Big Bang Theory&39

Vandaag: $45 miljoen

Seizoen 1: geschat op $ 810, 000

Simon Helberg, geboren in LA, nam de rol van Howard Wolowitz gemakkelijk aan. Net als Kaley Cuoco begon hij de show met het verdienen van $ 45.000 per aflevering in seizoen 1. Hoewel hij niet een van de belangrijkste leden van de cast was, was Helberg regelmatig aanwezig in de show en in seizoen 8 en 9 verdiende hij ongeveer $ 600, 000 per aflevering. Als enige vader in de cast waardeerde Helberg de stijging waarschijnlijk, waardoor hij vandaag een nettowaarde van ongeveer $ 45 miljoen heeft.

3 Kunal Nayyar - 'Raj Koothrappali'

Vandaag: $45 miljoen

Seizoen 1: geschat op $ 810, 000

Kunal Nayyar, geboren in Engeland, is de enige Brit in de cast. Net als Helberg en Cuoco begon hij de show met het verdienen van $ 45.000 per aflevering in seizoen 1. De deal veranderde echter naarmate de populariteit van de show groeide en hij verdiende uiteindelijk $ 600.000 per aflevering in seizoen 8 en 9. Gelukkig kan hij dat gebruiken geld voor een gezamenlijk feest met Johnny Galecki - het paar is op dezelfde dag jarig! Naast zijn succes met The Big Bang Theory, heeft Nayyar een graad in bedrijfskunde behaald aan de Universiteit van Portland.

2 Melissa Rauch - 'Bernadette Rostenkowski'

Vandaag: $20 miljoen

Seizoen 1: geschat op $ 690, 000

Als de piepende liefdesbelang van Howard Wolowitz, stapte Melissa Rauch in de schoenen van Bernadette Rostenkowski in seizoen 3. Aanvankelijk verdiende ze $ 30.000 per aflevering voor haar werk als Bernadette. Met een achtergrond in stand-up comedy bracht Rauch een unieke persoonlijkheid naar de show. Na in 159 afleveringen te zijn verschenen, volgens Vulture, wordt Rauch's nettowaarde vandaag geschat op $ 20 miljoen, een grote sprong van haar seizoen 1 nettowaarde van $ 690, 000.

1 Mayim Bialik - 'Amy Farrah Fowler'

Vandaag: $25 miljoen

Seizoen 1: geschat op $ 690, 000

Mayim Bialik was een unieke aanwezigheid op de show. Voor een verhaal dat zich op wetenschappers richt, is er maar één echte wetenschapper in de cast: Bialik, die een Ph. D. in Neurowetenschappen. De veelzijdige actrice werd zelfs toegelaten tot zowel Harvard als Yale voordat ze uiteindelijk besloot om naar de UCLA te gaan. Toen ze in seizoen 3 werd gecast voor de rol van Amy Farrah Fowler, verdiende ze $ 30, 000 per aflevering, net als haar medespeler Melissa Rauch, wat betekent dat haar nettowaarde van seizoen 3 ergens rond de $ 690, 000 was. Na 153 afleveringen wordt ze nu geschat $ 25 miljoen waard zijn.

Aanbevolen: