The Voice': 10 keer zangers auditie met het lied van een rechter

Inhoudsopgave:

The Voice': 10 keer zangers auditie met het lied van een rechter
The Voice': 10 keer zangers auditie met het lied van een rechter
Anonim

The Voice is een van de eerlijkste muziekcompetities ooit. Het verslaat elke andere competitie alleen al door het feit dat deelnemers worden beoordeeld op hun meest waardevolle bezit: hun stem. Het concept van de show is geniaal in actie, en de juryleden van beroemdheden dragen alleen maar bij aan de opwinding. We hebben nepvetes gezien tussen Adam Levine en Blake Shelton, Shakira's Spaanse tirades, en die pijnlijke momenten waarop een rechter (lees Kelly Clarkson) niet kan worden gekozen door een buitengewoon begaafde deelnemer.

De deelnemers doen er alles aan om die stoelen te laten draaien. Een van die lengtes is het uitvoeren van een van de liedjes van de jury, een risico dat alle kanten op kan gaan. De rechter in kwestie kan ofwel worden weggeblazen door die vertolking van hun lied, of er volledig door worden weggegooid. Dingen worden verhit wanneer een rechter de uitvoering van hun lied echt leuk vindt. Kelly Clarkson heeft het slechtste van de show gezien omdat ze een keer te vaak is geblokkeerd.

10 Kalvin Jarvis (John Legend)

Kalvins uitvoering van 'A Good Night' was op zijn best onberispelijk. Adam Levine was de eerste die hem een beurt gaf. Kelly Clarkson volgde haar voorbeeld, onder gejuich van het publiek. Jarvis, geheel in het wit gekleed, veranderde de auditie in een concert, waarbij zowel het publiek als de juryleden meededen terwijl hij optrad. Tegen het einde van zijn optreden kreeg hij Kelly Clarkson op de been. John Legend gaf hem echter geen beurt, waardoor hij zich bij Team Adam voegde.

9 Lauren Diaz (Alicia Keys)

Alicia Keys was verrast toen Diaz 'If I Ain't Got You' begon te zingen. Diaz liet Miley Cyrus wiegen op haar rustgevende stem. Gelukkig voor haar was ze amper enkele minuten bezig met haar optreden toen Alicia Keys zich omdraaide. Diaz straalde alsof hij wilde zeggen: "Missie volbracht!" Haar familie, die vanaf de zijkant toekeek, was even enthousiast voor haar. Diaz kreeg een beurt van vier stoelen en liet de juryleden vechten om haar in hun team te hebben. Ze kwam terecht bij Team Alicia.

8 Brian Nhira (Pharrell Williams)

Brian's energie op het podium was vanaf het begin hoog. Zowel de juryleden als het publiek genoten van zijn versie van Pharrells hit uit 2013, 'Happy'. Hij kreeg Pharell en Blake Shelton zover dat ze hun stoel omdraaiden. Blake wilde vooral Brian in zijn team hebben: “Ik heb zoiets vernederends gedaan; druk op mijn knop terwijl je zijn (wijzend naar Pharrell) lied aan het zingen was. Nhira koos uiteindelijk voor Team Pharrell.

7 Monique Abbadie (Shakira)

In het vierde seizoen van The Voice deed Monique Abbadie auditie met Shakira's nummer 'Loca'. Binnen de eerste paar seconden van haar optreden was Blake Shelton de eerste die aan de beurt was. Abbadie maakte van haar optreden een feest, waarbij alle vier de juryleden aan het draaien waren. ‘Je kwam hier echt uit en je rockte.’ zei Usher. Abbadie koos Shakira, die ze haar idool noemde.

6 Jeff Lewis (Usher)

Lewis zingt op het podium
Lewis zingt op het podium

Bij zijn auditie erkende Jeff Lewis dat het werken met een van de juryleden een levensveranderende ervaring zou zijn. Hij hoopte op zijn minst één stoel te krijgen om te draaien. Jeff speelde een akoestische versie van Usher's hit 'You Got It Bad'. De meeste juryleden waren onzeker over hem, maar tegen het einde kreeg hij drie stoelen om te draaien. Lewis koos ervoor om deel uit te maken van Team Usher.

5 Arei Moon (Kelly Clarkson)

Toen ze op het podium stapte, leek Arei Moon alles op het nummer dat ze op het punt stond te zingen: 'Miss Independent'. Het duurde niet lang voordat de stoel van Nick Jonas omdraaide. De stoel van Kelly Clarkson werd tweede (en was de laatste voor Moon), maar haar dromen om Moon in haar team te hebben werden afgebroken; ze was geblokkeerd. Nick Jonas kwam niet spelen. "De nieuwe man weet hoe hij zijn blok moet gebruiken." zei John Legend. Moon bereikte de top 17.

4 Zach Bridges (Blake Shelton)

On The Voice is Blake Shelton de countrymuziekexpert. Zach Bridges wist dit maar al te goed en koos ervoor om Sheltons eigen nummer, 'Ol' Red, uit te voeren. Een paar minuten na zijn optreden complimenteerde Shelton hem hoewel hij zijn stoel nog niet had omgedraaid. ‘Hij is goed,’ zei Blake tegen John Legend. Zach kreeg uiteindelijk zijn eerste beurt van Shelton en een tweede van Gwen. Shelton nam het op tegen verloofde Gwen Stefani, maar Bridges koos uiteindelijk Coach Blake.

3 Josiah Hawley (Adam Levine)

Hawley was nog maar enkele minuten bezig met zijn auditie toen Blake Shelton aan de beurt was. Zijn uitvoering van 'Sunday Morning' van Maroon 5 werd steeds beter, waardoor de stoel van Usher tweede werd. Adam aarzelde eerst, maar ook hij draaide zich om. Het spreekt voor zich dat de missie van Hawley is volbracht. Hoewel hij het lied van Adam Levine zong, belandde de 27-jarige bij Team Usher.

2 Caitlin Caporale (Christina Aguilera)

In 2015 deed Caitlin Caporale auditie met 'Impossible' van Christina Aguilera. Ze had amper haar eerste regel gezongen of Aguilera zuchtte: 'Oh man!' Tegen Pharrell zei ze: 'Ik heb dit nummer met Alicia gezongen.' Toen Blake en Pharell zich omdraaiden, werden ze verrast. Caitlin kreeg zelf geen beurt van Aguilera, omdat ze gedeactiveerd was omdat haar team vol was. De twee voerden het nummer samen uit en Caporale kwam terecht bij Team Pharrell.

1 Gemma Lyon (Kelly Rowland)

The Voice Australia wordt niet buiten beschouwing gelaten. Gemma Lyon hoopte op een stoelwisseling die haar carrière zou veranderen. De 27-jarige fulltime muzikant zong toen al drie jaar. Ze beschreef Destiny's Child als 'een krachtige meidenband' en speelde hun hit 'Say My Name'. Kelly Rowland was onder de indruk van haar optreden en ze gaf haar een beurt. De twee traden zelfs samen op. Het spreekt voor zich dat ze bij Team Kelly terechtkwam.

Aanbevolen: