De cast van 'Vikingen' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Vikingen' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Vikingen' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

In 2013 ging het historische fantasiedrama Vikings in première en werd meteen super populair. In 2020 - na zes succesvolle seizoenen - werd de show echter afgerond, maar een vervolg getiteld Vikings: Valhalla is in ontwikkeling voor Netflix Het is veilig om te zeggen dat fans over de hele wereld geen genoeg kunnen krijgen van de sagen van Ragnar Lothbrok - en er is geen twijfel dat het vervolg net zo succesvol zal zijn.

Vandaag bekijken we hoe rijk de cast van Vikingen werkelijk is. Van Travis Fimmel tot Gustaf Skarsgard - blijf scrollen om erachter te komen welk castlid de rijkste is!

10 George Blagden - Netto waarde $900, 000

We trappen de lijst af met George Blagden die Athelstan speelde op Vikings. Naast deze rol is George vooral bekend door zijn optreden in shows als Versailles en Black Mirror, evenals films als After the Dark, Les Misérables en How You Look at Me. Momenteel wordt geschat dat George Blagden een nettowaarde heeft van $900.000.

9 Katheryn Winnick - Nettowaarde $1 miljoen

De volgende op de lijst is Katheryn Winnick die Lagertha speelde in Vikings. Naast deze rol is Katheryn vooral bekend door haar hoofdrol in films als The Dark Tower, The Art of the Steal en The Marksman, evenals shows zoals Wu Assassins, Big Sky en Bones. Volgens Celebrity Net Worth wordt Katheryn Winnick momenteel geschat op een nettowaarde van $ 1 miljoen.

8 Travis Fimmel - Nettowaarde $3 miljoen

Laten we verder gaan met Travis Fimmel die Ragnar Lothbrok speelde in de populaire fantasy-dramashow.

Naast deze rol is Travis vooral bekend door zijn rol in films als Here Are the Young Men, Finding Steve McQueen en Maggie's Plan, evenals shows als Raised by Wolves, The Beast en Tarzan. Volgens Celebrity Net Worth heeft Travis Fimmel momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 3 miljoen.

7 Donal Logue - Nettowaarde $3 miljoen

Donal Logue die op Vikings als volgende op onze lijst speelde. Naast deze rol is Donal vooral bekend door zijn optreden in shows als Gotham, Law & Order: Special Victims Unit en Grounded for Life, evenals films als Charlie St. Cloud, Oliver Sherman en CBGB. Volgens Celebrity Net Worth wordt Donal Logue momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Travis Fimmel.

6 Alexander Ludwig - Nettowaarde $3 miljoen

De volgende op de lijst is Alexander Ludwig die Björn Ironside op Vikings speelde. Naast deze rol is Alexander vooral bekend door zijn hoofdrol in films als The Hunger Games, When the Game Stands Tall en Bad Boys for Life, evenals shows zoals Swerve. Volgens Celebrity Net Worth wordt Alexander Ludwig momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Donal Logue en Travis Fimmel.

5 Clive Standen - Nettowaarde $3 miljoen

De top vijf wordt geopend door Clive Standen die Rollo speelde in de populaire fantasy-dramashow. Naast deze rol is Clive vooral bekend door zijn rol in films als In Like Flynn, Hammer of the Gods en Patient Zero, evenals in shows als Taken, Mirage en Camelot. Volgens Celebrity Net Worth heeft Clive Standen momenteel naar schatting ook een nettowaarde van $ 3 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Donal Logue, Travis Fimmel en Alexander Ludwig.

4 Jessalyn Gilsig - Nettowaarde $3 miljoen

Jessalyn Gilsig die Siggy op Vikings speelde als volgende op onze lijst. Naast deze rol is Jessalyn vooral bekend door haar optreden in shows als Big Shot, Glee en Heroes, evenals films zoals Somewhere Slow, Prom Night en The Stepfather.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Jessalyn Gilsig momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen - wat betekent dat ze haar plek ook deelt met Donal Logue, Travis Fimmel, Alexander Ludwig en Clive Standen.

3 Alyssa Sutherland - Netto waarde $6 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is Alyssa Sutherland die Aslaug op Vikings speelde. Naast deze rol is Alyssa vooral bekend door haar hoofdrol in films als Blood Vessel, Arbitrage en The Devil Wears Prada, evenals shows als Law & Order: Special Victims Unit, The Mist en Timeless. Momenteel heeft Alyssa Sutherland naar schatting een nettowaarde van $ 6 miljoen.

2 Gustaf Skarsgard - Netto waarde $8 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Gustaf Skarsgard die Floki speelde in de populaire fantasy-dramashow. Naast deze rol is Gustaf vooral bekend door zijn rol in films als The Big Leap, Autumn Blood en The Way Back, evenals in shows als Cursed en Westworld. Volgens Celebrity Net Worth wordt Gustaf Skarsgard momenteel geschat op een nettowaarde van $ 8 miljoen.

1 Gabriel Byrne - Netto waarde $16 miljoen

Gabriel Byrne
Gabriel Byrne

En tot slot, de lijst wordt afgesloten met Gabriel Byrne die Earl Haraldson speelde op Vikings. Naast deze rol is Gabriel vooral bekend door zijn optreden in shows als Maniac, In Treatment en Madigan Men, evenals films als Mad to Be Normal, Nobody Wants the Night en All Things to All Men. Volgens Celebrity Net Worth heeft Gabriel Byrne momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 16 miljoen.

Aanbevolen: