De cast van 'The Blacklist' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Blacklist' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'The Blacklist' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De misdaadthriller-tv-show The Blacklist ging in première in 2013 en is sindsdien een grote hit. Dit jaar werd de show verlengd voor een negende seizoen en het lijkt alsof fans over de hele wereld geen genoeg kunnen krijgen van Raymond "Red" Reddington, Donald Ressler , Tom Keen en Co. De show loopt al acht jaar en het lijkt er zeker niet op dat het snel zal eindigen.

Vandaag bekijken we hoe rijk de cast van The Blacklist eigenlijk is. Als je je ooit hebt afgevraagd welke acteur uit de cast de rijkste is, blijf dan scrollen!

10 Laura Sohn - Netto waarde $100, 000

De aftrap is Laura Sohn die Alina Park speelt op The Blacklist. Naast deze rol is Laura vooral bekend door haar optreden in shows als NCIS: New Orleans, God Friended Me, Instinct en de korte film The Vampire Leland. Momenteel heeft Laura Sohn naar schatting een nettowaarde van $ 100.000.

9 Hisham Tawfiq - Netto waarde $ 200, 000

De volgende op de lijst is Hisham Tawfiq die Dembe Zuma speelt op The Blacklist. Naast deze rol is Hisham vooral bekend door zijn hoofdrol in films als Dead Man Down, Gun Hill en Five Minarets in New York - evenals shows zoals Kings, Law & Order: Special Victims Unit, Law & Order: Criminal Intent, en Licht uit. Momenteel heeft Hisham Tawfiq naar schatting een nettowaarde van $200.000.

8 Clark Middleton - Netto waarde $981, 000

Clark Middleton
Clark Middleton

Laten we verder gaan met Clark Middleton die Glen Carter speelt in de misdaadthrillershow.

Naast deze rol is Clark vooral bekend door zijn rol in films als The Good Heart, The Attic en Hide Your Smiling Faces, evenals in shows als Agents of S. H. I. E. L. D., American Gods en The Path. Momenteel wordt geschat dat Clark Middleton een nettowaarde heeft van $ 981, 000.

7 Mozhan Marnò - Ner $ 1,9 miljoen waard

Mozhan Marnò die Samar Navabi speelt op The Blacklist als volgende op onze lijst. Naast deze rol is Mozhan vooral bekend door zijn optreden in shows als House of Cards, Madam Secretary en The Affair, evenals films als A Girl Walks Home Alone at Night en The Stoneing of Soraya M. Momenteel wordt geschat dat Mozhan Marnò een nettowaarde heeft van $ 1,9 miljoen.

6 Diego Klattenhoff - Nettowaarde $2 miljoen

Diego Klattenhoff
Diego Klattenhoff

De volgende op de lijst is Diego Klattenhoff die FBI-agent Donald Ressler op The Blacklist speelt. Naast deze rol is Diego vooral bekend door zijn hoofdrol in films als Mean Girls, The Informers en The Dry Land, evenals shows zoals Homeland, Whistler en Men in Trees. Volgens Celebrity Net Worth wordt Diego Klattenhoff momenteel geschat op een nettowaarde van $ 2 miljoen.

5 Megan Boone - Netto waarde van $3 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Megan Boone, die FBI-agent en profiler Elizabeth Keen speelde in de misdaadthrillershow. Naast deze rol is Megan vooral bekend door haar rol in films als My Bloody Valentine 3D, Step Up Revolution en Leave Me Like You Found Me, evenals in shows als Law & Order: LA, Blue Bloods en Cold Case. Volgens Celebrity Net Worth wordt Megan Boone momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen.

4 Harry Lennix - Netto waarde $4 miljoen

Harry Lennix die Harold Cooper speelt op The Blacklist als volgende op onze lijst. Naast deze rol is Harry vooral bekend door zijn optreden in shows als Dollhouse, Billions en 24, evenals films zoals The Five Heartbeats, Batman v Superman: Dawn of Justice en A Beautiful Soul.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Harry Lennix momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 4 miljoen.

3 Amir Arison - Netto waarde $ 5 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Amir Arison, die op The Blacklist speelt. Naast deze rol is Amir vooral bekend door zijn hoofdrol in films als Before The Sun Explodes, Jane Wants a Boyfriend en A Friggin' Christmas Miracle, evenals shows zoals Girls, Zero Hour en H+. Momenteel heeft Amir Arison naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen.

2 Ryan Eggold - Nettowaarde $5 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Ryan Eggold die Tom Keen/Jacob Phelps/Christopher Hargrave/Christof Mannheim speelt in de misdaadthrillershow. Naast deze rol is Ryan vooral bekend door zijn rol in films als Never Rarely Soms Always, BlacKkKlansman en Fathers and Daughters, evenals in shows als 90210, Dirt en New Amsterdam. Volgens Celebrity Net Worth wordt Ryan Eggold momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 5 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Amir Arison.

1 James Spader - Netto waarde $20 miljoen

James Spader
James Spader

En tot slot, de lijst wordt afgesloten met James Spader die Raymond "Red" Reddington speelt op The Blacklist. Naast deze rol is James vooral bekend door zijn optreden in shows als The Office, Boston Legal en The Practice, evenals films zoals Avengers: Age of Ultron, The Homesman en Alien Hunter. Volgens Celebrity Net Worth wordt James Spader momenteel geschat op een vermogen van $ 20 miljoen.

Aanbevolen: