Dit is hoeveel 'Two And A Half Men'-acteur Jon Cryer waard is

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel 'Two And A Half Men'-acteur Jon Cryer waard is
Dit is hoeveel 'Two And A Half Men'-acteur Jon Cryer waard is
Anonim

Voor het eerst geïntroduceerd bij veel bioscoopbezoekers toen hij Pretty in Pink's "Duckie" speelde, in die film speelde Jon Cryer een personage waar kijkers medelijden mee hadden omdat hij zich voortdurend in de friendzone bevond. Maar als de trieste rollen die Cryer perfectioneerde om te spelen, je ooit het gevoel gaven dat de acteur in het echte leven medelijden waard was, dan kun je maar beter nog een keer nadenken, aangezien hij een geweldig leven heeft geleid.

Nooit op veel manieren zijn verdiende loon gegeven, zou kunnen worden beweerd dat Jon Cryer altijd het bruidsmeisje is geweest en nooit de bruid. Maar in werkelijkheid, als je Cryer's carrière door een meer optimistische lens bekijkt, is hij al tientallen jaren een steunpilaar voor komediefilms en televisie. Ervan uitgaande dat de man het leuk vindt om het publiek aan het lachen te maken, wat hij moet sinds hij zich bezighoudt met stand-upcomedy, is zijn leven een droom die uitkomt.

Naast de voldoening die Jon Cryer moet krijgen door kijkers aan het lachen te maken, lijdt het geen twijfel dat hij een fortuin heeft gekregen voor zijn werk. Hij werkte tenslotte consequent in Hollywood en hoewel hij in die tijd nooit enorme uitbetalingen kreeg, zou hij toch een aardige cent hebben verdiend. Bovendien speelde hij in een van de meest succesvolle shows sinds vele jaren, Two and a Half Men, waardoor hij verbluffende contracten voor zijn werk kon onderhandelen. Om dat geld te verdienen, kreeg Cryer natuurlijk te maken met een aantal wilde achter-de-schermen van Two and a Half Men-momenten.

Zijn rol vinden

Als de meeste mensen ervan dromen om het in Hollywood te maken, stellen ze zich voor hoe het zou zijn om films te headlinen en alle prijzen en aandacht te krijgen. Als een acteur echter een carrière op lange termijn wil hebben, is het op veel manieren logischer om ondersteunende rollen te omarmen. Per slot van rekening kan je hele carrière instorten als je in een paar films speelt die ondermaats presteren. Bijrollen krijgen misschien niet alle eer, maar ze nemen ook zeker niet alle schuld op zich.

Als je dat idee wilt bewijzen, hoef je niet verder te zoeken dan wat er in 1987 met Jon Cryer's carrière gebeurde. Hij was dat jaar in 4 films te zien, die stuk voor stuk ondermaats presteerden aan de kassa, maar hij bleef werk krijgen in de jaren daarna. Cryer's carrière overleefde zelfs het spelen van Lenny Luthor in Superman IV: The Quest for Peace, een verschrikkelijke film die de carrière van zijn ster, Christopher Reeve, ernstig belemmerde.

Naast het plezier dat hij het grootste deel van zijn carrière consequent in dienst is geweest, in films of televisiegasten en terugkerende rollen, heeft Jon Cryer bijgedragen aan veel geliefde films en shows. Zo zal zijn rol in Pretty in Pink de geschiedenis ingaan, was hij hilarisch in Hot Shots! en werd hij ingehuurd als gastster in shows als Family Guy, The Outer Limits en Dharma & Greg.

De leiding nemen

Toen Jon Cryer werd aangenomen om te schitteren in Two and a Half Men, was dat een groot moment voor zijn carrière. Per slot van rekening had hij in de loop der jaren een paar keer de hoofdrol gespeeld, maar in het verleden leek geen van die projecten om wat voor reden dan ook goed te doen. Aan de andere kant lijdt het geen twijfel dat de show een enorm succes was, ook al bevatte Two and a Half Men enkele interessante fouten.

Zoals fans van Two and a Half Men weten, bestond er bij het begin van de show geen twijfel over dat het personage van Charlie Sheen de hoofdrol speelde in de serie. Toen Charlie uit de show werd ontslagen en Jon Cryer niet langer achter de schermen met Sheen te maken had, zou kunnen worden beweerd dat het personage van Ashton Kutcher de belangrijkste focus van de show werd. Maar gezien het feit dat Alan Harper van Jon Cryer het belangrijkste personage was dat van begin tot eind deel uitmaakte van de serie, is hij aantoonbaar het hoofdpersonage van de show in het algemeen.

Voor verder bewijs van het feit dat zijn karakter in de loop der jaren veel belangrijker is geworden, kun je kijken naar de Emmy's die Jon Cryer won voor zijn werk aan Two and a Half Men. Genomineerd voor een Outstanding Supporting Actor in een Comedy Series Emmy in 2006, 207, 2008, 2010 en 2011, won hij die prijs in 2009. Toen Charlie Sheen Two and a Half Men verliet, won Cryer in 2012 nog een Emmy voor zijn werk aan de show, maar deze keer was het voor Outstanding Lead Actor in a Comedy Series.

Fortune Vergaard

Zoals dit artikel overduidelijk maakt, heeft Jon Cryer een lange carrière achter de rug die door de jaren heen behoorlijk financieel de moeite waard is geweest. Het lijdt natuurlijk geen twijfel dat de financieel meest lonende periode van zijn carrière de tijd was die hij doorbracht in Two and a Half Men. Beginnend met een solide maar niet geweldig loonpakket, verdiende Jon Cryer uiteindelijk $ 620.000 voor elke aflevering van Two and a Half Men waarin hij speelde. Bovenop zijn salaris per aflevering verdiende Cryer miljoenen dollars toen Two and a Half Men a Half Men ging in syndicatie.

Het is natuurlijk niet omdat een acteur een bepaald bedrag per aflevering verdient, dat hij alles mag houden. Cryer moest tenslotte zijn belastingen, managers en advocaten betalen. Gelukkig heeft Jon Cryer nog steeds een nettowaarde van $ 70 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: