Wat is er gebeurd met Tristan Wilds, Star '90210' en Adele's "Hallo" muziekvideo?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Tristan Wilds, Star '90210' en Adele's "Hallo" muziekvideo?
Wat is er gebeurd met Tristan Wilds, Star '90210' en Adele's "Hallo" muziekvideo?
Anonim

De meeste mensen kennen Tristan Wilds omdat hij Michael Lee speelde in de originele HBO-serie The Wire. Hij speelde ook Dixon in de CW-tienerdramaserie 90210. Wat films betreft, speelde hij Zach Taylor in The Secret Life Of Bees uit 2008, samen met Hollywood-grootheden als Queen Latifah, Dakota Fanning, Alicia Keys, Nate Parker en Jennifer Hudson. In 2013 bracht Wilds zijn debuutalbum "New York: A Love Story" uit. Het nummer "Own It." was de eerste single.

Critici gaven het album overwegend lovende kritieken die dol waren op Wilds' throwback 90s-benadering van het album, maar het bereikte alleen nee.179 op de Billboard Hot 200-hitlijsten. In 2015 was Wilds de hoofdrolspeler in de videoclip "Hello" van Adele. De video heeft maar liefst 2,8 miljard views op YouTube. Volgens ABC News kon Wilds zijn geluk niet op toen zijn vriend, filmmaker Xavier Dolan, hem over het project vertelde. Laten we sinds "Hallo", eens kijken hoe Wilds is geweest.

10 Wilds komt met meer muziek

In 2015 bracht Wilds een single uit genaamd "Love in the 90z", en de muziekvideo heeft momenteel 1,2 miljoen views op YouTube. Zijn muziek artiestennaam is Mack Wilds. Dit nummer zou de eerste single zijn voor zijn tweede album, "AfterHours", maar Wilds zou dit album pas in 2017 uitbrengen. Het album kwam niet in de hitlijsten op Billboard. Rond deze tijd tekende Wilds een managementovereenkomst met Roc Nation. Volgens People beschouwde hij Jay-Z als zijn 'constante ondersteuningssysteem'. Een jaar later, nadat de "Hallo"-video uitkwam, hield hij nog steeds contact met Adele en beschouwde hij haar als een klasse-act."

9 Wilds verschenen in 'The Breaks'

Omdat Wilds van muziek houdt, is het logisch dat hij een rol zou spelen in een film die draait om hiphop. The Breaks verscheen op VH1 in 2016. De hiphopdramafilm vertelt het leven van drie films tijdens het hiphoptijdperk van de vroege jaren 90. Het boek van journalist Dan Charnas, The Big Payback, inspireerde het boek, en rapper Method Man heeft ook een rol in de film. Wilds speelt Daryl "DeeVee" Van Putten, Jr., een DJ.

8 Hij verscheen in 'Shots Fired'

Fox's Shots Fired is een drama en tiendelige miniserie die werd uitgezonden van maart tot mei 2017. Shots Fired beeldde een DOJ-onderzoek af gebaseerd op een racistisch beladen politie-opname van een ongewapende tiener. De Love & Basketball-actrice speelt Ashe Akino, een DOJ-onderzoeker die aan de zaak heeft gewerkt. Wilds speelt Joshua Beck, de plaatsvervanger van Gate Station, North Carolina, die wordt onderzocht voor het neerschieten van de ongewapende tiener en de enige zwarte officier van het departement.

7 In 2019 speelde hij in een aflevering van BET's 'Tales'

In 2017 creëerde producer Irv Gotti de antropologie Tales, die in première ging op BET. BET vernieuwde Tales voor het tweede seizoen in 2019, en Wilds speelde in de aflevering Deep Cover als Kayron. Een lied inspireert elke aflevering. Het nummer "Deep Cover" van Dr. Dre en Snoop Dogg inspireerde deze aflevering. In deze aflevering voeren een man en zijn neef, beide drugsdealers, grote drugsdealers, oorlog om territorium. Tales krijgt in 2021 een derde seizoen.

6 Helaas, hetzelfde jaar dat hij werd gearresteerd

In Manhattan's East Village reed Wilds met een ingevorderd rijbewijs. Volgens ABC News was de aanvankelijke oorzaak van de trui "overmatig getint glas". Destijds had hij ook een uitstaand arrestatiebevel voor een niet-gerelateerd incident op Staten Island, waar de "Own It"-zanger de geboorteplaats van de "Own It"-zanger is. Een rechter verklaarde dat hij de aanklacht tijdens de voorgeleiding zou laten vallen als Wilds zes maanden uit de problemen zou blijven.

5 Hij is een vader

Wilds heeft een dochter genaamd Tristyn. Volgens Essence speelde de muziekvideo van Wilds voor zijn nummer "Home Vacation (FamilyOverEverything)" de hoofdrol van zijn prachtige gezin. Wilds regisseerde en monteerde de videoclip zelf. De video liet hem, zijn dochter en zijn nu-vrouw zien samen parken en monumenten te verkennen terwijl ze sociale afstand nemen. Rond mei 2020 was zijn dochter ongeveer vijf maanden oud, wat haar nu minstens één maakt.

4 Hij is een echtgenoot

In december 2017, 2020, trouwden Wilds en Christina Hammond, een kinderboekenschrijfster, humanitair en ondernemer uit D. C., in het geheim tijdens een intieme ceremonie. De bruiloft was zo ingetogen dat het een Zoom-bruiloft was met het paar en hun ouders. Wilds gaf toe dat hij in 2019 een donkere plaats was en dat hij licht of een teken nodig had dat hij hier moest zijn. Zijn dochter was dat teken. Vaderschap heeft hem sterker gemaakt.

3 Hij is aan het snotteren

Papa bod: waar? Wilds plaatst zijn trainingsvideo's en routine op zijn IG. In een IG-video plaatste hij dat de training voor de dag vijf ronden schaduwboksen en vijf ronden springtouw was. In een andere video liet hij zien hoe hij hoge knieën deed terwijl hij tegen een muur leunde. Fitness, vooral boksen lijkt veel voor hem te betekenen, wat logisch is. In Hollywood is er druk om aantrekkelijk te blijven. Het lijkt er echter op dat hij oefent omdat hij het leuk vindt.

2 Wilds viert en koestert zijn vrouw

Forbes zette Hammond in april 2021 in de schijnwerpers en Wilds zorgde ervoor dat dit op zijn IG-pagina werd getoond. Hammond is de auteur en oprichter van Tristyn's Book Club en vond dat er niet genoeg diverse vertegenwoordiging was in kinderliteratuur. Ze voelde de behoefte om deze lacunes in diversiteit op te vullen en boeken te schrijven waarmee zwarte kinderen contact kunnen maken, terwijl ze de leesverschillen tussen sommige zwarte kinderen aanpakt.

1 Hij heeft krachtigere rollen in de maak

Swagger is een aankomende Apple TV+ serie executive geproduceerd door NBA-speler Kevin Durant. Zoals het hoort, is het een basketbaldrama. O'Shea Jackson Jr. is ook een van de hoofdrolspelers in de serie. Wilds maakt ook zijn Broadway-debuut Thoughts of a Colored Man. Het stuk gaat over het leven van zeven zwarte mannen die verschillende problemen in hun gemeenschap bespreken en ermee omgaan. Het stuk zal poëtische elementen bevatten, zoals gesproken woord, slam-poëzie en ritme.

Aanbevolen: