Dit is wat er met Lizzo is gebeurd sinds de release van haar 'Rumors'-muziekvideo

Inhoudsopgave:

Dit is wat er met Lizzo is gebeurd sinds de release van haar 'Rumors'-muziekvideo
Dit is wat er met Lizzo is gebeurd sinds de release van haar 'Rumors'-muziekvideo
Anonim

Lizzo heeft een behoorlijke naam opgebouwd in de muziekindustrie, maar dat is niet alles wat ze de laatste tijd heeft gedaan. Ze heeft ook bewezen een echte kracht te zijn om rekening mee te houden als het erom gaat dingen echt te houden en enkele van de moeilijkste momenten in het leven met vasthoudendheid en veerkracht te benaderen. Toen ze haar focus op een enorm project legde en Rumours uitbracht met Cardi B, wist ze dat ze ongelooflijke resultaten zou zien die zouden leiden tot meer roem en fortuin.

Wat ze zich misschien niet realiseerde, was het feit dat hoe meer ze 'zichzelf naar buiten bracht' en hoe meer succes ze ervoer, hoe luider de trollen zouden worden. NBC News meldt dat ze een mix van hoogte- en dieptepunten heeft gezien sinds het uitbrengen van Rumours, en we staan op het punt ze allemaal te ontdekken…

8 Haar roem schoot omhoog

Het allereerste dat Lizzo opmerkte na het uitbrengen van Rumours, was het feit dat haar roem absoluut omhoogschoot. Lizzo deed het op eigen kracht al goed en had miljoenen volgers op al haar sociale-mediaplatforms, maar door met Cardi B aan zo'n gewaagde release te werken, werd ze zeker naar het volgende niveau gekatapulteerd. Lizzo's naam stond in elke kop, en de wereld stemde af op haar muziek en realiseerde haar talenten op een geheel nieuwe manier.

7 Ze stond bovenaan de hitlijsten

Het duurde niet lang voordat Rumors het hoogste niveau van succes bereikte. De lofbetuigingen begonnen binnen te stromen en records werden keer op keer gebroken, terwijl de single grip begon te krijgen op een groot aantal streamingplatforms over de hele wereld. Headline Planet meldde dat; "Naast de nummerverkoop van Lizzo & Cardi B in de VS, kreeg "Rumors" op de openingsdag massale airplay op drie grote radioformats, trok het veel belangstelling op YouTube en bereikte het de Top 5 op de Amerikaanse Spotify- en Apple Music Charts." Het nummer bereikte later ook de nummer 1 plek in de YouTube Trending For Music Chart.

6 Haar fortuin nam dramatisch toe

Vergis je niet, Lizzo's bankrekening heeft heel wat meer nullen gezien sinds de release van Rumours. Ze danste helemaal naar de bank terwijl het geld binnenstroomde, als gevolg van deze megahit. Lizzo heeft haar vermogen de afgelopen jaren gestaag vergroot, maar de release van deze specifieke samenwerking was zo hot dat haar financiën dramatisch toenamen. Het geld rolde snel en furieus binnen en het was meteen duidelijk dat dit de grote hit was die haar de komende maanden zou definiëren, zo niet meer.

5 De haters begonnen te haten

Helaas leidde al dit succes er ook toe dat heel veel haters naar de oppervlakte kwamen. Hoe groter haar prestaties, hoe meer het lijkt alsof Lizzo's haters haar naam beginnen te slepen. In plaats van te kunnen genieten van de zoete momenten van haar succes, werd Lizzo meegesleurd door trollen die zich richtten op haar lichaamstype, grootte en zelfs haar ras door middel van kwetsend commentaar op sociale media. Trolls verspilden geen tijd met het delen van hatelijke, kwetsende opmerkingen die echt een pijnlijke angel hadden.

4 Ze was diep getroffen door trollen

Lizzo ging naar sociale media om een video te plaatsen van haar diepe verdriet over de vreselijke, denigrerende opmerkingen die mensen tegen haar maakten. Ze brak uit in een eerlijke weergave van pijn en frustratie en vertelde fans dat wanneer ze zo uitgeput is van het zich op haar werk te storten, ze de neiging heeft om meer 'gevoelig' te zijn en niet in staat is om de haters en onbeschofte opmerkingen op de manier te blokkeren dat kan ze normaal gesproken wel. Ze was zichtbaar getroffen door de vreselijke woorden die haar haters tegen haar richtten en bracht een groot deel van de video in tranen door.

3 Cardi B Rose to Her Rescue

Cardi B zou niet stilzitten terwijl haar vriendin werd gekweld. Ze nam de gelegenheid aan en trad op om Lizzo publiekelijk te verdedigen en haar trollen weer op hun plaats te zetten. Ze plaatste een afbeelding met het ongelooflijke succes dat Rumours heeft gezien, en bekritiseerde fans omdat ze iemand haatten in plaats van blij voor hen te zijn en hun succes aan te moedigen. Cardi ging toen verder met het delen van fragmenten van verschillende filmhitlijsten, waarbij ze de fans vertelde dat Lizzo een enorm succes was en dat ze gewoon jaloers waren op haar ongelooflijke prestaties.

2 Facebook steunde haar op een grote manier

In een ongekende, nooit eerder geziene stap kwamen Facebook-managers op het bord om een verandering te forceren in de manier waarop haatdragende opmerkingen op hun platforms werden behandeld. Zowel Facebook als Instagram gaan nu de accounts ontkrachten van degenen die zich met anderen bemoeien door haatdragend commentaar online te plaatsen. Ze hebben duidelijk gemaakt dat haatdragende taal of conversatie niet meer is toegestaan, en zijn zelfs zo ver gegaan om te zeggen dat ze de accounts van recidivisten zullen verwijderen.

1 Ze kondigde haar comeback op muziek aan

Ondanks alle ups en downs en woest staan tegenover iedereen die haar probeert wakker te schudden, heeft Lizzo aangekondigd dat de drop of Rumours het signaal is van haar terugkeer naar de muziek. Na een lange onderbreking heeft ze besloten zich weer helemaal in de muziekindustrie te storten en in de nabije toekomst een overvloed aan nieuwe deuntjes en video's met haar fans te delen.

Aanbevolen: