Alles wat we weten over 'Elite'-ster, Danna Paola

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'Elite'-ster, Danna Paola
Alles wat we weten over 'Elite'-ster, Danna Paola
Anonim

Als het gaat om Netflix-shows, lijkt niets te vergelijken met de Spaanse seriesensatie, Elite! Het drama, dat is gekoppeld aan shows zoals Gossip Girl en The O. C, ging voor het eerst in première in 2018 en is momenteel in zijn vierde seizoen. Hoewel de serie in het huidige seizoen nieuwe castleden heeft geïntroduceerd, kan niets de tijd raken dat Danna Paola regeerde als Lucrecia "Lu."

Hoewel ze misschien niet meer in de show is, heeft ze zeker een blijvende indruk achtergelaten! Danna maakte naam op het scherm, op het podium en in de opnamecabine en toonde haar drievoudige bedreigingsstatus waar fans geen genoeg van kunnen krijgen. Dus, met zoveel te bieden, hier is alles wat we weten over Danna Paola.

10 Ze regeert uit Mexico

Hoewel fans misschien gewend zijn aan Danna die haar iconische rol speelt in Elite, die zich afspeelt in Madrid, Spanje, regeert de actrice eigenlijk vanuit Mexico-Stad, Mexico.

Hoewel haar voormalige co-sterren misschien allemaal uit Spanje komen, komt het personage van de actrice ook uit Mexico, wat aansluit bij haar echte geboorteplaats. Fans merkten ook op dat het accent van Danna Paola in de serie veel gemakkelijker te begrijpen was dan dat van het Spaanse accent!

9 Ze kreeg haar start in Sesamstraat

De actrice heeft gedurende haar carrière verschillende rollen vervuld, naast haar verschijning in de populaire Netflix-serie.

Een van haar vroegste en meest opwindende kansen kwam toen ze een rol kreeg in de Mexicaanse versie van Sesamstraat, in Mexico bekend als Plaza Sesamo. Dit was niets nieuws voor Danna, wiens carrière begon toen ze nog een kind was.

8 Danna is een trotse tante

Terwijl Danna Paola zwijgt over haar relatiestatus, waardoor fans aannemen dat ze in feite single is. Hoewel ze zich concentreert op het leven van haar beste leven, staat Danna heel dicht bij haar familie.

Ze ster heeft zich niet uitgesproken over haar toekomst als het gaat om het krijgen van kinderen of trouwen, maar ze is zeker open geweest over haar liefdevolle band met haar neef, Iker! Het duo deelt een vrij hechte band, die fans kunnen zien op haar TikTok en Twitter.

7 Ze bracht haar eerste album uit toen ze zes jaar oud was

Fans van Danna Paola kennen haar vooral van haar acteercarrière, met name haar doorbraakrol op Elite. Hoewel ze een moordenaar is op het scherm, is Danna ook een fantastische muzikant! De ster maakt al bijna haar hele leven muziek, letterlijk.

Op slechts 6 jaar oud bracht Danna haar allereerste album uit, Mi Globo Azul, wat het begin was van wat een zeer succesvolle carrière in de muziek zou worden. Tegenwoordig heeft Danna internationaal succes gehad met nummers als 'Oye Pablo', 'Mala Fama' en 'Odio', om er maar een paar te noemen.

6 Ze is geboren om de schurk te spelen

Als het op haar personage op Elite aankomt, staat Danna Paola het verst van wie Lucrecia is. Ondanks hun verschil in persoonlijkheidskenmerken, werd Danna geboren om de schurk te spelen. Tijdens een interview met Teen Vogue zei de ster dat ze nog nooit zo'n rol op zich had genomen, maar ze vond het geweldig.

"Het is de eerste keer in mijn hele carrière dat ik een personage als dit speelde, 'de slechterik' en 'mean girl', en ik had altijd al een uitdaging als deze willen uitproberen als actrice. Ik genoot van het zo veel omdat het zoveel vlees heeft om in te graven, "zei ze.

5 Ze is de jongste die Elphaba speelt

Het lijkt alsof het verzamelen van lofbetuigingen en grote prestaties op jonge leeftijd helemaal in het straatje van Danna Paola past. Ze bracht niet alleen haar allereerste album uit toen ze zes jaar oud was, maar ze is ook de jongste persoon die ooit Elphaba speelde in de populaire musical Wicked.

De ster speelde de groene heks in de Mexicaanse productie van Wicked toen ze nog maar 18 jaar oud was, een prestatie die niet veel mensen kunnen claimen.

4 Ze is niet professioneel opgeleid

Gezien haar repertoire van rollen, zowel op Netflix als vele eerdere, onthulde Danna dat ze, ondanks dat ze een actrice is, nooit een professionele opleiding heeft gevolgd.

Hoewel ze al sinds haar kindertijd oefent als het op haar muziek aankomt, is Danna volledig autodidact als het gaat om haar vaardigheden op het scherm, wat duidelijk maakt dat ze echt een natuurlijk talent is.

3 Ze heeft veel voice-overwerk gedaan

Danna Paola is geen onbekende in de schijnwerpers, en hoewel we gewend zijn haar op het scherm te zien, is de ster ook een vrij populaire actrice als het gaat om voice-overwerk!

Hoewel het voor Danna niets nieuws is om in de opnamestudio te zijn, heeft de ster haar stem geleend voor grote projecten, waaronder de keer dat ze Rapunzel insprak in de Spaanse versie van de populaire Disney-film Tangled. De actrice keert terug naar haar Disney-roots door een personage in te spreken in de aankomende film, Raya & The Last Dragon.

2 Danna houdt van haar ontwerpers

Danna Paola had het heel goed voor zichzelf gedaan en verdiende een nettowaarde van $ 2,5 miljoen door de vele acteer-, zang- en modelleringsoptredens die ze in de loop van haar carrière heeft weten te bemachtigen.

Aangezien ze het zo goed heeft gedaan, is het geen verrassing dat Danna zichzelf graag verwent. De ster is dol op haar designerartikelen en heeft een aantal van de beste looks van Chanel, Prada, Louis Vuitton en Gucci op haar Instagram waar fans van kunnen genieten!

1 Ze is nog steeds dicht bij haar 'Elite' Co-Stars

Danna Paola gaf Elite-fans een optreden van hun leven. Hoewel Lucrecia gemakkelijk een favoriet bij de fans was, kwam het als een schok toen werd onthuld dat ze de serie zou verlaten na het derde seizoen.

Hoewel Danna afscheid heeft moeten nemen van Lu, heeft ze zeker geen afscheid hoeven te nemen van haar medesterren. De actrice blijft zeer dicht bij haar voormalige collega's, vooral Ester Exposito, Georgina Amaros, Minael Hammani en Claudia Salas, die allemaal in haar videoclip voor 'Oye Pablo' verschenen.

Aanbevolen: