Dit is het leven van Jessica Capshaw na 'Grey's Anatomy

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Jessica Capshaw na 'Grey's Anatomy
Dit is het leven van Jessica Capshaw na 'Grey's Anatomy
Anonim

Jessica Capshaw speelde in Grey's Anatomy, het langlopende ABC medische drama, gedurende tien seizoenen, van 2008 tot 2018. Ze speelde Dr. Arizona Robbins, een kinderchirurg en de liefdesbelang voor het personage van Sara Ramirez, Dr. Callie Torres. Het personage van Arizona Robbins is opmerkelijk omdat het een van de eerste openlijk lesbische hoofdpersonages is in een groot televisieprogramma op het netwerk. Capshaw, die in het echte leven hetero is, heeft gezegd dat "het enorm belonend was om een lesbienne te spelen als een serie die regelmatig op televisie te zien was."

Helaas voor fans van Arizona Robbins werd het personage in 2018 afgeschreven van Grey's Anatomy. Sindsdien speelde Jessica Capshaw in twee films en verscheen ze in verschillende populaire talkshows. Hoewel het mogelijk is dat Capshaw ooit terugkeert naar Grey's Anatomy (verschillende voormalige castleden van de show keerden vorig seizoen terug), is ze momenteel bezig met andere projecten. Hier is alles wat we weten over het leven van Jessica Capshaw na Grey's Anatomy.

6 Waarom heeft Jessica Capshaw 'Grey's Anatomy' verlaten?

Callie Torres en Arizona Robbins in scène uit Grays Anatomy
Callie Torres en Arizona Robbins in scène uit Grays Anatomy

Grey's Anatomy heeft in de loop der jaren veel castwisselingen ondergaan, en hoewel sommige acteurs uit eigen beweging zijn vertrokken, zijn vele anderen ontslagen of is hun contract gewoon niet verlengd. Jessica Capshaw werd drie jaar geleden, aan het einde van het veertiende seizoen, uit de serie ontslagen. Volgens showrunner Krista Vernoff was de beslissing om Arizona Robbins van de show te schrijven een puur creatieve keuze en had het niets te maken met drama buiten het scherm of financiële zorgen.

5 'Verlof'

Holidate is een romantische komedie die in oktober 2020 in première ging op Netflix. Jessica Capshaw speelt de bijrol van Abby, de zus van het hoofdpersonage. Deze film was Capshaw's eerste professionele acteerproject sinds ze Grey's Anatomy verliet. Capshaw bevestigde op haar Instagram-account dat ze zou acteren in de film, toen ze schreef: "Dit is net in … GEWELDIG om lid te worden van deze enorm getalenteerde (en hilarische) groep lieve mensen om je een zeer charmante en grappige nieuwe film te brengen genaamd HOLIDATE. @netflix had me hier gedag gezegd en ik zou niet enthousiaster kunnen zijn om weer aan het werk te gaan om vreugde en gelach naar een scherm bij jou in de buurt te brengen. " Het is duidelijk dat Jessica Capshaw erg opgewonden was om na een korte onderbreking weer te gaan acteren.

4 'Lieve Zoe'

Jessica Capshaw's volgende acteerrol zal zijn in de film Dear Zoe, met Sadie Sink uit Stranger Things. De film is gebaseerd op een roman met dezelfde naam, die het verhaal vertelt van een tienermeisje dat de dood van haar jongere zus moet verwerken. Capshaw zal de bijrol spelen van Elly Gladstone. De opnames voor het project eindigden eind 2019, maar de studio heeft nog geen releasedatum voor de foto aangekondigd.

3 Uiterlijk van talkshows

Volgens de IMDB-pagina van Jessica Capshaw zijn Holidate en Dear Zoe de enige acteerrollen die ze heeft gekregen sinds haar tijd op Grey's Anatomy. De afgelopen jaren heeft ze echter ook gastoptredens gedaan in verschillende populaire talkshows. Eind 2020 verscheen ze op Live with Kelly and Ryan en The Drew Barrymore Show om de release van Holidate op Netflix te promoten. In 2021 was Capshaw te gast bij Stars in the House, waar ze deel uitmaakte van een online reünie van de Grey's Anatomy-cast.

2 Tijd doorbrengen met haar familie

Jessica Capshaw is getrouwd met ondernemer Christopher Gavigan en samen heeft het paar vier kinderen: Luke, geboren in 2007; Eva, geboren in 2010; Poppy, geboren in 2012; en Josephine, geboren in 2016. Aangezien Capshaw van 2008 tot 2018 fulltime aan Grey's Anatomy werkte, heeft ze er waarschijnlijk van genoten om wat tijd vrij te maken van acteren om met haar gezin door te brengen. Uit een snelle blik op haar Instagram-account blijkt dat ze allerlei activiteiten heeft ondernomen met haar man en haar kinderen. Op 18 mei 2021 plaatste ze een foto van zichzelf op een wandeling door het bos met haar man. Op 15 mei 2021 plaatste ze een foto van haar en haar dochter Josephine spelend met speelgoedpaarden en kijkend naar de nieuwe film Spirit Untamed. En op 1 december 2020 plaatste ze een foto van alle vier haar kinderen voor een zonsondergang met het eenvoudige bijschrift 'Beste bemanning ooit'.

1 Zou Jessica Capshaw ooit terug kunnen keren naar 'Grey's Anatomy'?

Jessica Capshaw als Dr. Arizona Robbins in Grey's Anatomy
Jessica Capshaw als Dr. Arizona Robbins in Grey's Anatomy

Toen het nieuws brak dat Jessica Capshaw niet zou terugkeren naar Grey's Anatomy, plaatste de actrice een verklaring op haar Twitter-account waarin ze uitdrukte hoeveel ze het personage de afgelopen tien jaar had gespeeld en hoe verdrietig ze was om te vertrekken de show. Haar verklaring illustreerde hoeveel Capshaw het leuk vond om aan de serie te werken, dus het is waarschijnlijk dat ze open zou staan om terug te keren. Verschillende voormalige hoofdrolspelers van Grey's Anatomy zijn de afgelopen seizoenen teruggekeerd naar de show, waaronder Kim Raver, Isaiah Washington en Sarah Drew, wat aantoont dat er een precedent is voor voormalige hoofdrolspelers die hun rol in latere seizoenen opnieuw opnemen. Ten slotte veroorzaakte Capshaw geruchten over een mogelijke terugkeer naar de show toen ze op de Gray's Anatomy-castreünie verscheen in de Stars in the House-talkshow. Op dit moment is er geen reden om aan te nemen dat Jessica Capshaws terugkeer naar Grey's Anatomy nabij is, maar het zou zeker ooit kunnen gebeuren.

Aanbevolen: