Dit is het leven van Sarah Drew na 'Grey's Anatomy

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Sarah Drew na 'Grey's Anatomy
Dit is het leven van Sarah Drew na 'Grey's Anatomy
Anonim

Sarah Drew acteert al sinds eind jaren negentig, toen ze nog op de middelbare school zat. Haar eerste grote acteerrol was als de stem van Stacy Rowe in de MTV-animatieserie Daria. Ze speelde een vaste rol in de dramaserie Everwood van 2004-2006, en ze speelde ook kleine rollen in vele andere populaire tv-shows, waaronder Law & Order: Special Victims Unit, Mad Men en Glee. In 2008 speelde ze een gastrol in Private Practice, een show gecreëerd door Shonda Rhimes, die ook de maker is van Grey's Anatomy

Drew debuteerde als Dr. April Kepner op Grey's Anatomy in 2009. Het jaar daarop werd ze een vaste waarde in de serie, en ze bleef tot 2018 in de show en acteerde in meer dan 200 afleveringen. Haar karakter was vooral bekend om haar turbulente romance met Dr. Jackson Avery, gespeeld door Jesse Williams. Na meer dan negen jaar werd Dr. April Kepner in 2018 afgeschreven van Grey's Anatomy. Zo heeft het leven van actrice Sarah Drew er sindsdien uitgezien.

9 Het verlaten van 'Grey's Anatomy'

In 2018 werd aangekondigd dat het contract van Sarah Drew niet zou worden verlengd en dat haar personage Grey's Anatomy zou verlaten. Ze werd ontslagen uit de show op hetzelfde moment als een andere vaste serie, Jessica Capshaw, en ook rond dezelfde tijd dat werd aangekondigd dat serieleider Ellen Pompeo een aanzienlijke loonsverhoging zou ontvangen. Terwijl veel fans Pompeo's loonsverhoging de schuld gaven van het ontslag van Drew en Capshaw, stond de Grey's Anatomy showrunner Krista Vernoff erop dat Drew en Capshaw om louter creatieve redenen van de show werden afgeschreven.

8 'Cagney &Lacey'

Begin 2018, voordat haar laatste aflevering van Grey's Anatomy zelfs was uitgezonden, werd aangekondigd dat Sarah Drew zou schitteren in een remake van het politiedrama Cagney en Lacey uit de jaren 80. Interessant is dat een van de sterren van de originele Cagney en Lacey, Tyne Daly, ook is verschenen in Grey's Anatomy. Ze speelt Carolyn Shepherd, de moeder van de hoofdpersonen Dr. Derek Shepherd en Dr. Amelia Shepherd. Helaas voor Sarah Drew gaf het netwerk haar Cagney & Lacey-piloot door, en de serie werd nooit geproduceerd.

7 'I Love Lucy: er gebeurde iets grappigs op weg naar de sitcom'

In 2018 speelde Sarah Drew als Lucille Ball in I Love Lucy, A Funny Thing Happened on the Way to the Sitcom, een hoorspel dat zich afspeelt achter de schermen van de klassieke televisieserie I Love Lucy. Het stuk is geschreven en geregisseerd door Gregg Oppenheimer, wiens vader I Love Lucy creëerde, en Drews co-ster was Oscar Nuñez, vooral bekend van zijn rol als Oscar in The Office.

6 'Ondeelbaar'

Ook in 2018 speelde Sarah Drew in Indivisible, een christelijk drama over een legeraalmoezenier en zijn vrouw. Drew's co-ster in de film was Justin Bruening, die ook een van haar liefdesbelangen speelde in Grey's Anatomy. Zijn personage was een paramedicus genaamd Matthew Taylor, en hij had een knipperlichtrelatie met het personage van Drew.

5 'De Republiek Sarah'

In 2019 kreeg Sarah Drew de hoofdrol in een andere tv-piloot, dit keer een drama genaamd Republic of Sarah. Helaas is deze piloot ook nooit in de lucht gekomen. De show werd uiteindelijk in 2021 ontwikkeld tot een serie, maar de hoofdrol van Sarah Cooper werd herschikt met een veel jongere actrice, de 27-jarige Stella Baker.

4 Kerstfilms

Elke van de afgelopen drie winters speelde Sarah Drew in een kerstfilm. In 2018 speelde ze in de Lifetime TV-film Christmas Pen Pals. In 2019 speelde ze de hoofdrol in Twinkle All The Way, een andere Lifetime-film. Vervolgens speelde ze in 2020 in een Hallmark Christmas-film genaamd Christmas in Vienna. Op dit moment heeft ze nog geen nieuwe kerstfilm voor 2021 aangekondigd.

3 'Wrede zomer'

Eind 2020 werd aangekondigd dat Sarah Drew een prominent terugkerend personage zou spelen in de Freeform-dramaserie Cruel Summer. Het eerste seizoen ging in première in april 2021 en Drew verscheen in zes van de tien afleveringen. Drew speelt Cindy Turner, de moeder van een van de hoofdpersonen. De serie is vernieuwd voor een tweede seizoen, maar het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen zal debuteren.

2 Tijd doorbrengen met familie

Sarah Drew is sinds 2002 getrouwd met haar man Peter Lanfer en het paar heeft samen twee kinderen. Haar zoon, Micah, is negen jaar oud, en haar dochter, Hannah, is zes. De hoofdrol in een show als Grey's Anatomy is druk werk, en dus geniet Sarah Drew waarschijnlijk van wat meer vrije tijd om met haar gezin door te brengen.

1 Terugkerend naar 'Grey's Anatomy'

Sarah Drew maakte een gastoptreden tijdens het meest recente seizoen van Grey's Anatomy, bijna drie jaar geleden dat haar personage voor het laatst in de show verscheen. De aflevering zorgde voor een extra afsluiting van de relatie tussen Dr. April Kepner en Dr. Jackson Avery, dus het lijkt onwaarschijnlijk dat Drew ooit nog terug zou komen naar Grey's Anatomy. Dat gezegd hebbende, er zijn geruchten geweest over een mogelijke spin-off van Grey's Anatomy over Dr. Kepner en Dr. Avery die in Boston wonen.

Aanbevolen: