De waarheid over de rivaliteit van Megan Fox en Lindsay Lohan

Inhoudsopgave:

De waarheid over de rivaliteit van Megan Fox en Lindsay Lohan
De waarheid over de rivaliteit van Megan Fox en Lindsay Lohan
Anonim

Voordat Lindsay Lohan's iconische rol in Mean Girls en Megan Fox's doorbraakpersonage in Transformers, speelden de twee in de niet zo succesvolle muzikale komedie uit 2004, Confessions of a Teenage Drama Queen. Op dat moment was Lohan al een gevestigde Disney-ster, terwijl Fox net een ander gemeen meisje had gespeeld in de film uit 2001, Holiday in the Sun, met in de hoofdrol de Olsen-tweeling. Gelukkig wisten ze zich te herstellen van die commerciële mislukking. Maar het duurde niet lang voordat hun beide carrières in een neerwaartse spiraal terechtkwamen.

Lohan kreeg verschillende schandalen in haar persoonlijke en professionele leven, terwijl Fox enigszins op de zwarte lijst van Hollywood stond vanwege controversiële uitspraken tegen Transformers-regisseur, Michael Bay. Ondanks dat ze in die moeilijke tijden een ideaal ondersteuningssysteem voor elkaar waren, werden de actrices in plaats daarvan constant tegen elkaar opgezet. Het is nog steeds onduidelijk waar hun relatie vandaag staat. Dus laten we de oorsprong van deze langlopende "rivaliteit" opsporen.

Niet opschieten op de set

In 2007 opende de 21-jarige Fox haar worsteling met het aangaan van vrouwelijke vriendschappen in de industrie. "Ik ga naar de set met de gedachte dat ik geen vrouwelijke vrienden zal hebben, want dat is de realiteit van het bedrijf", zei ze. "Van wat ik heb meegemaakt, zijn vrouwen geen goede vrienden voor elkaar. Als mannen met je willen omgaan omdat je persoonlijkheid slecht is, haten vrouwen je meteen." Ze onthulde ook dat zij en Lohan, net als hun personages in de film, achter de schermen niet vriendelijk waren.

"Ik kon niet opschieten met Lindsay Lohan op Confessions of a Teenage Drama Queen, maar je moet bedenken dat we 16-jarige meisjes waren", vervolgde de Jennifer's Body-ster."Ik heb Lindsay sindsdien niet meer gezien, maar ik kan me voorstellen dat ze is gegroeid en een ander persoon is geworden. Ik weet dat ik dat heb gedaan." Fox deelde geen details over wat leidde tot hun ruzie. Maar zoals ze zei, het was gewoon een klein tienerdingetje. Of het kan vergelijkbaar zijn met de dynamiek van Lohan en Rachel McAdams in Mean Girls.

Volgens regisseur Mark Waters was de Parent Trap-ster nerveus rond The Notebook-actrice die de bijenkoningin, Regina George, speelde. "Toen Lindsay met Rachel acteerde, werd ze erg verlegen, omdat Rachel ouder was en een zeer getalenteerde actrice. Ze kwam de kamer binnen en praatte niet met Lindsay - ze was erg gefocust. Lindsay werd een beetje nerveus om haar heen, en ik dacht dat, meer dan wat dan ook, de beslissende factor zou zijn, het feit dat ze Lindsay op die manier beïnvloedde, "zei Waters over het kiezen van McAdams voor de rol in plaats van Lohan die er aanvankelijk auditie voor deed.

Vechten voor de rol van Elizabeth Taylor

Voordat Lohan werd gecast als Elizabeth Taylor in de Lifetime TV-film Liz & Dick uit 2012, concurreerde Lohan naar verluidt met Fox voor de rol. Fans dachten dat de Transformers-ster de rol zou krijgen, vooral omdat Lohan op dat moment in meerdere juridische en medische zaken werd gepakt. Fox ontkende dat ze streed tegen haar voormalige tegenspeler voor de rol. Olivia Wilde en Kate Beckinsale kwamen ook in aanmerking voor het project.

De Executive Vice-President of Programming van het netwerk, Rob Sharenow, zei dat Lohan werd gekozen voor de rol omdat "zij een van de zeldzame actrices is die het talent, de schoonheid en de intriges bezit om de geest van zo'n provocerende icon" die ook " altijd bewondering had voor en enorm veel respect had voor Elizabeth Taylor." De actrice was inderdaad toegewijd aan de rol. Ze huurde een stemcoach in en verfde haar haar om bij Taylors donkere lokken te passen. Maar zoals verwacht door producenten en fans, vertraagden Lohans persoonlijke problemen de productie bijna.

Onbedoelde schaduw tijdens een interview

In 2013 werd Fox in een interview beschuldigd van schaduw werpen naar Lohan. De actrice van Teenage Mutant Ninja Turtles legde uit waarom ze haar Marilyn Monroe-tatoeage van haar rechteronderarm had laten verwijderen. "Ik begon over haar te lezen en realiseerde me dat haar leven ongelooflijk moeilijk was… Ik wilde zoiets negatiefs niet visualiseren", zei Fox over het sekssymbool. "Ze was op dat moment niet machtig. Ze leek een beetje op Lindsay. Ze was een actrice die niet betrouwbaar was, die bijna niet te verzekeren was. Ze had al het potentieel van de wereld en het werd verspild."

De vergelijking leidde tot ruzies die Fox onmiddellijk verwierp. "Ik heb geprobeerd parallellen te trekken tussen Lindsay en Marilyn om mijn punt te illustreren dat, hoewel Marilyn nu misschien een icoon is, ze helaas niet werd gerespecteerd en serieus werd genomen toen ze nog leefde", legde de Till Death-ster uit.

Ze voegde eraan toe: "Beide vrouwen waren begaafde actrices, wier natuurlijke talent verloren ging in de chaos en de onophoudelijke aandacht van de media rond hun levensstijl en hun moeilijkheden om zich aan de studioschema's te houden." Ze gaf ook toe dat ze "niet altijd welsprekend sprak tijdens dit interview" en zei dat het niet haar bedoeling was om Lohan te "degraderen". Zoals gewoonlijk reageerde de ster van Freaky Friday niet op de kwestie. Misschien omdat er geen kloof tussen hen in de eerste plaats.

Aanbevolen: