Elke MCU-ster die reageerde op de opmerkingen van Martin Scorsese

Inhoudsopgave:

Elke MCU-ster die reageerde op de opmerkingen van Martin Scorsese
Elke MCU-ster die reageerde op de opmerkingen van Martin Scorsese
Anonim

Toen de ervaren filmregisseur Martin Scorsese Marvel-films in 2019 afwees als 'geen bioscoop', waren fans van het Marvel Cinematic Universe woedend. De opmerkingen van Scorsese werden beschouwd als de uitspraken van een man die vastzat in een ander tijdperk en bestand was tegen elke verandering in de filmische status-quo. Hij werd echter gesteund door andere prominente personen, met name de geroemde regisseur Francis Ford Coppola, die Marvel-films als "verachtelijk" bestempelde.

Als gevolg daarvan hebben talloze MCU-sterren teruggeslagen naar de filmmaker. Van furieuze reacties tot tactvolle inzichten, aan meningen over de opmerkingen van de regisseur geen gebrek. Hier is elke MCU-ster die reageerde op de opmerkingen van Martin Scorsese.

10 Wijlen Chadwick Boseman was het er niet mee eens, maar had niets dan respect voor Scorsese

Terwijl fans emotioneel worden bij het zien van zijn laatste MCU-optreden, hebben velen nagedacht over het feit dat Chadwick Boseman tijdens zijn korte leven niets minder dan een absolute klasse-act was. Dienovereenkomstig was de reactie van de Black Panther-ster op Martin Scorsese's ontslag van Marvel-films stijlvol en veeleisend.

In een gesprek met de BBC zei Boseman dat hij het grootste "respect" had voor Scorsese, maar erkende dat "misschien is het van generatie op generatie" met verwijzing naar de controversiële opvattingen van de 78-jarige regisseur.

9 MCU-directeur James Gunn werd bekritiseerd vanwege zijn reactie

Een controversieel figuur - niet in de laatste plaats vanwege zijn problematische tweets uit het verleden - De reactie van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn viel niet zo goed bij de fans. Zoals de NY Post meldt, heeft Gunn beweerd dat Scorsese's motief voor het bekritiseren van Marvel-films een verlangen naar "aandacht" was.

"Ik vind het gewoon vreselijk cynisch dat hij tegen Marvel blijft optreden, en dan is dat het enige dat hem de pers kan krijgen voor zijn film", zei Gun voordat hij suggereerde dat Scorsese "dat gebruikt om aandacht voor iets waar hij niet zoveel aandacht voor kreeg als hij ervoor wilde." Twitter-gebruikers sloegen Gunn voor zijn opmerkingen.

8 Hij kreeg een grote oogrol van Scarlett Johansson

Momenteel bezig met het aanklagen van Disney, is Black Widow-ster Scarlett Johansson compromisloos en ongegeneerd in haar opvattingen. Toen ze door Variety werd gevraagd naar haar mening over het Scorsese-fiasco, was Johansson typisch bot.

"Eerst dacht ik dat dat een beetje ouderwets leek, en iemand moest het me uitleggen, omdat het op een bepaalde manier zo teleurstellend en verdrietig leek", zei de actrice.

7 Ondertussen was Robert Downey Jr. niet al te druk

In een optreden op de Howard Stern Show deelde Robert Downey Jr. zijn 2 cent over de Scorsese-controverse. De Iron Man-acteur legde uit dat hij de opmerkingen van de regisseur niet beledigend vond en grotendeels onaangetast was door de hele situatie.

"Ik waardeer de mening van [Scorsese]. Ik denk dat het zoiets is als alles waarbij we alle verschillende perspectieven nodig hebben, zodat we ons kunnen concentreren en verder kunnen gaan", vertelde hij aan Stern.

6 Chris Evans zegt dat Scorsese nergens kan reageren op Marvel-films

In tegenstelling tot Robert Downey Jr. vindt Captain America's Chris Evans dat Martin Scorsese geen commentaar moet geven op iets waar hij heel weinig vanaf weet.

"Ik denk dat originele inhoud creatieve inhoud inspireert. Ik denk dat nieuwe dingen het creatieve wiel aan het rollen houden. Ik geloof gewoon dat er ruimte aan tafel is voor alles", legde hij uit aan Variety. "Het is alsof je zegt dat een bepaald soort muziek geen muziek is. Wie ben jij om dat te zeggen?"

5 Mark Ruffalo stelt dat de regisseur zijn geld moet leggen waar zijn mond is

Terwijl Mark Ruffalo erkende dat Scorsese een geldig punt had, voerde hij aan dat de opmerkingen van Scorsese uiteindelijk hypocriet overkwamen. In een interview met de BBC zei Ruffalo, die de Hulk speelt: "Als we in een wereld leven waar economie is hoe we de waarde van een samenleving meten, dan ja, wie het grootste ding maakt, zal domineren … In dat artikel zei [Scorsese] iets heel interessants… Hij zei: 'Ik suggereer niet dat we films subsidiëren.' Maar dat is precies wat hij suggereert. We zouden een nationaal kunstfonds moeten hebben dat geld geeft aan een ander soort bioscoop."

Vervolgens voegde hij eraan toe dat hij "het geweldig zou vinden als Marty een nationale filmstichting zou zien creëren, en hij zou dit kunnen doen, zodat jong, nieuw talent binnenkomt dat niet alleen wordt gedreven door de markt, maar wordt gedreven door de voorschriften van kunst. Dat zou geweldig zijn. Dat is echt de kern van dit gesprek."

4 Samuel L. Jackson maakte dit geldige punt

Als agent Nick Fury heeft veteraanacteur Samuel L. Jackson een aantal welkome gravitas toegevoegd aan de MCU. Hoewel Jackson zei dat hij een grote fan is van het werk van Scorsese, voerde hij aan dat de logica van de regisseur ook zou kunnen worden toegepast op zijn eigen films, die een verworven smaak zijn.

"Ik bedoel, dat is hetzelfde als zeggen dat Bugs Bunny niet grappig is. Films zijn films. Iedereen houdt ook niet van [Scorsese's] dingen", vertelde hij aan Variety, eraan toevoegend: "Er zijn veel Italiaans-Amerikanen die denk niet dat hij zulke films over hen zou moeten maken."

3 Taika Waititi had een botte reactie

Nieuw-Zeelandse acteur en regisseur Taika Waititi is beroemd om zijn eigenzinnige persoonlijkheid, wat tot uiting komt in zijn films, met name de met een Oscar bekroonde Jojo Rabbit (2019).

Directeur van Thor: Ragnarok uit 2017 en het aanstaande vervolg, Waititi had een pittige comeback voor Martin Scorsese. "Natuurlijk is het film! Het is in de bioscoop. Het is in de bioscoop…" merkte hij droef op tegen Associated Press Entertainment. Nou, hij heeft een punt…

2 Natalie Portman was beslist meer diplomatiek

Speaking of Thor, een van de sterren van de franchise, Natalie Portman, woog ook op het Scorsese-drama. Chattend met de Hollywood Reporter, gaf Portman een diplomatieke samenvatting toen hem werd gevraagd over de kwestie: "Ik denk dat er ruimte is voor alle soorten cinema. Er is niet één manier om kunst te maken."

1 Sebastian Stan denkt dat Scorsese het gewoon niet snapt

Maar niet iedereen benadert de observaties van Martin Scorsese met kalmte. Sebastian Stan, die bekend staat om zijn zeer populaire rol als Bucky Barnes, zei dat de regisseur niet begreep hoeveel Marvel-films mensen helpen.

In een interview tijdens de Fandemic Tour zei Stan: "Mensen kwamen naar me toe als: 'Heel erg bedankt voor dit personage, deze film heeft me zo geholpen, deze film heeft me geïnspireerd. Nu heb ik voel me beter. Nu voel ik me minder alleen, dus hoe kun je zeggen dat deze films mensen niet helpen?"

Aanbevolen: