Hebben 'The Purge'-films de carrière van Ethan Hawke verpest?

Inhoudsopgave:

Hebben 'The Purge'-films de carrière van Ethan Hawke verpest?
Hebben 'The Purge'-films de carrière van Ethan Hawke verpest?
Anonim

Hoewel Ethan Hawke een ongelooflijke prestatie heeft geleverd als schrijver en vader in de horrorfilm Sinister, waren sommige fans en critici niet zo aardig voor zijn film uit 2013 The Purge. Road rage inspireerde The Purge, dat het verhaal vertelt van personages die elk jaar 12 uur lang misdaden mogen plegen. Er zijn enkele interessante feiten achter de schermen over The Purge en fans willen weten welk effect de film heeft gehad op de acteercarrière van Ethan Hawke.

Ethan Hawke staat bekend om het spelen van serieuze rollen, van Troy in Reality Bites tot Jesse in Before Sunrise, Before Sunset en Before Midnight. Wat gebeurde er met zijn carrière na de hoofdrol in The Purge? Blijf lezen om erachter te komen of de hoofdrol in deze horrorfilm de carrière van Ethan Hawke heeft verpest.

Ethan Hawke heeft een heel ander soort carrière gehad

Ethan Hawke voelde zich aangetrokken tot The Purge omdat hij het idee leuk vond. En veel mensen doen dat ook, hoewel de film niet altijd goede recensies kreeg en hetzelfde geldt voor de rest van de franchise.

The Purge heeft een zeer lage rating op Rotten Tomatoes: 39 procent op de Tomatometer en 36 procent Publieksscore. Verschillende fans vertelden op de website dat hoewel ze dol zijn op het idee van de film, ze de manier waarop het is uitgevoerd niet leuk vinden.

Een fan schreef: "Het is een enigszins interessant concept, hoewel volledig onrealistisch en zonder enige geldige verklaring waarom dit zou zijn toegestaan." Een ander zei: "Ik hield van het concept, haatte de uitvoering."

Er zijn vijf films en een tv-programma. Ook al houden sommige mensen niet van de horrorfranchise The Purge, het lijkt erop dat Ethan Hawke erg blij is met de manier waarop zijn carrière is verlopen. In een interview met Collider sprak Ethan Hawke over zijn filmrollen en zei dat hij ervoor heeft gezorgd dat hij samen met andere films in onafhankelijke films speelde. Hierdoor kan hij echt van zijn acteervak houden en artistiek zijn.

Ethan zei: "Ik heb altijd kleine projecten gedaan, mijn hele carrière. Daar is niets recents aan. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in creatieve vrijheid, en de waarheid is dat hoe meer je betaald krijgt, hoe minder vrijheid heb je. Ze betalen je nooit voor niets. Dat is gewoon altijd zo. Ik heb dit meer dan 20 jaar kunnen doen, en blijf ontwijken en weven en niet één ding zijn. Ik heb me daar altijd tegen verzet. Ik wilde de vrijheid om iets anders te doen."

Ethan Hawke heeft de afgelopen decennia zeker veel verschillende rollen gekozen. In 1998 speelde hij in The Newton Boys over mensen die een bank beroven. In 2006 schreef en regisseerde hij de film The Hottest State. Hij speelde in een romantische komedie (2018's Juliet, Naked) en een serieus drama (2021's Waiting for Godot).

Hoe Ethan Hawke omgaat met afwijzing

Hoewel The Purge-films niet allemaal goed zijn beoordeeld, vooral niet op Rotten Tomatoes, speelde Ethan Hawke ooit in een film die echt niet leuk was, en hij zei dat hij er veel van heeft geleerd.

Ethan Hawke speelde in 1985 de sciencefictionfilm Explorers als Ben, een jongen die dol is op het sciencefictiongenre en blijft dromen over een ruimteschip. Hij tekent wat hij gedroomd heeft en hij en zijn beste vriend Muller (River Phoenix) zoeken uit hoe het werkelijkheid kan worden.

Ethan Hawke sprak over Explorers en deelde met Casting Frontier dat het niet goed deed aan de kassa en dat mensen het destijds niet leuk vonden. Dat was zwaar voor hem, maar uiteindelijk een goede zaak: de acteur zei: "Dat was een geweldige les voor mij. Weet je, gewoon om meteen een mislukking te hebben, en om te zien dat niet alles aan jou wordt overhandigd."

Ethan Hawke vertelde Salon.com dat hij veel om kunst geeft en dat hij vaak denkt aan het soort persoon dat hij wil zijn. Hij legde uit: "Naarmate je ouder wordt en je er meer om gaat geven, realiseer je je hoe zeldzaam de kansen zijn om bij te dragen, hoeveel je kunst waardeert en hoeveel verantwoordelijkheid met enig succes gepaard gaat. Er is deze stem in je."

Ethan Hawke's rollen na 'The Purge'

Ethan Hawke's volgende project is Knives Out 2, het vervolg op de geweldige film uit 2019, en dat is zeker spannend.

Zelfs als sommige mensen niet van The Purge hielden, lijkt het erop dat op basis van de interviews die Ethan Hawke geeft, hij blij is om vooruit te blijven gaan met zijn acteerwerk en rollen te kiezen die cool lijken.

Fans kijken uit naar Ethan Hawke in de Marvel-serie Moon Knight. Volgens Cinemablend.com zei de acteur dat hij mee wilde doen aan een Marvel-project omdat "ik een speler ben. Spelers spelen. Dit is waar de game nu is." Hij vertelde dat hij het heerlijk vond om met de cast en crew samen te werken en zei: "Ik was op een leercurve om te proberen bij te houden wat ze hebben uitgespookt en wat ze aan het doen zijn. Maar ik was echt onder de indruk van de ervaring."

Aanbevolen: